Revitalift Laser Retinol Pressed-cream

Revitalift Pressed -yövoiteen koostumus sisältää kahta tehokasta ihotautilääkärien suosittelemaa ainesosaa, retinolia ja niasiiniamidia. Innovatiivinen ilmatiivis purkki pitää koostumuksen tuoreena ja voit painaa halutun määrän koostumusta ennen jokaista levitystä. Koostumus vähentää näkyvästi ryppyjä, tasoittaa ihon sävyä ja kosteuttaa intensiivisesti.

Tuotetiedot
Revitalift Pressed -yövoiteen retinolia ja niasiiniamidia sisältävä koostumus on kehitetty taistelemaan näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan. Retinoli on tehokas anti-age-ainesosa, joka auttaa vähentämään ryppyjä ja ihon sävyn epätasaisuuksia. Intensiivisesti kosteuttavan, mutta kevyen yövoiteen koostumus sisältää retinolia ja niasiiniamidia sekä ravitsevia öljyjä. Säännöllisesti käytettynä voide kiinteyttää kasvonpiirteitä, silottaa ihoa ja antaa sille uudistunutta hehkua.
Ainesosat
Ainesosalista saattaa olla muuttunut. Tarkista aina ainesosalista ostamastasi pakkauksesta.
Käyttö
VIIKKO 1: Käytä 2 iltana viikossa. Pumppaa herneenkokoinen määrä voidetta ja levitä koko kasvoille. Vältä silmäluomia. Levitä sama määrä kaulalle ja dekolteelle. Suojaa ihosi käyttämällä seuraavina aamuina kasvovoidetta, jossa on vähintään SPF20.

VIIKKO 2: Käytä joka toinen ilta.

VIIKKO 3: Käytä joka ilta ihon sietokyvyn mukaisesti.
Tuotteiden ympäristö- ja sosiaaliset vaikutukset

L'Oréal Paris on sitoutunut jatkuvasti parantamaan tuotteidemme ympäristövaikutuksia koko niiden elinkaaren aikana, mukaan lukien koostumukset, pakkaukset, tuotanto ja käyttö, ja antamaan kuluttajille niistä kattavaa ja läpinäkyvää tietoa. Merkintäjärjestelmä on 11 riippumattoman tiedeasiantuntijan hyväksymä ja tiedot on vahvistanut riippumaton auditointiyritys Bureau Veritas.

Globaali ympäristövaikutus

SCORE C

Hiilijalanjälki:

22g1 Per käyttö
316g / 10mL

Vesijalanjälki:

1.22 Per käyttö
16 / 10mL

Valmistusolosuhteet:

Valmistettu Saksassa vastuullisessa tehtaassa
Jätehuolto: 100%
Uusiutuva energia: >99%

Pakkauksen ympäristövaikutukset

Sertifioitu: 100%
Kierrätetyjen materiaalien osuus3 : 0%
Kierrätettävä4 :
Uudellentäytettävä: Ei

Tuotteiden sosiaaliset vaikutukset

Tuotteen raaka-aineet ja tuotekomponentit saadaan alihankkijoilta, jotka ovat sitoutuneet kunnioittamaan YK:n työoikeuksia koskevia perusperiaatteita.

1 Hiilidioksidiekvivalenttia grammoina (luokan "kasvovoide" keskiarvo = 9.6g)
2 Vesi-indeksi, mukaan lukien veden laatu + veden niukkuus (m3) – luokan "kasvovoide" keskiarvo = 1.9
3 Ilman sulkemisjärjestelmää
4 Kierrätysohjeet voivat vaihdella paikallisesti

Lue lisää menetelmästämme ja miten vähennämme ympäristöjalanjälkeämme!

Katso lisää
Revitalift
Laser Retinol Pressed-cream
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Kotisivu" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/ihonhoito", "name": "Ihonhoito" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/ihonhoito/kasvojen-hoito", "name": " Kasvojen hoito" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/kasvojen-hoito/revitalift", "name": "Revitalift anti-age -ihonhoitotuotteet " } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/kasvojen-hoito/revitalift/laser", "name": "Revitalift Laser -kasvovoide" } } , { "@type":"ListItem", "position": 6, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/revitalift/laser/retinol-pressed-cream", "name": "Retinol Pressed-cream" } } ] }