Micellar Water Cleansing Water Sensitive to Dry Skin

Puhdistaa ihon tehokkaasti ja poistaa kerralla meikin sekä epäpuhtaudet.

Tuotetiedot
Micellar-puhdistusvesi herkälle ja kuivalle iholle. Puhdistaa ihon tehokkaasti ja poistaa kerralla meikin sekä epäpuhtaudet kasvoilta, silmistä ja huulilta hellävaraisesti ilman hankaamista. Glyseriiniä sisältävän miselliveden koostumus vetää puoleensa epäpuhtauksia ja likaa sekä rauhoittaa ihoa ja lievittää ihon kuivumista. Tuloksena kosteutettu, raikas ja puhdas iho, joka tuntuu miellyttävältä. Ei tarvitse huuhdella. Sopii herkälle iholle. Ei sisällä hajusteita.
Ainesosat
Ainesosalista saattaa olla muuttunut. Tarkista aina ainesosalista ostamastasi pakkauksesta. 781988 1 - INGREDIENTS: AQUA / WATER • HEXYLENE GLYCOL • GLYCERIN • POLOXAMER 184 • DISODIUM COCOAMPHODIACETATE • DISODIUM EDTA • POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE. FIL B54894/2
Käyttö
1. Puhdista kasvot päivittäin kaatamalla muutama tippa puhdistusvettä vanulle. 2. Pyyhi kasvot ja kaula vanulla. Ei tarvitse hangata tai huuhdella. 3. Toista vaiheet, kunnes vanu ja kasvot ovat täysin puhtaat.
Tuotteiden ympäristö- ja sosiaaliset vaikutukset

L'Oréal Paris on sitoutunut jatkuvasti parantamaan tuotteidemme ympäristövaikutuksia koko niiden elinkaaren aikana, mukaan lukien koostumukset, pakkaukset, tuotanto ja käyttö, ja antamaan kuluttajille niistä kattavaa ja läpinäkyvää tietoa. Merkintäjärjestelmä on 11 riippumattoman tiedeasiantuntijan hyväksymä ja tiedot on vahvistanut riippumaton auditointiyritys Bureau Veritas.

Globaali ympäristövaikutus

SCORE A

Hiilijalanjälki:

7.4g1 Per käyttö
14g / 10mL

Vesijalanjälki:

0.72 Per käyttö
1.4 / 10mL

Valmistusolosuhteet:

Valmistettu Puolassa vastuullisessa tehtaassa
Jätehuolto: 100%
Uusiutuva energia: 46%

Pakkauksen ympäristövaikutukset

Sertifioitu: 0%
Kierrätetyjen materiaalien osuus3 : 29%
Kierrätettävä4 :
Uudellentäytettävä: Ei

Tuotteiden sosiaaliset vaikutukset

Tuotteen raaka-aineet ja tuotekomponentit saadaan alihankkijoilta, jotka ovat sitoutuneet kunnioittamaan YK:n työoikeuksia koskevia perusperiaatteita.

1 Hiilidioksidiekvivalenttia grammoina (luokan "meikinpoistoaine" keskiarvo = 22g)
2 Vesi-indeksi, mukaan lukien veden laatu + veden niukkuus (m3) – luokan "meikinpoistoaine" keskiarvo = 10
3 Ilman sulkemisjärjestelmää
4 Kierrätysohjeet voivat vaihdella paikallisesti

Lue lisää menetelmästämme ja miten vähennämme ympäristöjalanjälkeämme!

Katso lisää
Micellar Water
Cleansing Water Sensitive to Dry Skin
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Kotisivu" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/ihonhoito", "name": "Ihonhoito" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/ihonhoito/kasvojen-hoito", "name": " Kasvojen hoito" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/kasvojen-hoito/micellar-water", "name": "Micellar Water" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/micellar-water/cleansing-water-sensitive-to-dry-skin", "name": "Cleansing Water Sensitive to Dry Skin" } } ] }