Sulje
cover-category-pic

UUSI

STYLISTA


#STYLEYOURWAY

Valloita maailma helppokäyttöisellä ja kuumalla hiusmuotoilusarjalla

MUOTOILE MIKÄ TAHANSA HALUAMASI LOOK
EI RAJOJA

Juuri nyt olemme superinnoissamme hiusten muotoilusta – sosiaalisessa mediassa näkyy jatkuvasti uusia trendejä ja tyylejä, ja haluamme kokeilla niitä KAIKKIA! Tutustu upeisiin vaikuttajiimme ja katso, mikä #stylistalook on kunkin heistä suosikki, mitä tuotteita he käyttävät, ja kuinka he muotoilevat hiuksiaan.

Klikkaa tästä katsoaksesi mahtavia tutoriaalejamme, ja sinustakin tulee todellinen #stylista!

MUOTOILE MIKÄ TAHANSA HALUAMASI LOOK
EI RAJOJA

#BEACHWAVES
BEACH PLEASE!

Kukapa ei haaveilisi täydellisestä rantalookista, joka vie ajatukset kesäisiin päiviin meren äärellä? L'Oréal Paris on kehittänyt Stylista The Beach Wave Mist -muotoilusuihkeen, jonka avulla luot hiuksiin rantalookin ja ihanaa rakennetta. Maailmanmatkaaja @debiflue on testannut ja hyväksynyt suihkeen!

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää Stylista The Beach Wave Mist -muotoilusuihkeesta#BEACHWAVES
BEACH PLEASE!

#BIGHAIR
MAKE IT BIG!

Haluatko hiuksiin upeaa tuuheutta? Siinä tapauksessa @cocobeautea:n estaama ja hyväksymä L'Oréal Paris Stylista The Big Hair Spray -muotoilusuihke on kuin luotu sinulle! Vaniljauutetta sisältävä koostumus antaa hiuksille rakennetta, tuuheutta ja ihanan joustavan lopputuloksen. 

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää Stylista The Big Hair Spray -muotoilusuihkeesta

#BIGHAIR
MAKE IT BIG!

#BLOWDRY
BE BLOWN AWAY!

Luo täydellisen föönattu look ja suojaa samalla hiuksiasi! Stylista The Blowdry Cream -muotoiluvoide mahdollistaa kestävien föönauskampausten muotoilun, olipa haluamasi look mikä tahansa.  L'Oréal Vaikuttaja @xoxotsumi on testannut ja hyväksynyt muotoiluvoiteen, joka antaa lisäksi lämpösuojan jopa 230°C asteessa vastustaen hiusten kulumista. Rypälesiemenuutetta sisältävä koostumus auttaa muotoilemaan vaivattomia kampauksia.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää Stylista The Blowdry Cream -muotoiluvoiteesta

#BLOWDRY
BE BLOWN AWAY!

#BRAIDS
FOR BRAID LOVERS ONLY!

Lettien tekeminen voi olla vaikeaa, ja niiden säilyttäminen kauniina koko päivän voi olla vielä vaikeampaa. Ihana @kirstenzellers on testannut ja hyväksynyt kookosmaitouutetta sisältävän Stylista The Braid Milk Hair Styling Cream -muotoiluvoiteen, joka saa letit kestämään jopa 24 tuntia!  viimeistelyn.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää Stylista The Braid Milk Hair Styling Cream -muotoiluvoiteesta

#BRAIDS
FOR BRAID LOVERS ONLY!

#BUN
BUN THIS WAY

Nutturakampaukset ovat nyt kuumempia kuin koskaan! Kokeiltavana on lukemattomia erilaisia lookeja aina sileän viimeistellyistä huolettomiin sotkunutturoihin. Upea @hooria_insta on testannut ja hyväksynyt Stylista The Bun Styling Spray -muotoilusuihkeen, joka saa tyylisi pysymään paikoillaan. Koostumus antaa myös täydellisten nutturoiden muotoiluun vaadittavaa rakennetta ja runsautta. 

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää Stylista The Bun Styling Spray -muotoilusuihkeesta
 

#BUN
BUN THIS WAY

#CURLS
WHO RUN THE WORLD? CURLS!

Rakastamme kiharoita! Emme kuitenkaan saa niiltä aina vastarakkautta, erityisesti, kun saamme taistella kurittomien ja pörröisten kutrien kanssa. Nyt voit kuitenkin muotoilla haaveilemasi upeat ja erotellut kiharat Stylista The Curl Tonic -muotoilusuihkeella. @paolaturani:n testaama ja hyväksymä, gojimarjauutetta sisältävä tuote korostaa luonnollisia kiharoitasi.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää Stylista The Curl Tonic Hairstyling Spray -muotoilusuihkeesta

#CURLS
WHO RUN THE WORLD? CURLS!

#PIXIE
SHORT HAIR, DO CARE!

Vie lyhyt kampauksesi uudelle tasolle Stylista The Short Hair Balm Hair Styling Cream Wax -muotoiluvahalla, joka tekee kauniiden lyhyiden lookien muotoilusta helppoa. Vaikuttaja  @elsamuse on testannut ja hyväksynyt The Short Hair Balm Hair Styling Cream Wax -muotoiluvahan, joka sisältää granaattiomenauutetta. Luo nyt ihania pixie-kampauksia helposti vaikka joka päivä!

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää Stylista The Short Hair Balm Hair Styling Cream Wax -muotoiluvahasta

 

#PIXIE
SHORT HAIR, DO CARE!

#SLEEK
SLEEK ON FLEEK

Haaveiletko sileistä ja kiiltävistä hiuksista? Acaiuutetta sisältävä Stylista The Sleek Serum -muotoiluseerumi sopii täydellisesti sinulle, jos haluat luoda kiiltäviä ja sileitä kampauksia, halusitpa sitten hiukset kiinni tai auki. Vaikuttaja @patryjordan on testannut ja hyväksynyt muotoiluseerumin, joka vastustaa hiusten pörröisyyttä jopa 24 tuntia ja antaa lämpösuojan jopa 230°C asteessa.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää Stylista The Sleek Serum Hair Styling Heat Protector -muotoiluseerumista

#SLEEK
SLEEK ON FLEEK

#message

Lisätietoja