Uusi L'Oréal Men Expert One-Twist -hiusväri

HELPPO SEKOITTAA, EI VALU, PEITTÄÄ HARMAAT! Uusi One-Twist -hiusväri perustuu geeliteknologiaan ilman ammoniakkia miellyttävän tuoksun aikaansaamiseksi. Harmaiden peitto ei ole koskaan ollut näin helppoa: kierrä, ravista ja levitä ja saat luonnolliselta näyttävän lopputuloksen, joka sulautuu harmaisiin hiuksiisi vain 5 minuutin vaikutusajalla. Haalistuu luonnollisesti 6 viikossa.*

Käyttäjätesti, 100 miestä.

Kierrä, ravista ja levitä!

Lue kaikki mitä sinun tarvitsee tietää One-Twist -hiusväristä.

TUTUSTU TARINAAN

5 min: luonnolliselta näyttävä lopputulos, joka sultuauut harmiasiinhiuksiisi

Image Before After One Twist
Before After (1)

Löydä oma sävysi Shade matcher -työkalun avulla

Kolmen yksinkertaisen kysmyksen ja virtuaalisen kokeilutyökalun avulla löydät itsellesi sopivimman sävyn luonnolliselta näyttävään harmaiden peittoon!

PÄÄSET TYÖKALUUN TÄÄLTÄ

Katso, miten se toimii

Miesten hiusten värjäys ei ole koskaan ollut näin helppoa.  Tarvitset vain yhden pullon: kierrä, ravista, levitä ja anna vaikuttaa 5 minuuttia. Siinä kaikki! Haalistuu luonnollisesti 6 viikossa.*

Käyttäjätesti, 100 miestä.
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.fi/new-one-twist-hair-color-by-loreal-men-expert" } { "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": " ", "description": "Tutorial ", "thumbnailUrl": "https://www.lorealparis.fi/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/nordics/services/men-shade-matcher/prescription-page/thumbnail_one_twist_men_hair_color.png?rev=4d0ff0057b384dd79875245f6a9ed79c", "uploadDate": "2021-06-09T22.40.46+00:00", "embedURL": "https://www.youtube.com/embed/F-gXa9XgVFs" }

Geeliteknologia ilman ammoniakkia miellyttävän tuoksun aikaansaamiseksi

Edistyksellinen innovaatio miesten hiusväreissä perustuu teknologiaan ilman ilman ammoniakkia miellyttävän tuoksun aikaansaamiseksi, jossa väri sulautuu harmaisiin hiuksiin. Miellyttävä hiuspohjalle. Bonus: sinun ei tarvitse olla huolissasi tyvikasvusta, sillä väri haalistuu pestäessä luonnollisesti 6 viikossa. Ei yllätyksiä: 97% miehistä* olivat tyytyväisiä tuotteeseen!

Käyttäjätesti, 100 miestä.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.fi/new-one-twist-hair-color-by-loreal-men-expert" }
LP Men Air Technology Cadre V1

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten se toimii?

Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin kiertää, ravistaa ja levittää väri harmaisiin hiuksiin tarkan kampa-applikaattorin avulla.  Anna vaikuttaa 5 minuuttia, huuhtele ja pese hiukset shampoolla.
Lue käyttöohjeet pakkauksen sisällä ja tee allergiasta varoittava testi 48 tuntia ennen jokaista hiusten värjäystä.

 

Koska aloitan vaikutusajan laskemisen?

Aloita 5 minuutin vaikutusajan laskeminen, kun olet levittänyt kaiken hiusvärin.

 

Voinko käyttää jäljelle jääneen seoksen myöhemmin?

Men Expert One-Twist -hiusväri on kertakäyttöinen. Kun seos on sekoitettu, se tulee käyttää heti ja jäljelle jäänyt seos hävittää.

 

Voinko käyttää tuotetta partaan?

Men Expert One-Twist -hiusväri on kehitetty erityisesti hiuksille; älä käytä koostumusta parran värjäämiseen.

 

Näyttääkö lopputulos luonnolliselta?

Men Expert One-Twist -hiusvärin sävyttävä koostumus sulautuu luonnollisesti hiusväriisi. Se on erityisesti kehitetty antamaan luonnolliselta näyttävän lopputuloksen.

 

Peittääkö väri harmaat?

Men Expert One-Twist -hiusväri antaa luonnolliselta näyttävän lopputuloksen. Se ei peitä harmaita kokonaan, mutta sulautuu harmaisiin hiuksiisi luonnollisesti.

 

Miten hävitän tuotteen?

Pullo lajitellaan muovipakkauskeräykseen, pahvipakkaus pahvipakkauskeräykseen ja käyttöohjeet paperin keräykseen. 2 pussia lajitellaan muovipakkauskeräykseen ja suojakäsineet laitetaan sekajätteeseen. 

 

Kuinka hoidan värjättyjä hiuksiani?

Käytä tavanomaista shampootasi. Vältä kuitenkin hilseshampoon käyttämistä värjäyspäivänä.

 

Miten väri haalistuu?

Men Expert One-Twist -hiusväri haalistuu pestäessä luonnollisesti 6 viikossa.

 

Kuinka usein hiukset tulisi värjätä?

Suosittelemme värjäämään hiukset 4-6 viikon välein. 

 

Minkä sävyn valitsen?

Jos epäröit 2 sävyn välillä, valitse niistä vaaleampi. Jos kaipaat apua, kokeile shade matcher -työkalua.

 

Voinko värjätä hiukseni mustiksi, ruskeiksi tai vaaleiksi?

Jos sinulla on tummat hiukset ja haluat vaalentaa niitä, tämä ei ole siihen tarkoitukseen sopiva hiusväri. Tämä hiusväri on suunniteltu sulautumaan luonnollisesti harmaisiin hiuksiin eikä suuriin värimuutoksiin.

 

Mitä pakkaus sisältää?

Tämä ei ole tavanomainen hiusväri, vaan kaikki yhdessä pullossa. Pakkaus sisältää One-twist pullon, suojakäsineet, käyttöohjeen ja tuotepussit allergiasta varoittavan testin tekemiseen.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.fi/new-one-twist-hair-color-by-loreal-men-expert" } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Kotisivu" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/new-one-twist-hair-color-by-loreal-men-expert", "name": "Uusi loreal Men Expert One Twist hiusvari" } } ] }