Excellence Universal Nudes​

Uusi ammoniakiton hiusväri, joka sopii kaikille ihon sävyille1. Me naiset tiedämme, että kaikki ihon sävyt ovat kauniita omalla ainutlaatuisella tavallaan. Kuitenkin joskus tuntuu lähes mahdottomalta löytää kaupan valikoimista juuri ihon sävyymme sopivaa hiusväriä. L’Oréal Paris tuo nyt markkinoille universaalin ratkaisunsa tähän yleiseen ongelmaan uusilla Excellence Crème Universal Nudes -hiusväreillä. Hoitava värivoide ja ainutlaatuinen toisiinsa sointuvien sävyjen sekoitus antaa luonnollisen näköisen värjäystuloksen ja se on kehitetty sopimaan kaikille ihon sävyille1 ​

1 Testattu tieteellisiin julkaisuihin perustuvilla luonnollisilla hiusten ja ihon sävyillä

Kolmivaiheinen hiustenvärjäysrutiini ilman ammoniakkia, joka sopii kaikille ihon sävyille

L’Oréal Paris kehittää jatkuvasti edistykselliseen tieteeseen perustuvia innovaatioita. Näin teemme hiustenvärjäyksestä kotona kolmella ravitsevalla askeleella entistä miellyttävämpää.

ASKEL 1: Värjää. Hoitava värivoide ilman ammoniakkia, jonka koostumus sisältää suojaavia ja ravitsevia ainesosia. Koostumus ravitsee hiuksia värjäyksen aikana ja peittää samalla 100 % harmaista hiuksista.

ASKEL 2: Pese shampoolla ja huuhtele. Kampaamoiden inspiroima värjäyksen jälkeen käytettävä shampoo. Optimaalisen pH-arvon ansiosta se puhdistaa hellästi hiukset ja hiuspohjan tuotejäämistä.

ASKEL 3: Ravitse ja hoida. Hiusnaamion keramideja sisältävä kevyt koostumus ravitsee hiuksia niitä latistamatta

Virtual Try On

Tutustu Universal Nudes

Kokeile napauttamalla tästä