Aktiiviset ainesosat ovat keskiössä tässä hiustenhoitosarjassa

Tunnet varmasti monet aktiiviset ainesosat, joilla voi olla suuri merkitys ihonhoidossa. Valitsemme ihonhoitotuotteemme usein erittäin huolellisesti emmekä koskaan tingi tuotteissamme käytettävistä ainesosista.

Hiustenhoidossa kaikki eivät kuitenkaan ymmärrä, että myös hiukset ja päänahka tarvitsevat samaa omistautumista ja ravitsevia ainesosia.

L'Oréal Paris on kehittänyt Elvital Hyaluronic Pure -hiustenhoitosarjan, jossa yhdistyvät kosteuttavat ja puhdistavat ainesosat, jotka hyödyttävät sekä hiuksia että päänahkaa.

Elvital Hyaluron Pure -tuotteissa on keskeisellä sijalla erityisesti kaksi ainesosaa: hyaluronihappo ja salisyylihappo. Molemmat ainesosat ovat erittäin tunnettuja ja hyvin käytettyjä ihonhoitotuotteissa niiden kosteuttavien ja kuorivien ominaisuuksien vuoksi.

Kosteuttava hoito hiuksille ja päänahalle

Hiustenhoitosarjaa voivat käyttää kaikki, jotka haluavat kosteuttaa hiuksiaan ja hiuspohjaa jokaisen hiustenpesun yhteydessä.

Jos sinulla on taipumus kuiviin hiuksiin, tämä hiustenhoitosarja on ehdoton valinta. Kuivat hiukset menettävät usein kiiltoaan, näyttävät hieman tylsiltä ja niitä voi olla vaikea kesyttää ja muotoilla. Monet kokevat kuivia hiuksia kylminä talvikuukausina, mutta hiusten ja hiuspohjan kosteuttaminen on hyvä asettaa etusijalle ympäri vuoden.

Kosteuttamalla saat lisää kiiltoa ja hiukset tuntuvat pehmeämmiltä ja elinvoimaisemmilta. Samalla aktiiviset ainesosat auttavat pitämään päänahan puhtaana ja tasapainoisena.

Vaiheittainen rutiini Elvital Hyaluron Pure -sarjalla

Kolmen vaiheen hiustenhoitorutiinilla voit antaa hiuspituuksillesi kosteutta ja varmistaa, että päänahka puhdistetaan hellävaraisesti. Tämän hiustuotekolmikon avulla hiuspohjasi virkistyy*, juuresi puhdistuu* ja pituutesi saavat kosteutta ja keveyttä*.

Opi, miten sarjan tuotteita käytetään ja mitä hyötyä niistä on hiuksillesi ja päänahallesi.

*Kuluttajatesti 59 naista

1. Puhdistava seerumi päänahalle

Uuden kosteusrutiinisi ensimmäinen vaihe on Elvital Hyaluron Pure Oil Erasing Serum, joka poistaa ylimääräiset tuotejäämät päänahasta.

Puhdistava seerumi jättää päänahan puhdistuneeksi jopa 72 tunniksi* käytön jälkeen. Seerumin etuna on, että se ei poista päänahasta sen luonnollisia eteerisiä öljyjä.

Levitä seerumia osissa kuiviin hiuksiin, hiero tuote päänahkaan, anna vaikuttaa 15 minuuttia ja huuhtele pois. Jatka sitten 2. vaiheeseen.

*Kuluttajatesti 59 naiset

NÄYTÄ TUOTE

2. Puhdistava shampoo

Toinen vaihe tässä hiustenhoitorutiinissa on Elvital Hyaluron Pure Shampoo, joka on rikastettu salisyyli- ja hyaluronihapolla.

Kun shampoota käytetään yhdessä seerumin kanssa, se poistaa jopa 68 % ylimääräistä talia päänahasta** ja jopa 100 % hiuksiin tarttuneesta talista***.

Tuloksena on kevyt tunne ja kauniisti puhdistetut hiukset .

Levitä shampoo kosteisiin hiuksiin, hiero tuote päänahkaan ja huuhtele. Viimeistele rutiini 3. vaiheella.

** Instrumentaalinen testi

NÄYTÄ TUOTE

3. Kosteuttava hoitoaine

Viimeinen vaihe on Elvital Hyaluron Pure Balm, ihanteellinen niille, joilla on rasvainen päänahka ja kuivat pituudet.

Yhdistettynä tämän sarjan seerumin ja shampoon kanssa huomaat, että hiuksistasi tulee kiiltävämmät** ja kolme kertaa pehmeämmät**. Hiuksesi ovat myös neljä kertaa kosteammat ja säilyttävät kosteutta jopa 72 tuntia**.

Levitä hoitoaine hiusten pituuksiin ja latvoihin ja anna vaikuttaa 1 minuutin ajan ennen hiusten huuhtelua.

**Instrumentaalinen testi

NÄYTÄ TUOTE

Hyaluronihapon edut hiustenhoitotuotteissa

Haluatko oppia lisää hyaluronihaposta ja sen ominaisuuksista hiuksille?

Olemme kirjoittaneet artikkelin, jossa kerrotaan, miten tämä kosteutta lisäävä ainesosa voi antaa hiuksillesi uutta kiiltoa ja eloa.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Kotisivu" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/hiukset", "name": "Hiukset" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/hiukset/hiustenhoito", "name": "Hiustenhoito" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/hiustenhoito/elvital", "name": "Elvital -hiustenhoitotuotteet" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/hiustenhoito/elvital/hyaluron-pure", "name": "Ultimaattinen hiustenhoitorutiini hyaluronihapolla" } } ] }