Kilpailusta vastaa L’Oréal Finland Oy, PL 39 (Niittykatu 6B), 02201 Espoo, Finland, reg. no. 0346279-6. 

 • L'Oréal Paris Colorista -kilpailu

 • Osallistuaksesi kilpailuun sinun tulee olla 18-vuotias, asua Suomessa ja hyväksyä nämä kilpailuehdot.

  L'Oréalin työntekijät, taikka heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua kilpailuun. 

  Kilpailua ei sponsoroida, tueta taikka hallinoida Facebookin  toimesta.

  Kilpailuun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käytetään ainoastaan kilpailun hallinnoimiseen. Lisätietoja L'Oréalin henkilötietojen käsittelystä voit lukea osoitteesta http://lorealparis.fi/kaeyttoeehdot

  Osallistumalla kilpailuun sitoudut näihin sääntöihin ja hyväksyt tietojesi käsittelyn yllä olevalla tavalla.

  Kilpailu alkaa torstaina 23.11.2017 ja päättyy keskiyöllä perjantaina 1.12. klo 12.00

  Kilpailuun voit osallistua kommentoimalla kilpailupostaukseen, mikä on sinun oma L'Oréal Paris Colorista -suosikkituotteesi, kilpailun ollessa käynnissä. Kilpailussa valitaan 5 voittajaa.  


  Voittajat arpoo L'Oréalin edustajista koostuva raati, sen jälkeen kun kilpailu on päättynyt. L'Oréal Paris on yhteydessä voittajiin Facebookissa 1.12.2017

  Raadin päätös on lopullinen, siitä ei voi valittaa eikä päätöstä tarvitse perustella. 

  Yhden palkinnon arvo on noin 100e. Palkinto sisältää 100 euron arvosta L'Oréal Paris Colorista -hiusvärisarjan tuotteita. 

  Palkitoa ei oi muuttaa rahaksi, taikka muuksi omaisuudeksi. Voittaja on vastuussa mahdollisista kuluista jotka liittyvät palkinon vastaanottamiseen, esimerkiksi veroista. 

  Huomioithan, että voittajalla on täysi vastuu palkinnon arvon ilmoittamisesta paikallisille veronviranomaisille, sen maan verolainsäädännön mukaisesti, jossa voittaja on velvoitettu maksamaan veroja.
  Jos voittajat eivät vastaa 48 tunnin sisällä siitä kun heihin ollaan oltu yhteydessä, L’Oréalilla on oikeus valita uudet voittajat. 

  Jos osallistuminen on puutteellinen tai tarvitsemamme tiedot ovat puutteellisia, osallistuja poistetaan kilpailusta. Jos kilpailun ehtoja rikotaan tai tapahtuu vilppiä, L'Oréal pidättää oikeuden poistaa osallistujia kilpailusta. L'Oréal ei ole vastuussa kadonneista osallistumisista, virheistä tai myöhästymisistä lähetyksissä, eikä myöskään kolmannesta osapuolesta johtuvista teknisistä ongelmista, jotka voivat vaikuttaa osallistumiseen tai lopputulokseen.

  Liitymällä mukaan kilpailuun annat L'Oréalille oikeuden käyttää kilpailuun lähetämiäsi kuvia, tekstiä ja muuta materiaalia. Näin ollen L'Oréal voi halutessaan julkaista osan, taikka kaiken lähettämäsi materiaalin Suomen  lainsäädännön sallimalla tavalla.