Ota meikistäsi kaikki irti

Kun käytät aikaa meikkisi viimeistelyyn, on vain järkevää, että haluat sen kestävän mahdollisimman pitkään. Voi kuitenkin olla vaikeaa saada aikaan kestävä meikki, joka kestää hikeä, tuulta ja säätä.

Tyypillisesti meikkivoide sulaa pois, luomiväri tahraantuu, eyeliner leviää ja huulipuna jää huulten ympärillä oleviin juonteisiin. Se, mikä näytti virheettömältä lähtiessäsi kotoa, näyttää usein sotkuiselta päivän jälkeen.

L'Oréal Paris on keksinyt kikan, joka auttaa hallitsemaan pitkäkestoisen meikin. Kyse ei ole niinkään paljoa tekniikasta kuin ehkä luuletkaan. Sen sijaan sinun on pohdittava, sopivatko käyttämäsi tuotteet sinulle ja ihollesi. Kun käytät oikeita meikkituotteita, saat aikaan tahraamattoman meikkilookin, joka kestää tuntikausia.

Olemme koonneet parhaat meikkituotteet rutiiniin, joka saa meikkisi kestämään koko päivän.

Pidentää meikkisi kestävyyttä

Viimeistele meikkisi L'Oréal Paris'n Infaillible 3-Second Setting Mist -asetussuihkeella.

Setting spray tiivistää meikkisi estääkseen sen tahriutumista ja pitääkseen sen paikallaan jopa 36 tuntia*.

Tämä tarkoittaa sitä, että voit ottaa päivän haltuusi ilman huolta meikkisi ulkonäöstä - koko päivän ajaksi.

Kuluttajatesti, 106 naista

OSTRA VERKOSTA

Meikkirutiini, joka saa meikkisi kestämään koko päivän

Voi olla monia syitä siihen, miksi meikkisi ei kestä niin kauan kuin haluaisit. Onneksi siihen on olemassa apua. Olemme keränneet parhaat meikkituotteemme rutiiniin, joka saa meikkisi kestämään koko päivän.

Ennen kuin aloitat meikkirutiinisi, on hyvä valmistella ihosi. Tämä onnistuu luomalla ihonhoitorutiini, joka vastaa ihosi tarpeita. Ravitseva ja kosteuttava ihonhoitorutiini luo parhaat edellytykset sille, että meikki istuu paremmin ihollesi ja kestää pidempään.

Vaihe 1: Primer

Kun ihonhoitorutiinisi on valmis, voit käyttää pohjustusvoidetta meikkirutiinisi ensimmäisenä vaiheena. Pohjustusaineella voit luoda yhtenäisen pohjan muulle meikille.

Kokeile Prime Lab Advanced Derm Primer 24H Pore Minimizer -pohjustusvoidetta, joka minimoi huokosten näkyvyyttä ja jättää ihon tasaisemman näköiseksi jopa 24 tunniksi. Tämä pohjustusaine auttaa meikkiäsi kestämään koko päivän.

Levitä pohjustusvoidetta pieninä pisteinä puhtaalle iholle. Aloita kasvojen keskeltä ja etene ulospäin. Jos sinulla on taipumus rasvoittuvaan ihoon, kokeile sen sijaan 24H Matte Setter -pohjustusvoidetta

LUE LISÄÄ

Vaihe 2: Meikkivoide

Pohjustusaineen jälkeen suosittelemme meikkivoidetta. Infaillible-sarjalla voit luoda upean pohjan, halusitpa sitten säteilevän tai mattapintaisen lopputuloksen.

tuotteita voi lisätä täyden peittävyyden aikaansaamiseksi.

Riippumatta siitä, minkä pohjan valitset, saat aikaan kauniin ja tasaisen lopputuloksen, joka kestää koko päivän. Infaillible-meikkivoiteella vain mielikuvituksesi on rajana. Luo unelmiesi meikkilook

Infaillible 32H Fresh Wear Foundation

Luo upea pohja L'Oréal Parisin Infaillible 32H Fresh Wear Foundation -meikkivoiteella.

Tämä pitkäkestoinen meikkivoide kestää jopa 32 tuntia*, ja se on hikeä ja vettä hylkivä.

Cg-vitamiinilla rikastettu koostumus auttaa lisäämään iholle hehkua. Tuloksena on säteilevä lopputulos, joka tuntuu kevyeltä iholla.

*Itsearviointi, 172 naista

LUE LISÄÄ

Infaillible 24H Fresh Wear Foundation In A Powder -puuteri

Jos haluat mattapintaisemman lopputuloksen, kokeile Infaillible 24H Fresh Wear Foundation In A Powder -puuteria. Tämä puuterimainen meikkivoide antaa tasaisen lopputuloksen, joka kestää jopa 24 tuntia.

Koostumus on rikastettu hienoilla itsekiinnittyvillä pigmenteillä, ja se tarjoaa keskivahvan tai korkean peittävyyden.

LUE LISÄÄ

Vaihe 3: Peitevoide

Jos tarvitset lisää peittävyyttä tietyille kasvojen alueille, voit käyttää peitevoidetta.

Peitevoide sisältää enemmän pigmenttiä kuin meikkivoide, ja siksi se onkin täydellinen lisä meikkirutiiniin.

Kokeile Infaillible 24H More Than Concealer -tuotettamme, joka on nestemäinen peitevoide, jota voidaan käyttää pigmentaation, virheiden ja punoituksen peittämiseen.

Jos haluat peittää tummat silmänaluset, voit valita ihonväriäsi vaaleamman sävyn. Se antaa raikkaan ja hereillä olevan ilmeen.

LUE LISÄÄ

Vaihe 4: Setting spray

Mahtava viimeistely koko päivän kestävälle meikille on hyvä setting spray.

L'Oréal Paris Infaillible 3-Seconds Setting Mist on asetussuihkeemme, joka pidentää meikkisi kestävyyttä jopa 36 tuntia*.

Tämä hienojakoinen suihke on helppo levittää, ja se tuntuu höyhenenkevyeltä. Kun olet valmis meikkaamaan, suihkuta tuotetta vain 30 cm:n etäisyydeltä kasvoistasi pyörein liikkein.

Tuloksena on meikki, joka ei tahriudu ja kestää pidempään. Helpommaksi se ei tule

LUE LISÄÄ
Komplett Rutin FI
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": " ", "thumbnailUrl": "https://www.lorealparis.fi/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/nordics/infaillible---landingpage/cover-image.jpg", "uploadDate": "2023-05-23T08.09.33+00:00", "embedURL": "https://www.youtube.com/embed/gtWZW7HPzk4" }

Kokeile muita tuotteitamme

L'Oréal Parisilta löydät laajan valikoiman meikkituotteita. Tutustu koko Infaillible-sarjaan tai muihin tuotteisiin ja sarjoihin löytääksesi sinulle ja ihollesi sopivat meikkituotteet.
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Kotisivu" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/meikit", "name": "Meikit" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/meikit/kasvomeikit", "name": "Kasvomeikit" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/kasvomeikit/infaillible", "name": "Infaillible - Meikki, joka kestää pidempään" } } ] }