Age Perfect Golden Age

Paras ikä on se mikä meillä on nyt! Age Perfect Golden Age juhlistaa ikääntymistä ja sitä, että tunnemme olomme kauniiksi sisältä ja ulkoa iästä riippumatta. Iän myötä ihon uudistuminen, pintaverenkierto ja jopa ihon palautuminen yöllä alkavat hidastua. Age Perfect Golden Age -sarjan koostumukset sisältävät pioniuutetta, jolla on sekä antioksidanttisia että anti-inflammatorisia ominaisuuksia ja jotka edistävät pintaverenkiertoa antamalla iholle luonnollista raikasta hehkua.

SIKKE SUMARI L’ORÉAL PARIS GOLDEN AGE –IHONHOITOSARJAN KASVONA

Sikke Sumari, 69
Ravintoloitsija, keittokirjojen kirjoittaja, bloggaaja, TV-juontaja, vaimo, äiti ja isoäiti.

Kun muut jäävät eläkkeelle, Sikke aloittaa uuden uran. Tämä entinen malli ja copywriter avasi ensimmäisen ravintolansa nelikymppisenä ja valmistui kokiksi vuonna 2017, 66-vuotiaana. Epäilemättä Siken suurin haaste on oppia sanomaan joskus ei. Hän on innostava esimerkki siitä, että unelmia voi toteuttaa iästä huolimatta!

”Olemme pitkään taistelleet ikääntymistä vastaan. Mutta miksi? Ikä on vain numero, ja se tuo mukanaan itseluottamusta, ymmärrystä, voimaa ja vapautta tehdä valintoja.” 
–Sikke Sumari

Lue lisää täältä

SIKEN AJATUKSIA IKÄÄNTYMISESTÄ JA IHONHOIDOSTA

Mitä ikääntyminen tarkoittaa sinulle?
- Se on osa elämää. On parasta vain hyväksyä se ja tehdä parhaansa. jotta pysyy raikkaana ja terveenä sen sijaan että yrittäisi näyttää nuoremmalta. Itse en haluaisi olla nuorempi kuin mitä olen nyt. Tunnen tekeväni niitä asioita mistä pidän ja mitä haluan tehdä. Olen muuttunut rohkeammaksi iän myötä, olen sinut roolissani isoäitinä, olen terve ja teen mielenkiintoisia asioita, jotka pitävät minut nuorekkaana.

Minkä neuvon antaisit naisille, jotka tuntevat iän rajoittavan itseään?
- Huolehdi perusasioista. Olen huolehtinut itsestäni niin kauan kuin muistan syömällä terveellisesti, harrastamalla riittävästi liikuntaa ja nauttimalla elämästä. Mielestäni se on kaikkein tärkeintä, jotta voi ikääntyä kauniisti. Äläkä pysäytä itseäsi. Ole rohkea ja luota itseesi ja kykyysi voittaa uudet haasteet. Voin vakuuttaa, että se on todella palkitsevaa.

Mitä hyvä ihonhoito on sinulle?
- Aina ihonpuhdistus, kasvovesi ja lopuksi laadukas päivä- tai yövoide. Ihoni tarvitsee nyt enemmän kosteutusta kuin ikinä. Päivävoiteeni pitää saada ihoni hehkumaan ja jättää se raikkaaksi ja säteileväksi. Toinen tärkeä tekijä ihon hyvinvoinnille on hyvä ruoka, riittävä uni, raitis ilma ja se että antaa ihon välillä hengittää niin, ettei se laiskistu. Olen kauneimmillani kun olen pessyt kasvoni kylmällä vedellä tai saunan ja meressä uimisen jälkeen.

TÄYDELLINEN RUTIINI LUONNOLLISEN NÄKÖISELLE ROOSANSÄVYISELLE HELEYDELLE

Age Perfect Golden Age -ihonhoitosarja on syystäkin ikääntyvien naisten L'Oréal Paris -ihonhoitosuosikki! Nämä ihanuudet antavat ihollesi raikasta roosansävyistä hehkua. Ainutlaatuiset koostumukset sisältävät pioniuutetta, joka tunnetaan perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä ihon luonnollista sävyä ja heleyttä aktivoivana ja ihoa suojaavana ainesosana. 

ILTAISIN:
Puhdista iho Age Perfect -puhdistusmaidolla ja kasvovedellä. Levitä sitten ihollesi Age Perfect Golden Age -yövoidetta. Täydennä hoito Age Perfect Golden Age -silmänympärysvoiteella.

AAMUISIN: 
Levitä ihollesi Age Perfect Golden Age -päivävoidetta. Täydennä sen jälkeen hoito Age Perfect Golden Age -silmänympärysvoiteella.