Embrace your brows

Embrace your brows! Haluat sitten tarkasti muotoillut tai tuuheat kulmat tai vain asetella kulmat paikoilleen nopeasti, L’Oréal Parisilta löytyy sopiva tuote sinulle.

BROW ARTIST SKINNY DEFINER

Kulmakynä sinulle, joka haluat tarkasti muotoillut, mutta luonnollisen näköiset kulmat. Vain 1,5 mm kärjellä luot hiuksenhienoja vetoja. Liukuu kevyesti kulmillesi. Voit muotoilla, täyttää ja häivyttää kulmat helposti. Ei tahraa. Niin helppoa luoda kauniisti muotoillut kulmat!

KOKEILE NYT

BROW ARTIST PLUMP & SET

Plump & Set vedenkestävä kulmageeli asettaa kulmat paikalleen ja antaa niille upeaa tuuheutta. Lyhyt varsi ja viisto harja tekevät levityksestä helppoa ja värillinen, kuituja sisältävä koostumus antaa upeaa tuuheutta. Nyt saatavana myös värittömänä, hoitavana kulmaseerumina.

KOKEILE NYT

UNBELIEVABROW

Pitkäkestoisella kulmageelillämme kulmasi ovat yhtä tuuheat ja tarkkaan muotoillut aamulla herätessäsi kuin illalla nukkumaan mennessäsi. UnbelievaBrow vedenkestävä ja tahraamaton kulmageeli sopii täydellisesti sinulle, joka haluat rohkean ja pitkäkestoisen lookin.

KOKEILE NYT

BROW ARTIST XPERT

Etsitkö luonnollisen näköistä, nopeaa ja helppoa kulmalookia? Tämä kulmakynä on juuri sinulle. Brow Xpert -kulmakynä on saatavana 7 luonnollisessa värisävyssä ja kolmionmuotoinen kärki tekee levityksestä helppoa. Kauniisti muotoillut kulmat joka kerta.

KOKEILE NYT