Sulje
cover-category-pic

UUSI

HYDRA GENIUS

ALOE WATER - LIQUID CARE

Koe rasvaton vaihtoehto voiteille. Kevyt ja pitkävaikutteinen Hydra Genius on innovatiivinen tapa kosteuttaa ihoa aina tarvittaessa!

MITÄ ON KOSTEUTTAVA HOITONESTE?
TEHOKASTA HOITOA IHOLLESI

Kosteuttava hoitoneste tarjoaa kevyen ja rasvattoman vaihtoehdon voiteille. Koostumukset ovat usein geelimäisiä, helposti levittyviä ja nopeasti imeytyviä. Kosteuttava hoitoneste auttaa ihoa saamaan ja varastoimaan optimaalisen annoksen kosteutta ja säilymään täyteläisenä sekä joustavana. Tyypilliset ympäristön rasitteiden ja ikääntymisen aiheuttamat merkit, kuten rypyt ja juonteet, näkyvät vähemmän.

MITÄ ON KOSTEUTTAVA HOITONESTE?
TEHOKASTA HOITOA IHOLLESI

ALOE VERAN VOIMA
RAUHOITTAA IHOA JA TEKEE SIITÄ KIMMOISAMMAN

Aloe veraa voi sekä nauttia sisäisesti (aloe vera -juomissa käytettävä kasvin vihreä ulkokuori) tai levittää suoraan iholle (kasvin sisältä saatava kirkas geeli, jota käytetään auringonpolttamiin ja ihonhoitoon). Se on kautta aikojen tunnettu palovammoja, kutinaa ja tulehduksia rauhoittavista ominaisuuksistaan, mutta nykyään sen uskotaan myös pienentävän ihohuokosia sekä antavan iholle elastisuutta, kiinteyttä ja hyvinvoivan, nuorekkaan ulkonäön.

ALOE VERAN VOIMA
RAUHOITTAA IHOA JA TEKEE SIITÄ KIMMOISAMMAN

HYALURONIHAPPO
ANNA IHOLLESI UUTTA ELINVOIMAA

Hyaluronihappo (glykosaminoglykaani) on hyvinvoivan ja nuorekkaalta näyttävän ihon luonnollinen osa. Se säilyttää ihon kimmoisana, sileän tuntuisena ja heleänä pitämällä yllä ihon kosteustasapainoa. Se antaa iholle myös antioksidanttista suojaa ympäristön rasittavia tekijöitä, kuten lämpötilan vaihteluita ja saasteita vastaan. Ikääntyessä hyaluronihapon määrä vähenee, joten lisätehostus on tarpeen. Siksi sitä käytetään usein anti-age-tuotteissa. Se myös sopii kaikille ihotyypeille (aina rasvoittuvasta herkkään).

 

HYALURONIHAPPO
ANNA IHOLLESI UUTTA ELINVOIMAA

#message

Lisätietoja