Elvital Glycolic Gloss

L'Oréal Paris on kehittänyt Elvital Glycolic Glos -hiustenhoitosarjan, joka koostuu neljästä kiiltoa lisäävästä tuotteesta, jotka kaikki sisältävät glykolihappoa. Yhdessä nämä tuotteet muodostavat täydellisen hiustenhoitorutiinin, jonka tavoitteena on jättää hiukset kiiltäviksi ja pehmeiksi.

Hiustenhoitosarja, joka koostuu shampoosta, hoitoaineesta, 5 Minute Lamination Rinse-off -kiiltokäsittelystä ja seerumista, auttaa parantamaan hiusten laatua ja ulkonäköä. Kaikki tuotteet sisältävät Gloss Complex -kompleksiamme, joka on rikastettu glykolihapolla. Tuloksena hiukset saavat jopa 77 % enemmän kiiltoa*.

Lue lisää glykolihaposta hiustenhoidossasi saadaksesi lisätietoja Gloss Complex -aineistostamme ja siitä, miten tämä ainesosa voi vaikuttaa myönteisesti hiuksiisi.

**INSTRUMENTAALINEN TESTI SHAMPOO+HOITOAINE+5 MINUTE LAMINATION RINSE-OFF JÄLKEEN.

1. Shampoo luo pohjan

Tämän hiustenhoitorutiinin ensimmäinen askel on Elvital Glycolic Gloss Shampoo, joka sopii mattapintaisille hiuksille, jotka tarvitsevat kiiltoa.

Shampoon koostumus sisältää 2 % Gloss Complex -kompleksia, joka on rikastettu glykolihapolla hiusten laadun parantamiseksi.

Tämän shampoon tarkoituksena on luoda pohja, joka puhdistaa hiukset poistamalla ylimääräisen öljyn ja lian, jolloin hiukset ovat vastaanottavaisia hiustenhoitorutiinisi muille hoitotuotteille. Tämä on siis tärkeä ensimmäinen vaihe missä tahansa hiustenhoitorutiinissa, sillä hiusten hellävarainen puhdistus myös elvyttää hiuskuidut sisältäpäin.

Levitä shampoo kosteisiin hiuksiin ja hiero sitä, kunnes se vaahtoaa. Huuhtele tuote pois ennen hiustenhoitorutiinisi jatkamista.

NÄYTÄ TUOTE

2. Hiuksia silottava hoitoaine

Levitä shampoon jälkeen Elvital Glycolic Gloss Conditioner -hoitoainetta. Tämä pehmentävä hoitoaine auttaa tasoittamaan hiuskuitujen pintaa vähentämällä niiden takkuuntumista. Tuote sopii siksi erinomaisesti niille, joilla on taipumusta pörröisiin hiuksiin, sillä se tekee hiuksista sileämmän ja pehmeämmän tuntuiset.

Tämä prosessi johtuu siitä, että tämä hoitoaine on rikastettu 11 % glykolihappoa sisältävällä Gloss Complex -kompleksillamme.

Glycolic Gloss -sarjan shampoon ja hoitoaineen yhdistelmä auttaa elvyttämään hiuskuidut ja parantamaan hiusten laatua.

Levitä Glycolic Gloss Conditioner -hoitoainetta kosteisiin hiuksiin pituuksista latvoihin. Anna vaikuttaa enintään 3 minuuttia ja huuhtele huolellisesti.

NÄYTÄ TUOTE

Kiiltävät hiukset laminoinnilla

Seuraava vaihe on Elvital Glycolic Gloss 5 Minute Lamination Rinse-off. Tämä vaihe hoitaa tylsiä ja kiillottomia hiuksia ja antaa pitkäkestoista kiiltoa.

Laminointihoito sisältää 17 % glykolihapolla rikastettua Gloss Complex -kompleksia, mikä on korkein pitoisuutemme. Tämä 5 minuutin hoito sopii tylsille, väsyneille ja pörröisille hiuksille, sillä se sulkee hiusten pinnan antaen samalla pitkäkestoista kiiltoa.

Käsittely sulkee hiuskuidut prosessissa, jota kutsutaan laminoinniksi. Tuotteen ainutlaatuisen pH:n ansiosta se tunkeutuu syvemmälle hiuskudokseen, jolloin hiusten rakenne optimoituu.

Laminoimalla suojakerroksen solut kerrostuvat ja tasoittuvat, jolloin hiukset heijastavat paremmin valoa. Tuloksena on pehmeämmät ja kiiltävämmät hiukset.

Levitä tuote kosteisiin hiuksiin. Anna vaikuttaa enintään 5 minuuttia ja huuhtele sitten huolellisesti.

NÄYTÄ TUOTE

Suojaa hiuksiasi vaurioilta

Viimeinen vaihe glykolihappohoitorutiinissamme on Glycolic Gloss Leave-in -seerumi.

Seerumin koostumus sisältää 14 % Gloss Complex -yhdisteen, joka on rikastettu glykolihapolla, ja sillä on kosteuttavia ominaisuuksia, jotka jättävät hiukset kauniiksi ja huolitelluiksi.

Tämä vaihe antaa hiuksillesi lisää kiiltoa ja jättää niille sileän ja pehmeän tekstuurin. Seerumi muodostaa hoitavan kerroksen hiuken pinnalle ja suojaa hiuksiasi tulevilta vaurioilta.

Glycolic Gloss Leave-in Serum -seerumia voidaan käyttää sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin. Lämmitä kaksi pumppausta kämmenten välissä, ennen kuin vedät sormesi hiusten läpi ja saat kauniisti hoidetut hiukset.

NÄYTÄ TUOTE
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": " ", "thumbnailUrl": "https://www.lorealparis.fi/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/nordics/products/hair/hair-care/elseve/glycolic-gloss/video-preview-glycol-gloss.jpg?rev=e8de83fc81b3477ba2c6df2b5cf6bcd1", "uploadDate": "2024-03-01T20.41.56+00:00", "embedURL": "https://www.youtube.com/embed/3K2hiJtHjV4" } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Kotisivu" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/hiukset", "name": "Hiukset" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/hiukset/hiustenhoito", "name": "Hiustenhoito" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/hiustenhoito/elvital", "name": "Elvital -hiustenhoitotuotteet" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/hiustenhoito/elvital/glycolic-gloss", "name": "Hiukset ovat kiiltävämmät kuin koskaan*" } } ] }