EXCELLENCE Coloration Bottles

Legendaarinen hiusväri

Ennen voidemaisia hiusvärejä kotivärjäys oli vaativampi toimenpide. Vuonna 1995 harmaita hiuksiaan peittävät naiset voivat vihdoin huokaista helpotuksesta, kun markkinoille tuli uudenlainen hiusväri. Käänteentekevä teknologia ja kolmivaiheinen hoitava rutiini antoi korkealuokkaisen hiusvärin. Neljännesvuosisata myöhemmin, ja muutaman koostumukseen lisätyn ainesosan ansiosta (mm. suojaava pro-kreatiini ja hoitavat keramidit), Excellence Crème edustaa edelleen korkeatasoista hiusväritekniikkaa. Tänä päivänä hiussalonkien inspiroima kolmivaiheinen hoitava hiusväri on entistä helppokäyttöisempi.

Excellence_creme_stamp_with_flower_background_FI

Kolmivaiheinen hoitava rutiini

Ehkä se johtuu ammattilaistason hiusvärien inspiroimasta kolmivaiheisesta hoitavasta ominaisuudesta tai täyteläisestä pitkäkestoisesta väristä, joka peittää jopa 100% harmaista hiuksista? Yksi asia on varma - naiset haluavat hiusvärin, joka antaa heille parhaan mahdollisen lopputuloksen. Kenties juuri siksi Excellence Crème -hiusväri on edelleen yksi markkinoiden suosituimmista. Joka tapauksessa 99% sitä kokeilleista naisista rakastavat kolmivaiheista hiustenvärjäysrutiinia*. Naisille, joilla on vaaleat tai tummat hiukset, naisille, joilla on harmaat hiukset, ja naisille, jotka todella rakastavat hiusvärejä, Excellence Crème on edelleen kotivärjäystuotteiden ehdoton ykkönen.

* Käyttäjätesti, 342 henkilöä.

Virtual Try On

Tutustu Excellence

Kokeile napauttamalla tästä

Värjää hiuksesi kotona

Värjää hiukset kotona Excellence-kestovärillä! Hoitava koostumus suojaa hiuksia ja antaa luonnollisen ja tuuhean lopputuloksen, joka peittää harmaita. Väri on helppo levittää itse, joten se sopii täydellisesti kotona käytettäväksi!
DIAGNOSTIQUE_FI_1170x585_v2
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Kotisivu" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/hiukset", "name": "Hiukset" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/hiukset/hiusvari", "name": "Hiusväri" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/hiusvari/excellence", "name": "L'Oréal Excellence -kestovärit " } } ] }