Sulje
GO NATURAL by Natalia

GO NATURAL

by Natalia

Luonnollisuus on tällä hetkellä todella trendikästä. Kulmatkin saavat nyt näyttää huolettomilta ja raikkailta. Anna siis luonnollisuutesi näkyä!

Aloitin kevyesti harjaamalla kulmani, jotta kulmakarvani menevät siististi samaan suuntaan. Sen jälkeen tein vaalealla kulmakynällä, joka oli aivan saman värinen kuin omat kulmani, todella pieniä vetoja kevyesti. Niin että kaikki pienet kolot täyttyivät. Tämän jälkeen lisäsin vielä väritöntä kulmageeliä, jotta kulmat pysyvät varmasti ojennuksessa koko päivän ajan. Tämän enempää ei luonnolliseen kulmakarvameikkiin tarvitakaan.

Käytössäni oli Brown Artist Designer kulmakynä kaikista vaaleimmassa sävyssä (sävy Delicate Blonde), joka sopi omien kulmieni sävyyn aivan täydellisesti. Kulmia tehdessä hyvä ja terävä kulmakynä on kaikista tärkein. Sen avulla onnistuminen on huomattavasti helpompaa. Kannattaa myös kiinnittää huomiota sävyä valitessa, sillä juuri oikea sävy helpottaa kulmien täyttöä. Omalla kohdalla hyvän sävyn löytäminen on tehnyt kulmien meikkaamisesta kaksi kertaa helpompaa. Tykkäsin todella paljon käyttää kyseistä tuotetta ja sillä sai helposti aikaan täydellisen lopputuloksen.

#message

Lisätietoja