Hiukset Kuntoon

Elvital Full Resist -sarjan koostumukset ovat täynnä vahvistavia ainesosia kuten biotiinia, B5-provitamiinia ja arginiinia ja ne tekevät tästä hiustenhoito-ohjelmasta varsinaisen kuntokuurin hiuspohjalle ja hiuksille. Tulos? 2x vahvemmat hiukset* ja 2x vähemmän irtohiuksia harjassa**. Nyt on aika tehdä hiuksista vahvemmat.

 

*Mittaustulos, shampoo + hoitoaine 10 käyttökerran jälkeen

**Mittaustulos, shampoo + hoitoaine yhden käyttökerran jälkeen

FullResistTestimonialshampoo1125x667px

Vahvuutta, Ei Heikkoutta

Aloita kuntokuuri Elvital Full Resist Reinforcing -shampoon vahvistavalla koostumuksella. Hiero shampoota hiuspohjaan ja anna kolmea superainesosaa sisältävän vahvistavan koostumuksen tehota. Hyvinvoiva hiuspohja, hyvinvoivat hiukset.

FullResistTestimonialconditioner1125x667px

Tavoitteena Taipuisuus

Vähemmän katkeilevia hiuksia ja irtohiuksia harjassa Elvital Ful lResist -hoitoaineella. Koostumus sisältää samoja superainesosia kuin shampoo. Selvittää hiukset ja tekee niistä sileät. Voita kamppailu hyvinvoivien hiusten puolesta.

FullResistTestimonialhairmask1125x667px

Lisätehoa

Haluatko tehostaa voimarutiiniasi? Lisää ohjelmaan Full Resist Power -hiusnaamio. Hiusnaamio ei sisällä silikonia luonnollisen tunteen aikaansaamiseksi. Vahvistavia ainesosia sisältävä koostumus antaa lisätehoa voimarutiiniisi. Luonnostaan hiuksissa esiintyvä arginiini hoitaa hiuspohjaa ja samanaikaisesti se vahvistaa hiuksia. Sen lisäksi B5-provitamiini ravitsee hiuksia. Tehokas koostumus ei ole kuin tavanomainen hiusnaamio. Koostumus on riittävän kevyttä ohuillekin hiuksille, mutta se tekee vahvistavasta hiustenhoito-ohjelmasta erittäin tehokkaan. Hiero stimuloidaksesi hiuspohjaa (ei jätä rasvaista tunnetta) tai käytä pituuksiin ravitaksesi hiuksia. Tarvitsevatko hiuksesi ylimääräistä hoitoa? Käytä hiuksiin jätettävänä hoitoaineena ja nauti vahvoista hiuksista koko päivän ajan.


Elvital Kehittää Kestävämpiä Ratkaisuja

Pakkaus on yhtä tärkeä kuin sisältö, etenkin kun on kyse paremman maailman kehittämisestä. L'Oréal Paris Elvital ottaa tärkeän askeleen kohti kestävämpiä ratkaisuja ja kierrätystä uudistetuilla pulloilla, jotka on valmistettu kierrätetystä muovista. Koska pakkaukset voidaan myös lajitella kierrätykseen käytön jälkeen, voit sekä nauttia hyvistä hiuspäivistä, että tehdä hyvää maapallollemme. Uuden rutiinin omaksumisessa tärkein askel on askel kohti kestävää kehitystä.

Fullresistbanner1170x675

2 tulos(ta)

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Kotisivu" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/hiukset", "name": "Hiukset" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/hiukset/hiustenhoito", "name": "Hiustenhoito" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/hiustenhoito/elvital", "name": "Elvital -hiustenhoitotuotteet" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/hiustenhoito/elvital/full-resist", "name": "Elvital Full Resist -hiustenhoitosarja" } } ] }