Sulje
cover-category-pic

 

PURE CLAY 
YOUR WAY

Koe Pure Clay – ainutlaatuinen ja tehokas saviyhdistelmä, joka puhdistaa ihoasi. Eukalyptusta sisältävä vihreä naamio antaa mattapinnan, punalevää sisältävä punainen naamio kuorii ja hiiltä sisältävä musta naamio antaa detox-vaikutuksen ja heleyttä. Pidä hauskaa ja luo oma kasvonaamiorutiinisi!

#MULTIMASKING #PURECLAY

 
 
 

PURE CLAY MASK
#multimasking

PURE CLAY MASK

Uudista ihoasi vain 10 minuutissa. Uusien Pure Clay -kasvonaamioiden voidemainen koostumus on ihana levittää, ja ne sisältävät kolmea ihoa puhdistavaa mineraalisavea. Vihreä antaa mattapinnan, punainen kuorii ja puhdistaa ihohuokosia ja musta antaa detox-vaikutuksen.

PURE CLAY GEL
#pureclay

PURE CLAY GEL

Koe luonnollisen saven teho myös Pure Clay -puhdistusgeelissä. Kolmen eri saven yhdistelmän sisältävä saippuaton geeli puhdistaa tehden ihosta raikkaan, joka päivä. Vihreä, punainen tai musta – valitse suosikkisi.

YHDISTELE JA NAAMIOI
#multimasking

YHDISTELE JA NAAMIOI

Mitä mahtavia ominaisuuksia savella on? Ja voitko käyttää clay-naamioita samanaikaisesti erilaisten vaikutusten saamiseksi kasvojen eri osiin? Lue tästä ja paljon muusta alhaalta ja löydä täydellinen naamio-yhdistelmä juuri sinulle ja ihosi tarpeille!

Lue lisää:

Miksi multimasking kannattaa
Saven hyödylliset ominaisuudet

#message

Lisätietoja