Sulje
Julianne Moore

Julianne Moore

Oscar-palkittu näyttelijä Julianne Moore on modernin naisen ilmentymä: luonnollinen, itsenäinen ja asialleen omistautunut. Hänen ajaton kauneutensa ja hurmaava persoonallisuutensa on tehnyt hänestä ihaillun ja inspiroivan hahmon.

Julianne Moore on yksi elokuvamaailman keskeisimmistä hahmoista, ja todellinen modernin naisen ilmentymä: luonnollinen, itsenäinen ja asialleen omistautunut. Julianne Moore on mm. Age Perfect -ihonhoitosarjan kasvo.

Julianne on monipuolinen näyttelijä, jonka ainutlaatuinen elokuvaura pitää sisällään lukuisia erilaisia roolisuorituksia aina kohtalokkaasta femme fatalesta piinattuun äitiin. Olipa sitten kyseessä pieni tai suuri tuotanto, joista kummastakin hänellä on paljon kokemusta, hänen roolisuorituksensa on aina yhtä vakuuttava. Hän on saanut jopa neljä Oscar-ehdokkuutta, kaksi parhaan naisnäyttelijän rooleista elokuvissa Jutun loppu ja Kaukana taivaasta sekä kaksi parhaan naissivuosan ehdokkuutta elokuvista Boogie Nights ja Tunnit. Lisäksi hän on saanut yhdeksän Golden Globe -ehdokkuutta. Julianne on myös saanut Emmy-palkinnon roolistaan Sarah Palinina Jay Roachin ohjaamassa elokuvassa Game Change. On itsestään selvää, että Julianne on punaisen maton konkari.

Erinomaisten näyttelijäntaitojensa lisäksi Julianne on myös menestynyt lastenkirjailija. Vaikuttavan elokuvauransa lisäksi hän on julkaissut pienestä punatukkaisesta tytöstä kertovia Freckleface Strawberry -lastenkirjoja. Tarinan tyttöä kiusataan ulkonäkönsä vuoksi, mutta hän voittaa kiusaajansa.

“I am honoured to convey the idea of self-confidence with the motto 'Because You’re Worth it'"

Kaikki lähettiläät

#message

Lisätietoja