TRUE MATCH NUDE PLUMPING TINTED SERUM

Kevyesti peittävä meikkivoide, joka vaikuttaa hoitavan seerumin tavoin. Uusi True Match Nude Plumping Tinted Serum sisältää 1 % hyaluronihappoa, joka antaa iholle täyteläisyyttä ja hehkua.

Älä anna minkään pidätellä sitä, kuka olet. True Match Nude Plumping Tinted Serum on meikin ja ihonhoidon yhdistelmä, joka ei peitä, vaan sopii täydellisesti!

9 SÄVYÄ, JOTKA SOPIVAT USEISIIN ERI IHONSÄVYIHIN

True Match Nude Plumping Tinted Serum levittyy iholle täydellisesti valoa heijastavien mineraalipigmenttiensä ansiosta. Se peittää epätasaisuuksia ja epäpuhtauksia välittömästi antaen luonnollisen ihonsävysi kuultaa läpi. Kevyesti peittävän koostumuksen ansiosta kukin sävy sopii kolmeen eri ihonsävyyn ja pohjasävyyn – kokeile itse!

Osta nyt
Mietitkö myös, mikä on hyaluronihappoa sisältävän meikin salaisuus? Kuule ihmekoostumuksesta täältä!

Meikki + ihonhoito = True Match

Eye Cream in a Concealer yhdistää silmänympärysvoiteen hoitavat ominaisuudet ja peitevoiteen peittävyyden valaisten silmänympärysaluetta.

Osta nyt

Kylmä, neutraali vai lämmin?

Meillä kaikilla on ainutlaatuinen pohjasävy. Ihosi pohjasävy vaikuttaa siihen, mitkä värit sopivat sinulle ja millainen meikki korostaa piirteitäsi parhaiten. Kun tiedät ihosi pohjasävyn, on True Match -sävyn valitseminen helpompaa. Sävyt voidaan jakaa kolmeen pääryhmään: kylmä, neutraali, tai lämmin pohjasävy. Myös True Match -valikoima on jaettu samaan tapaan, ja tuotetiedoissa tästä kertovat kirjaimet C, N ja W.

Kylmä pohjasävy

Jos ranteesi verisuonet ovat sinisiä tai violetteja, pohjasävysi on kylmä.

Kokeile napauttamalla tästä

Neutraali pohjasävy

Jos ranteesi verisuonet ovat sinisiä tai harmaita, pohjasävysi on neutraali.

Kokeile napauttamalla tästä

Lämmin pohjasävy

Jos ranteesi verisuonet ovat vihreitä, pohjasävysi on lämmin.

Kokeile napauttamalla tästä