USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ KIERRÄTYKSESTÄ

Mitkä pakkauksen osat voidaan kierrättää?

Kaikki shampoo- ja hoitoainepullot* ovat 100% kierrätettäviä, mukaan lukien korkit ja etiketit. Huuhtele pullo ja lajittele.

Mitkä pakkauksen osat on valmistettu kierrätetystä muovista?

Vuodesta 2020 lähtien kaikki Elvital shampoo- ja hoitoainepullot* on valmistettu 100% kierrätetystä PET-muovista. Korkkeja ei ole valmistettu kierrätetystä muovista.

Miksi korkkeja ei ole valmistettu kierrätetystä muovista?

Polypropeenia (PP), kovaa muovia, josta korkkimme on valmistettu, on erittäin vaikea saada kierrätettynä - etenkin niin suurina määrinä kuin tarvitsemme. Siksi korkit ovat tällä hetkellä ensiömuovia, mutta tavoitteemme  on valmistaa korkit kierrätysmuovista lähivuosina.

Entä etiketit?

Kaikki etikettimme on valmistettu kierrätetystä muovista. Ne voivat näyttää metallisilta, mutta itse asiassa käyttämämme muste näyttää metalliselta. Sinun ei tarvitse poistaa etikettejä pullosta ennen lajittelua.

Entä mustat muovipullot?

Kaikki mustat shampoo- ja hoitoainepullot*, esimerkki Full Resist -tuotesarjassa, ovat 100% kierrätettäviä. Käytämme vain pigmenttejä, jotka voidaan havaita Lähi-infrapuna (NIR) -tekniikalla, jota käytetään laajalti muovin kierrätyslaitoksissa.

Entä hiusnaamiot ja muut hoitotuotteet?

Hiusnaamioita ja joitaikin muita hoitotuotteita ei ole tällä hetkellä valmistettu kierrätetystä muovista, mutta pyrimme siihen tulevaisuudessa. Työskentelemme tehtaidemme kanssa kehittääksemme 100% kierrätettävän tuotevalikoiman vuoteen 2025 mennessä.

Mitkä ovat todelliset myönteiset vaikutukset?

Askel askeleelta pyrimme korvaamaan kaiken käyttämämme ensiömuovin kierrätysmuovilla planeetan resurssien säästämiseksi ja muovijätteen vähentämiseksi. Ensiömuovin korvaaminen kierrätetyllä muovilla auttaa vähentämään ympäristöjalanjälkeämme merkittävästi.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.fi/usein-kysyttyja-kysymyksia-kierratyksesta" } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Kotisivu" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/the-other-side", "name": "The Other Side" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/the-other-side-hiustenhoito", "name": "The Other Side Hiustenhoito" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/usein-kysyttyja-kysymyksia-kierratyksesta", "name": "USEIN KYSYTTYJA KYSYMYKSIA KIERRATYKSESTA" } } ] }