Virtual Try On

Tutustu Casting Crème Glossiin

Kokeile napauttamalla tästä

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": "Sävytä hiukset kotona Casting Crème Glossilla", "description": "Tutoriaali ja inspiraatio", "thumbnailUrl": "https://www.lorealparis.fi/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/nordics/categories/hair/ccg-brand-page/video-thumnail/cccg-video-thumbnail_2000x900_fi.jpg?rev=3f1dc1cde7ed498bbdc41d3425637c10", "uploadDate": "2020-10-08T11.23.20+00:00", "embedURL": "https://www.youtube.com/embed/ovZ-rJMTCpM" }
CCGtestimonials11125x667px

SÄVYTÄ HIUKSET: 1. VALMISTELU

Valmistele sävytys huolellisesti saadaksesi hyvän lopputuloksen. Pese hiukset kaksi päivää ennen, pue päällesi vanha t-paita tai aseta harteille vanha pyyhe ja lue käyttöohjeet huolellisesti. Kastele hiuksia ennen kuin aloitat ja levitä otsalle, korviin ja niskaan vaseliinia välttääksesi ihon tahriintumisen.

CCGtestimonials21125x667px

SÄVYTÄ HIUKSET: 2. SÄVYTYS

Casting Crème Gloss tekee hiusten sävyttämisestä helppoa. Jos haluat sävyttää hiukset kauttaaltaan, aloita sävyn levitys tyvestä ja jatka sitten pituuksiin ja latvoihin. Jos haluat värjätä vain tyvikasvun, käytä apuna applikaattorin kärkeä. Levitä hiusrajaan hieman hoitoainetta häivyttääksesi värin rajaa. Muista noudattaa vaikutusaikaa! Huuhtele sitten hiukset, levitä hoitoainetta ja huuhtele uudestaan. Valmista!

SÄVYTÄ HIUKSET: 3. HOITO

Casting Crème Gloss kestää hiuksissa 6–8 viikkoa riippuen hiusten kunnosta ja siitä, kuinka hyvin pidät niistä huolta. Hiuksia ei kannata pestä liian usein. Ole myös varovainen suoristusraudan kanssa ja käytä aina värjätyille hiuksille tarkoitettua shampoota, kuten L’Oréal Paris Elvital Color-Vive.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": " ", "thumbnailUrl": "https://www.lorealparis.fi/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/nordics/categories/hair/ccg-brand-page/video-thumnail/ccgvideo31170x585fi.jpg?rev=403776b574d943d3b57e16c80810bf0f", "uploadDate": "2020-09-24T08.26.08+00:00", "embedURL": "https://www.youtube.com/embed/c7eHEHz04M8" }
DIAGNOSTIQUE_FI_1170x585_v2

Usein kysyttyjä kysymyksiä Casting Crème Gloss

Mikä on hiusten sävyttämisen ja värjäyksen ero?
Hiusten värjäys on sävytystä voimakkaampi prosessi. Sävytyksen tavoitteena on korostaa luonnollista hiusväriä, ja se sopii hyvin ensimmäistä kertaa värjääville, tyvikasvun värjäämiseen ja hiusvärin päivittämiseen värjäysten välissä.

Voiko Casting Crème Gloss -väreillä vaalentaa hiuksia?
Casting Crème Gloss on kestävämpi kevytväri, jolla voit vaalentaa hiuksia yhden asteen verran. Casting Crème Gloss -tuoteperheeseen kuuluu myös hieman voimakkaampi Casting Crème Glossy Blonds -kokoelma, jolla voit vaalentaa hiuksiasi jopa kaksi astetta.

Heikentääkö hiusten sävyttäminen hiuksen laatua?
Casting Crème Gloss -hoitoaine sisältää hoitavia ainesosia, jotka tekevät hiuksistasi raikkaat ja kiiltävät. Lisäksi tuote ei sisällä voimakkaanhajuista ja hiusten kuntoa huonontavaa ammoniakkia.

Onko hiusten sävytys vaikeaa tehdä kotona?
Ei ollenkaan. Tältä sivulta löydät runsaasti hyviä vinkkejä ja neuvoja, joiden avulla onnistut. Ota rauhallisesti, noudata pakkauksen ohjeita ja käytä hoitoainetta. Hyvä idea on tehdä sävytys yhdessä ystävän kanssa. Siten se on sekä helpompaa että hauskempaa!

Kuinka valitsen itselleni sopivan sävyn?
Kannattaa valita sävy, joka on lähellä omaa hiusväriäsi. Silloin saat luonnolliselta näyttävän lopputuloksen. Toinen hyvä vinkki on valita sävy, joka sopii ihosi sävyyn. Täällä voit testata, onko ihosi pohjasävy kylmä, lämmin vai neutraali (True Match -linkki)

Peittääkö Casting Crème Gloss harmaita hiuksia?
Kyllä, Casting Crème Gloss peittää jopa 70 % harmaista (riippuen sävystä). Tuote ei myöskään tuo värjättyjen ja värjäämättömien harmaiden hiusten eroa voimakkaasti esiin, kuten voimakkaampien hiusvärien kanssa voi käydä. Jos olet vastikään alkanut huomata harmaita hiuksia, voit peittää niitä myös L’Oréal Paris Magic Retouch suihkutettavalla tyvisävytteellä (Magic Retouch -linkki), joka peittää harmaat vain muutamassa sekunnissa. Huomaathan, että Casting Crème Gloss Glossy Blonds -sävyjä ei ole tarkoitettu harmaiden hiusten peittämiseen vaan hiusten vaalentamiseen jopa kahden asteen verran.

Casting Crème Gloss sisältää kuningatarhyytelöä. Mitä se on?
Casting Crème Gloss -hoitoaine sisältää kuningatarhyytelöä, mikä auttaa antamaan kiiltoa sekä tuoksuu miellyttävältä. Kuningatarhyytelö eli Royal Jelly on proteiinipitoinen ainesosa, jota mehiläiset syöttävät toukilleen (erityisesti kuningatartoukille). Kuningatarhyytelö sisältää runsaasti kollageenia ja pantoteenihappoa.

Mitä ammoniakki on, ja miksi jotkut hiusvärit sisältävät sitä?
Casting Crème Gloss ei sisällä ammoniakkia ja antaa siten miellyttävämmän värjäysprosessin ilman voimakasta hajua. Ammoniakki on luonnollinen, voimakkaan tuoksuinen ainesosa, jota esiintyy sekä nestemäisessä että kaasumaisessa muodossa. Sitä käytetään tietyissä hiusväreissä avaamaan hiuksen pintaa, jotta värimolekyylit pääsevät hiuksen sisään.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Kotisivu" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/hiukset", "name": "Hiukset" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/hiukset/hiusvari", "name": "Hiusväri" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/hiusvari/casting-creme-gloss", "name": "Casting Creme Gloss -hiusväri" } } ] }