True Match Super-Blendable Foundation

Myydyin meikkivoiteemme True Match Super-Blendable Foundation perustuu innovatiiviseen ihoon sulautuvaan teknologiaan ja sisältää nyt jopa 6 erilaista väripigmenttiä, mikä mahdollistaa meikkivoiteemme kaikkien aikojen parhaimman sopivuuden. Jotta voisit löytää itsellesi täydellisen sävyn! Hyaluronihappoa sisältävä ultrakevyt koostumus kosteuttaa 24 tuntia* ja sulautuu iholle antaen luonnollisen hehkuvan lopputuloksen. Löydä oma True Match tänään!

*Mittaustulos

Osta nyt

Kylmä, neutraali vai lämmin?

Meillä kaikilla on yksilöllinen ihon pohjasävy – selvitä omasi. Se vaikuttaa siihen, mitkä värit sopivat sinulle ja millainen meikki korostaa piirteitäsi parhaiten. Kun tiedät pohjasävyn, on oman True Match -sävyn löytäminen helpompaa. Pohjasävyt voidaan jakaa kolmeen pääryhmään: kylmiin, neutraaleihin tai lämpimiin. Myös True Match -valikoima on jaoteltu tällä tavoin: kirjaimet C (cold), N (neutral) ja W (warm) tuotteissa kertovat sävyistä

Kylmä pohjasävy

Jos ranteesi verisuonet näkyvät sinisinä tai liiloina, on pohjasävysi kylmä. Etsi tuotteita, jotka on merkitty C-kirjaimella.

Katso tuote

Neutraali pohjasävy

Jos ranteesi verisuonet näkyvät sinisinä tai harmaina, on pohjasävysi neutraali. Etsi tuotteita, jotka on merkitty N-kirjaimella.

Katso tuote

Lämmin pohjasävy

Jos ranteesi verisuonet näkyvät vihreinä, on pohjasävysi lämmin. Etsi tuotteita, jotka on merkitty W-kirjaimella.

Katso tuote
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Kotisivu" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/meikit", "name": "Meikit" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/meikit/kasvomeikit", "name": "Kasvomeikit" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/kasvomeikit/true-match", "name": "Kasvomeikkisarja, jossa uudistettu koostumus" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/kasvomeikit/true-match/foundation", "name": "True Match -meikkivoide kasvoille" } } ] }