Opas upeaan silmämeikkiin

Helppo opas kauniiseen ja täydelliseen silmämeikkiin.

Helppo miniopas kauniiseen silmämeikkiin

Sanotaan, että silmät ovat sielun peili. Kaunis silmämeikki korostaa silmiäsi ja antaa persoonallisen lookin. Käytä luovuuttasi sävyissä ja voimakkuudessa ja luo tyyliäsi täydentävä silmämeikki.

Kauniin ja täydellisen silmämeikin tekemisen ei tarvitse olla aikaa vievää tai vaivalloista. Seuraa helppoa opastamme ja luo sekä arkeen että juhlaan sopivia kauniita silmämeikkejä askel askeleelta.

 

3 vinkkiä upeaan silmämeikkiin

Kaunis silmämeikki korostaa kasvojen kauneimpia piirteitä.  

1.     Tuo silmiin eloa valon ja varjon avulla

Saat silmille eloa valaisemalla silmän sisänurkkaa ja levittämällä varjostus silmäluomen uloimpaan nurkkaan.

 

2.     Löydä oikea maskara ripsilookiisi

Klassinen, tuuhea tai dramaattinen. Ripsilookisi antaa silmillesi persoonallisen ja kauniin ilmeen. Onneksi jokaisen makuun löytyy juuri sopiva maskara, jolla luot persoonallisen ripsilookisi.

 

3.     Löydä oma väripalettisi
Parhaan silmämeikin teet valitsemalla silmiesi väriin sopivia sävyjä.

 

Askel askeleelta: Näin teet koko päivän kestävän silmämeikin

Viidellä yksinkertaisella askeleella voit tehdä upean silmämeikin, joka kestää koko päivän.

 

Askel 1: Valmistele iho ennen silmämeikin tekemistä

Puhdista iho hyvin sekä aamulla ennen meikkiä että illalla meikinpoiston jälkeen. Näin vältät hieromasta yön aikan kertynyttä likaa ihoon meikkiä levitettäessä.

Käytä esimerkiksi Rare Flowers Cleansing Milk- puhdistusmaitoa, joka puhdistaa ihon hellävaraisesti ja samalla rauhoittaa ihoa tai Micellar Cleansing Water Sensitive -puhdistusvettä, joka sekä puhdistaa ihon että poistaa meikin.

 

Askel 2: Aloita päivävoiteella ja pohjustusaineella

Saat parhaan lopputuloksen, kun kosteutat ihosi hyvin puhdistuksen jälkeen. Kuiva iho imee tuotteita itseensä ja saa ne kerääntymään ihon taitteisiin.

Anna iholle kosteutta esimerkiksi Hydra Genius -päivävoiteella. Vielä pitkäkestoisemman lopputuloksen saat käyttämällä pohjustusainetta tavallisen päivävoiteesi päällä.

Vinkki: Levitä pohjustusainetta silmäluomelle ennen luomiväriä, Pohjustusaine saa luomivärin levittymään kauniisti ja tasaisesti ja antaa intensiivisen lopputuloksen.          

 

Askel 3: Kulmat ja peitevoide

Aloita silmämeikin tekeminen kulmista. Kulmat kehystävät ja korostavat silmiäsi. Yksityiskohdat ovat tärkeitä täydellisen kulmalookin luomisessa. Löydä itsellesi sopivin tuote ja luo unelmiesi kulmalook L'Oréal Paris kulmakynällä tai -geelillä.

Hyvällä kulmasiveltimellä saat määriteltyä tarkkaan kulmien värin ja muodon. Brow Artist Xpert -kulmakynän luonnollisilla sävyllä muotoilet kulmasi helposti. Unbelievabrow -kulmageeli täyttää kulmat ja antaa tarkkaan muotoillun lopputuloksen.

Vinkki: Käytä ihon sävyä vaaleampaa peitevoidetta antamaan valoa silmänympärysalueelle. Peitevoide häivyttää tummia silmänalusia ja saa silmät näyttämään suuremmilta. Levitä peitevoide silmänalusille vasta luomivärin levittämisen jälkeen niin vältät luomivärin värisemisen.      

 

Askel 4: Maskara ja silmänrajaus kehystävät silmät

Maskaralla saat kauniit ja määritellyt ripset. Ripsilookisi korostaa persoonallisuuttasi ja silmiäsi. Silmänrajaus antaa dramaattisuutta. Rajaa silmät esimerkiksi mustalla Super Liner Le Khol -silmänrajauskynällä. Silmät vaikuttavat pienemmältä ja saat dramaattisen ilmeen.

Tuuheat, pitkät, täyteläiset tai tarkkaan määritellyt. Ripsilookistasi riippumatta valikoimastamme löytyy varmasti maskara, jolla saat haluamasi ripsilookin.

Hyvä vinkki: Käytä ripsiseerumia maskaran alla. Ripsiseerumi vahvistaa ripsiäsi ja antaa niille pituutta. Ripsiseerumi hoitaa ripsiäsi ja saa ne tuntumaan vahvistuneilta, jolloin menetät vähemmän ripsiä meikinpoiston aikana.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.fi/opas-upeaan-silmameikkiin" } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Kotisivu" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/beauty-magazine", "name": "Beauty Magazine" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/opas-upeaan-silmameikkiin", "name": "opas-upeaan-silmameikkiin" } } ] }