Ihonhoitoa, joka muuntuu meikkivoiteeksi

L'Oréal Paris Magic BB- & CC-voiteiden erityiset koostumukset sisältävät muuntuvia mikropigmenttejä, jotka mukautuvat ihonsävyyn antaen täydellisen nudelookin. Koostumuksilla on ihoa hoitavia ja sävyä korjaavia ominaisuuksia, ja niiden väri muuttuu levitettäessä tehden siitä juuri sinulle sopivan.

L'Oréal Paris Magic BB-voide muuntuu BB-teknologian ansiosta hoitavasta voiteesta kevyesti peittäväksi meikkivoiteeksi. L'Oréal Paris Magic CC-voiteen vihreät mikropigmentit muuttuvat iholle levitettäessä kevyesti peittäväksi meikkivoiteeksi, joka neutralisoi punoitusta.

                                                                    

Mikropigmenttejä sisältävä muuntuva koostumus, joka mukautuu ihonsävyyn

Koostumus, jossa on ihoa hoitavia ainesosia

L'Oréal Paris Magic BB & CC -voiteet sisältävät E-vitamiinia ja B5-provitamiinia. Se kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan* ja auttaa parantamaan ihon ulkonäköä kahdessa viikossa**.

Meikki ja ihonhoito yhdessä antaa raikkaan ilmeen koko päiväksi.

*Mittaustulokset.
**Itsearviointi, 88 henkilöä

Tasoita ihon sävyä BB-voiteella

Haluatko tasaisen lopputuloksen, raikasta hehkua ja kosteutetun tunteen? Sitten BB-voide on oikea sinulle!

L'Oréal Paris Magic BB-voide antaa kevyen peittävyyden ja luonnolliselta näyttävän lopputuloksen. Täydellinen sinulle, jos haluat tasoittaa ihonsävyä, saada kosteutusta ja hehkua ja antaa iholle sileän ulkonäön.

Osta nyt

Neutralisoi punoitusta CC-voiteella

Haluatko neutralisoida punoitusta ja antaa iholle kevyttä peittävyyttä? Siinä tapauksessa CC-voide on sinun valintasi!

L'Oréal Paris Magic CC-voide tekee punoituksesta vähemmän näkyvää. Superkevyt koostumus antaa tasaisen ja virheettömän lopputuloksen.

Osta nyt
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": " ", "thumbnailUrl": "https://www.lorealparis.fi/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/nordics/bb-cc-landingpage/cover-image_1.png?rev=b4528fa089194e2f91af969b3ed74f17", "uploadDate": "2023-05-23T08.09.33+00:00", "embedURL": "https://www.youtube.com/embed/rYpWKu37nwo" }

Saavuta luonnollinen lopputulos ja kevyt peittävyys yhdessä vaiheessa.

Meikkirutiinisi maaginen vaihe! BB- & CC-voiteet ovat monitoimituotteita, joilla on monia hyviä ominaisuuksia. Kevyt peittävyys antaa luonnollisen lopputuloksen ja kauniin, tasaisen pohjan. Ne kosteuttavat koko päivän antaen pitkäkestoisen raikkaan lookin.

Koostumukset sisältävät ihoa hoitavia ainesosia, jotka tekevät ihosta kauniimman! E-vitamiini ja B5-provitamiini kohentavat ihon ulkonäköä 2 viikossa*.

Löydä suosikkisi täydelliseen nudelookiin.

L'Oréal Paris Magic BB-voidetta voi käyttää meikkivoiteena tai päivävoiteena, kun tavoitteena on luonnollinen look. Mikropigmentit antavat tasaisen ihonsävyn. Kuin oma ihosi, mutta kauniimpi! Saatavana 5 sävyssä. Mikä niistä sopii sinulle?

L'Oréal Paris Magic CC-voidetta voi käyttää päivävoiteen tai peitevoiteen sijaan. Se kosteuttaa ihoa vastustaen samalla punoitusta ja mukautuu ihosi luonnolliseen sävyyn.

Levitä BB-tai CC-voidetta puhtaalle ja kuivalle iholle. Levitä ja häivytä huolellisesti aktivoidaksesi pigmentit. Sitten olet valmis!

2 tulos(ta)

Product Type
Brand
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Kotisivu" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/meikit", "name": "Meikit" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/meikit/kasvomeikit", "name": "Kasvomeikit" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/kasvomeikit/magic", "name": "Magic BB- & CC-voiteet" } } ] }