Kunnioittaa hiuksiasi ja planeettaamme

L’Oréal Paris kestävän kehityksen tavoitteissa Elvital on edelläkävijä. Elvital saa naiset tuntemaan itsensä ylpeiksi hiuksistaan ​​ja nyt he voivat olla ylpeitä myös tuotevalinnoistaan. Tänä päivänä pyrimme ympäristöystävällisempään tulevaisuuteen. Elvital haluaa pitää huolen siitä, että kauniiden hiusten saavuttaminen ei vahingoita kaunista planeettaamme. Toimintasuunnitelmamme? Kierrätettävät pakkaukset ja edistykselliset koostumukset.

Elvital sitoumuksemme

Vuodesta 2020 lähtien kaikki Elvital shampoo- ja hoitoainepullot on valmistettu 100% kierrätetystä muovista (näin säästettiin 5000 tonnia ensiömuovia*) ja ne ovat 100% kierrätettäviä. Tie kohti puhtaampaa, vihreämpää planeettaa on aloitettava jo teollisuusalueiltamme. Elvital-tuotteet valmistetaan hiilineutraalissa tehtaassa, joka käyttää 100% uusiutuvaa energiaa. Tehdas toimii hyödyntämällä paikallisen metsän jätteitä.

*Perustuu Euroopassa tuotettujen PET-shampoo- ja hoitoainepullojen kokonaismäärään vuonna 2019.

TUTUSTU TUOTTEISIIMME

Elvital-pullon elämänkaari

1.Elvital-pullot valmistetaan tyhjistä vesipulloista, jotka murskataan ja sulatetaan rakeiksi.

2. Pullot valmistetaan hiilineutraalissa tehtaassamme, jossa käytetään 100% uusiutuvaa energiaa.

3. Rakeet värjätään ja puhalletaan Elvital-pulloiksi.

4. 100% kierrätetyt pullot* kulkeutuvat hyllyiltämme suihkuusi.

*Vain Euroopassa vuonna 2019 valmistetut shampoo- ja hoitoainepullot. Korkki ei ole kierrätettyä muovia, mutta se on 100% kierrätettävä.

5. Tyhjennä pullo ja poista korkki ennen lajittelua. Etikettejä ei tarvitse poistaa - ne voidaan myös kierrättää!

6. Pullomme ovat 100% kierrätettäviä, mukaan lukien korkki. Lajittele paikallisten ohjeiden mukaan.

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ KIERRÄTYKSESTÄ
The Other Side Our Safety Image 1

Edistyksellistä tiedettä

Elvital tuntee hiukset - kirjaimellisesti - pintaa syvemmältä. L'Oréal Paris 2500 m2 laboratorioissa kehitetään hiustenhoitotuotteita antamaan hyvä hiuspäivä kaikille hiustyypistä riippumatta.

Tieteellisen tutkimuksen edelläkävijänä Elvital valitsee ainesosia, joilla on korkea affiniteetti ja jotka imeytyvät hiusten pinnasta hiuskuituun - esimerkiksi Anti-Breakage -tuotesarjan Ceramide-R, Dream Length -tuotesarjan kasvikeratiini tai Full resist -tuotesarjan arginiini.

Patentoidussa emulsiotekniikassa tarvitaan vain ohut kerros mikropisaroita peittämään hiukset. Näin silikonia voidaaan käyttää vähemmän ja koostumusten biohajoavuus kasvaa.

Lisäksi pyrimme vähentämään ainesosien määrää koostumuksissamme ja kehitämme tiivistettyjä ja vedettömiä hiustenhoitotuotteita.

Tutustu L'Oréal Paris’n toiseen puoleen

Elvitalin sitoumukset ovat osa L'Oréal for the future, L'Oréalin kestävän kehityksen ohjelmaa, joka sisältää tavoitteen, että kaikki muovipakkaukset ovat uudelleenkäytettäviä, kierrätettäviä, uudelleentäytettäviä tai kompostoitavia vuoteen 2025 mennessä. Kun sanomme "Olet sen arvoinen”, tarkoitamme myös planeettamme.

Tutustu kierrätettäviin pulloihimme
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Kotisivu" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/the-other-side", "name": "The Other Side" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/the-other-side-hiustenhoito", "name": "The Other Side Hiustenhoito" } } ] }