Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Evästeiden avulla voimme näyttää sinulle oleellista sisältöä, muistamme vastauksesi kysymyksiin esim. Beauty Genius -työkalussa ja saamme tietoa sivustomme käytöstä.
}
Sulje
Näin letität klassisen letin

Näin letität klassisen letin

Tämä klassinen ja yksinkertainen letti on kaikista helpoin. Letittämällä kolmea suortuvaa luot kampauksen, joka on ehdottoman chic. 

Katso 6 vaihetta videolta
 
Seuraa helppoja vaiheita: 

Vaihe 1:
Aloita harjaamalla hiukset. Ei ole mitään ärsyttävämpää, kuin letittämisen keskeyttäminen ja alusta aloittaminen takkuisten hiuksien vuoksi. 

Vaihe 2: Jaa hiukset kolmeen yhtä suureen osaan. Olipa kyseessä matala tai korkea letti, hiukset jaetaan kolmeen osaan: yksi vasemmalle, yksi oikealle ja yksi keskelle. Pidä vasenta osiota vasemmassa kädessä ja oikeaa osiota oikeassa kädessä.

Vaihe 3:
Tuo vasen osio keskiosion yli. Tuotuasi vasemman osion keskiosion yli keskiosiosta tulee vasen osio ja toisinpäin. 

Vaihe 4:
Tuo oikeanpuoleinen osio keskiosion yli. Nyt oikeanpuoleisesta osiosta tulee uusi keskiosio. 
 
Vaihe 5: Jatka tähän tapaan. Vasen, oikea, vasen, oikea. Tee letti mahdollisimman tiukaksi välttääksesi hiussuortuvien valahtamisen ulos.
 
Vaihe 6: Kun latvaa on enää jäljellä n. 3 cm, sido letin pää hiuslenkillä. 


Vinkki: Levitä hiuksiin pesun jälkeen Botanicals Camelina Cream -hoitovoidetta taltuttaaksesi kurittomat hiukset. Letistäsi tulee upean sileä ja kaunis. 

Kaikki tutoriaalit

#message

Lisätietoja