UUSI True Match Super-Blendable Foundation

Myydyin meikkivoiteemme True Match Super-Blendable Foundation perustuu innovatiiviseen ihoon sulautuvaan teknologiaan ja sisältää nyt jopa 6 erilaista väripigmenttiä, mikä mahdollistaa meikkivoiteemme kaikkien aikojen parhaimman sopivuuden. Jotta voisit löytää itsellesi täydellisen sävyn! Hyaluronihappoa sisältävä ultrakevyt koostumus kosteuttaa 24 tuntia* ja sulautuu iholle antaen luonnollisen hehkuvan lopputuloksen. Löydä oma True Match tänään!

*Mittaustulos

Osta nyt

Viimeistele look ja luo virheetön pohja

Olet siis löytänyt täydellisen True Match -meikkivoidesävysi? Hienoa! Viimeistele look Eye-Cream in a Concealer- ja Super-Blendable Mineral Powder -tuotteilla luodaksesi luonnollisen hehkuvan ja tasaisen ihon.

Osta nyt

Eye-Cream in a Concealer

Eye-Cream in a Concealer yhdistää silmänympärysvoiteen hoitavat ominaisuudet ja peitevoiteen peittävyyden kirkastaen silmänympärysihoa. Sisältää 0,5 % hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa.

Osta nyt

Super-Blendable Mineral Powder

True Match Super-Blendable -mineraalipuuteri sulautuu ihosi sävyyn ja tekstuuriin täydellisesti sekä tekee ihosta sileämmän ja hehkuvamman 4 viikossa*.

*Itsearviointi, 60 naista

Osta nyt

Kylmä, neutraali vai lämmin?

Meillä kaikilla on ainutlaatuinen pohjasävy. Ihosi pohjasävy vaikuttaa siihen, mitkä värit sopivat sinulle ja millainen meikki korostaa piirteitäsi parhaiten. Kun tiedät ihosi pohjasävyn, on True Match -sävyn valitseminen helpompaa. Sävyt voidaan jakaa kolmeen pääryhmään: kylmä, neutraali, tai lämmin pohjasävy. Myös True Match -valikoima on jaettu samaan tapaan, ja tuotetiedoissa tästä kertovat kirjaimet C, N ja W.

Kylmä pohjasävy

Jos ranteesi verisuonet ovat sinisiä tai violetteja, pohjasävysi on kylmä.

TESTAA ITSE

Neutraali pohjasävy

Jos ranteesi verisuonet ovat sinisiä tai harmaita, pohjasävysi on neutraali.

TESTAA ITSE

Lämmin pohjasävy

Jos ranteesi verisuonet ovat vihreitä, pohjasävysi on lämmin.

TESTAA ITSETutustu Nude Plumping Tinted Serum

9 SÄVYÄ, JOTKA SOPIVAT USEISIIN ERI IHONSÄVYIHIN

True Match Nude Plumping Tinted Serum levittyy iholle täydellisesti valoa heijastavien mineraalipigmenttiensä ansiosta. Se peittää epätasaisuuksia ja epäpuhtauksia välittömästi antaen luonnollisen ihonsävysi kuultaa läpi. Kevyesti peittävän koostumuksen ansiosta kukin sävy sopii kolmeen eri ihonsävyyn ja pohjasävyyn – kokeile itse!

Osta nyt
Mietitkö myös, mikä on hyaluronihappoa sisältävän meikin salaisuus? Kuule ihmekoostumuksesta täältä!