Eye Define

Uskomme, että jokainen piirre, jokainen ominaisuus, voidaan määritellä yhtä monella tavalla kuin maailmassa on naisia. Kysymys onkin, miten määrittelet ne omalla tavallasi? Mitä vahvuus sinulle merkitsee? Rohkeutta? Rehellisyyttä? Kannustamme kaikkia naisia ​​uskaltamaan olla oma itsensä. Anna persoonallisuutesi määritellä meikkilookisi! Olet sen arvoinen.

STRENGTH

"Vahvuutta on uskaltaa olla itselleen rehellinen tilanteesta riippumatta. Minulle se tarkoittaa omien vahvuuksien tunnistamista ja myös sitä että uskaltaa olla oma itsensä myös heikkoina hetkinä sekä tilanteissa, jolloin ei koe sopivansa joukkoon."

INTEGRITY

"Rajojen vetäminen on tuonut elämääni valtavasti onnea, itsekunnioitusta ja turvaa. Vain sinä tiedät millaiset voimavarat sinulla on ja mitä kaipaat elämääsi. Varjele hyvinvointiasi ja rauhaasi asettamalla omat rajasi."

MYSELF

"Vain minä tunnen oman matkani, oman menneisyyteni, kuka olen tänään ja sen mitä tavoittelen tulevaisuudessa. Älä vertaa itseäsi muihin, sillä emme koskaan tiedä mitä muut ovat kokeneet tai käyvät läpi tässä ja nyt. Vain sinulla on valta luoda elämästäsi omannäköisesi."