SKIN GENIUS - IHOANALYYSITYÖKALU

L'Oreal Paris Skin Genius on edistyksellinen tekoälypohjainen sovellus, joka analysoi ja arvioi ihosi ominaisuuksia ja antaa sinulle yksityiskohtaisen ihoanalyysin sekä henkilökohtaisia ​​ihonhoito-ohjeita. Nopea, ilmainen ja luottamuksellinen ihoanalyysityökalu, jota ihotautilääkärit ovat olleet mukana kehittämässä - koska ihotyyppejä on erilaisia, myös suositukset tulee räätälöidä yksilöllisesti.

NÄIN KÄYTÄT SKIN GENIUS- TYÖKALUA VAIHE VAIHEELTA

 • Vaihe 1:

  Oletko valmis ottamaan itsestäsi kasvokuvan? Ota silmälasit pois, poista meikki ja siirrä hiukset pois kasvoilta. Ota selfie hyvin valaistussa luonnonvalossa optimaalisen tarkkuuden saavuttamiseksi. Neutraali ilme toimii parhaiten. Vältä esimerkiksi huulten mutristamista.

 • Vaihe 2:

  Kun selfiesi laatu on vahvistettu; anna ikäsi, ihotyyppisi (kuiva, normaali, sekaiho tai rasvoittuva) ja herkkyystyyppisi. Nämä tiedot auttavat Skin Genius- työkalua räätälöimään sinulle sopivimman ihonhoitorutiinin.

 • Vaihe 3:

  Kun Skin Genius on analysoinut tuloksesi, sinulle esitetään ihosi vahvuudet ja painopistealueet kunkin 8 ihon ominaisuuden osalta. Saat myös räätälöidyn suosituksen ihonhoitorutiiniisi. Emme tallenna selfietäsi - se poistetaan ihoanalyysin jälkeen.

TARKKA JA KATTAVA TYÖKALU IHOANALYYSIIN

Vertaa kuvaasi yli 10.000 kosmeettis-kliinisesti arvioituun kuvaan
Jopa 95 % luotettavuus  verrattuna henkilökohtaiseen konsultaatioon ihotautilääkärin kanssa
Vertailukuvat edustavat monenlaisia ihotyyppejä
Saat juuri sinulle sopivia suosituksialaajasta tuotevalikoimasta

SKIN GENIUS ANALYSOI 8 IHON OMINAISUUTTA

 • Juonteet

  Kaikki rypyt alkavat juonteista. Silmien ja suun ympärille ilmestyy juonteita jo 20-vuotiaasta alkaen. Ne johtuvat pääasiassa ihon kosteuden puutteesta ja ihoa tukevan kollageenin tuotannon vähenemisestä. vähentyneen kimmoisuuden myötä ihoon jää helpommin jälkiä.

 • Silmärypyt

  Silmänympärysiho on erityinen. Silmänympärysiho on paljon ohuempaa kuin muu kasvojesi iho ja sillä on vähemmän talirauhasia. Siksi silmänympärys on herkempi kuivumaan ja joustavuus ja kimmoisuus vähenee. Nämä tekijät edistävät ryppyjen ilmaantumista silmien ympärille.

 • Rypyt

  Rypyt ovat osa normaalia ikääntymistä ja ne ovat seurausta ihon rakenteen muodostavien kollageenin ja elastiinin tuotannon heikkenemisestä iän myötä. Kuiva iho, ihon pintakerroksen oheneminen, UV-säteet, stressi ja ilmansaasteiden hiukkaset edistävät myös ryppyjen ilmaantumista. Skin Genius ihonanalyysi ottaa huomioon erilaiset rypyt. Näihin kuuluvat otsan vaakajuonteet, silmien välin pystyjuonne, silmänympärysalueen rypyt, marionettijuonteet (huulten ympäristön rypyt) ja nasolaabiaalijuonteet (naururypyt).

 • Syvät rypyt

  Syviä ryppyjä syntyy toistuvista lihasliikkeistä ja ne näkyvät myös kasvojen ollessa levossa. Ne myös syvenevät iän myötä. Ikääntymiseen liittyvä ihon oheneminen ja kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon tuotannon väheneminen ovat kaikki syviä ryppyjä edistäviä tekijöitä.

 • Kiinteys

  Iho menettää kiinteyttään ajan myötä. Tällöin iho löystyy, etenkin kasvojen alaosassa. Ihon kyky vastustaa näitä muutoksia heikkenee iän myötä. Kehon luonnollisen hyaluronihappotuotannon väheneminen on myös myötävaikuttava tekijä.

 • Ihohuokoset

  Ihohuokoset ovat mikroskooppisia, itsepuhdistuvia huokosia ihon pinnalla, joiden läpi öljy, kosteus ja ilma voivat kulkeutua. Mutta joskus ihohuokoset voivat näyttää suuremmilta kuin ”mikroskooppisilta". Laajentuneet ihohuokoset, yleensä nenän alueella, voivat johtua talin ylituotannosta, joka tukkii ihohuokoset kuolleilla ihosoluilla.

 • Pigmentaatio

  Ikääntyminen, auringonsäteet, ilmansaasteiden hiukkaset ja hormonaaliset muutokset voivat aiheuttaa melaniinin ja lipofuskiinin ylituotantoa. Melaniini on ihon luonnollinen pigmentti ja lipofuskiini on soluprosessien lipidejä sisältävä jätetuote.

 • Heleys

  Heleys on yhteydessä ihon kykyyn heijastaa valoa. Mitä sileämpi pinta, sitä tasaisemmin se heijastaa valoa. Ihon heijastuskykyä heikentävät mm. epätasainen ihon pinta ja sävy, karheus, kuolleiden ihosolujen kerääntyminen, näkyvät ihohuokoset ja ihon kuivuminen. Kun iho menettää heleyttään, se näyttää harmaalta ja samealta. Heleyden puutetta pahentavat esimerkiksi ilmansaasteiden hiukkaset, univaje ja stressi.

Skin Genius perustuu L'Oréal Paris laboratorioiden yli 30 vuoden aikana keräämiin kliinisiin tietoihin. Verkkotyökalu vertaa selfietäsi tietokantaan, joka sisältää kosmeettis-kliinisesti arvioituja kasvokuvia eri-ikäisistä ja ihotyyppisistä naisista. Skin Genius- työkalun teknologia perustuu samantyyppiseen tekoälyyn ja oppimiseen perustuviin algoritmeihin, joita käytetään lääketieteellisissä ja dermatologisissa arviointijärjestelmissä. Skin Geniuksen menestys perustuu myös tämän päivän innovaatioihin – älypuhelimesi tarjoaa nyt enemmän kuin vain täydellisen selfien. Edistykselliset laitteet ja korkearesoluutioiset kamerat avaavat uusia mahdollisuuksia ihoanalyysin tekemiseen. Näistä yksi on Skin Genius.

Me kaikki ikäännymme, mutta myös teknologia kehittyy ajan myötä. Skin Genius -työkalu havaitsee ja mittaa 8 yleisintä ikääntymisen merkkiä lähes ihotautilääkärin arvioinnin tarkkuudella. Skin Genius- työkalun käyttämää tekoälyyn perustuvaa järjestelmää käytetään myös auringon aiheuttamien vaurioiden ja ikääntymisen merkkien vakavuuden arvioimiseksi. Emme voi palata ajassa taaksepäin , mutta on silti mahdollista tehdä jotain vaurioille. Skin Genius -työkalu luo räätälöidyn ihonhoitorutiinin painopisteittesi, ihotyyppisi ja herkkyytesi perusteella muutamassa sekunnissa. Säästät aikaa ihollesi sopivien ainesosien etsimisessä.


{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Kotisivu" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/service detail pages/skin-genius-detail-page", "name": "Skin Genius Detail Page" } } ] }