UUSI Infaillible 32H Fresh Wear Foundation

Infaillible 32H* Fresh Wear Foundation on pitkäkestoinen kerrostettava meikkivoide, joka tuntuu iholla raikkaalta ja kevyeltä sekä antaa virheettömän meikkilookin jopa 32 tunniksi. Kevyt koostumus sisältää myös Cg-vitamiinia, joka auttaa antamaan iholle hehkua, ja valoa heijastavat mikrohelmet antavat hehkuvan ja luonnollisen lopputuloksen koko päiväksi.

*Itsearviointi, 172 naista

Osta nyt

Infaillible 24H Fresh Wear Foundation in a Powder

L'Oréal Paris Infaillible 24H Fresh Wear Foundation In A Powder on paljon enemmän kuin puuteri! Koostumus peittää kuin meikkivoide, on helppo kerrostaa ja häivyttää, ja lopputulos on pitkäkestoinen ja virheetön, ei paakkumainen. Puuterin hienojakoiset pigmentit sulautuvat iholle antaen sametinpehmeän, mattapintaisen ja luonnollisen lopputuloksen, joka kestää koko päivän.

Osta nyt

UUSI Infaillible 24H More Than a Concealer

Pitkäkestoinen ja kevyt peitevoide, joka antaa maksimaalista peittävyyttä ja kestää jopa 24 tuntia*. Koostumus sisältää runsaasti pigmenttejä ja öljysekoituksen, jotka tekevät levityksestä miellyttävää eikä koostumus kerry juonteisiin. Peitä tuotteella tummia silmänympäryksiä ja epätasaisuuksia tai käytä contouringiin suurella applikaattorilla.

*Itsearviointi, 165 naista.

Osta nyt

Virheetön meikkipohja vaihe vaiheelta

1. POHJUSTA - Aloita levittämällä kasvoille Infaillible Grip -pohjustusvoidetta, joka tasoittaa ihoa, tekee ihohuokosista vähemmän näkyviä ja antaa erittäin mattapintaisen lopputuloksen. Pohjustusvoide auttaa tekemään pitkäkestoisen meikin, joka kestää koko päivän ja hillitsee kiiltoa.

2. LUO MEIKKIPOHJA - Luo täydellinen meikkipohja! Valitse Infaillible 32H* Fresh Wear -meikkivoide saadaksesi raikkaan ja hehkuvan lopputuloksen tai Infaillible 24H Fresh Wear Foundation In A Powder -meikkipuuteria saadaksesi mattapintaisen, sametinpehmeän lopputuloksen. Riippumatta valinnastasi on lopputulos pitkäkestoinen ja virheetön.

3. PEITÄ - Peitä tummia silmänaluksia ja epätasaisuuksia Infaillible 24H* More Than a Concealer -peitevoiteella.

4. KIINNITÄ - Viimeistele Infaillible Mattifying Setting Spray -kiinnityssuihkeella, jonka erittäin hienojakoinen koostumus pitää meikin paikoillaan ja raikkaana koko päivän.

32H* —Itsearviointi, 172 naista.

24H* — Itsearviointi, 165 naista.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Kotisivu" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/meikit", "name": "Meikit" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/meikit/kasvomeikit", "name": "Kasvomeikit" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/kasvomeikit/infaillible", "name": "Infaillible" } } ] }