banner brow

Embrace your brows

Paras versio sinusta L'Oréal -kulmatuotteilla. Täydellisten kulmien salaisuus on yksityiskohdissa. L'Oréal Pari -kulmatuotteista löydät tarvitsemasi kulmameikin luomiseen. Viimeinen silaus kasvoillesi! Kulmakynä- ja kulmageelivalikoimamme auttaa sinua kehystämään kasvosi ja määrittelemään lookisi, jotta voit tuntea itsesi parhaaksi versioksi itsestäsi tilanteessa kuin tilanteessa. Kulmikkaat ja huolitellut. Tarkkaan määritellyt. Luonnollisen näköiset ja tuuheat. Muotoile, täytä aukkokohdat, tee ohuista kulmista tuuheat ja maäritellyt, helppoa kuin mikä L'Oréal Paris kulmakynä- ja kulmageelivalikoimallamme.

BROW ARTIST SKINNY DEFINER

Kulmakynä sinulle, joka haluat tarkasti muotoillut, mutta luonnollisen näköiset kulmat. Vain 1,5 mm kärjellä luot hiuksenhienoja vetoja. Liukuu kevyesti kulmillesi. Voit muotoilla, täyttää ja häivyttää kulmat helposti. Ei tahraa. Niin helppoa luoda kauniisti muotoillut kulmat!

KOKEILE NYT

BROW ARTIST PLUMP & SET

Plump & Set vedenkestävä kulmageeli asettaa kulmat paikalleen ja antaa niille upeaa tuuheutta. Lyhyt varsi ja viisto harja tekevät levityksestä helppoa ja värillinen, kuituja sisältävä koostumus antaa upeaa tuuheutta. Nyt saatavana myös värittömänä, hoitavana kulmaseerumina.

KOKEILE NYT

UNBELIEVABROW

Pitkäkestoisella kulmageelillämme kulmasi ovat yhtä tuuheat ja tarkkaan muotoillut aamulla herätessäsi kuin illalla nukkumaan mennessäsi. UnbelievaBrow vedenkestävä ja tahraamaton kulmageeli sopii täydellisesti sinulle, joka haluat rohkean ja pitkäkestoisen lookin.

KOKEILE NYT

BROW ARTIST XPERT

Etsitkö luonnollisen näköistä, nopeaa ja helppoa kulmalookia? Tämä kulmakynä on juuri sinulle. Brow Xpert -kulmakynä on saatavana 7 luonnollisessa värisävyssä ja kolmionmuotoinen kärki tekee levityksestä helppoa. Kauniisti muotoillut kulmat joka kerta.

KOKEILE NYT