Revitalift Laser Retinol Pressed-cream

Revitalift Pressed -yövoiteen koostumus sisältää kahta tehokasta ihotautilääkärien suosittelemaa ainesosaa, retinolia ja niasiiniamidia. Innovatiivinen ilmatiivis purkki pitää koostumuksen tuoreena ja voit painaa halutun määrän koostumusta ennen jokaista levitystä. Koostumus vähentää näkyvästi ryppyjä, tasoittaa ihon sävyä ja kosteuttaa intensiivisesti.

Tuotetiedot
Revitalift Pressed -yövoiteen retinolia ja niasiiniamidia sisältävä koostumus on kehitetty taistelemaan näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan. Retinoli on tehokas anti-age-ainesosa, joka auttaa vähentämään ryppyjä ja ihon sävyn epätasaisuuksia. Intensiivisesti kosteuttavan, mutta kevyen yövoiteen koostumus sisältää retinolia ja niasiiniamidia sekä ravitsevia öljyjä. Säännöllisesti käytettynä voide kiinteyttää kasvonpiirteitä, silottaa ihoa ja antaa sille uudistunutta hehkua.
Ainesosat
Ainesosalista saattaa olla muuttunut. Tarkista aina ainesosalista ostamastasi pakkauksesta.
Käyttö
VIIKKO 1: Käytä 2 iltana viikossa. Pumppaa herneenkokoinen määrä voidetta ja levitä koko kasvoille. Vältä silmäluomia. Levitä sama määrä kaulalle ja dekolteelle. Suojaa ihosi käyttämällä seuraavina aamuina kasvovoidetta, jossa on vähintään SPF20.

VIIKKO 2: Käytä joka toinen ilta.

VIIKKO 3: Käytä joka ilta ihon sietokyvyn mukaisesti.
Revitalift
Laser Retinol Pressed-cream