Kilpailusta vastaa L’Oréal Finland Oy, PL 39 (Niittykatu 6B), 02201 Espoo, Finland, reg. no. 0346279-6. 

 • MEN EXPERT VITA LIFT

 • KILPAILUEHDOT
  Nämä kilpailuehdot koskevat kilpailua Men Expert Vita Lift. Kilpailun järjestää L’Oréal Finland Oy, PL 39 (Niittykatu 6B), 02201 Espoo, y-tunnus 0346279-6 (”L’Oréal”).

  KILPAILUUN OSALLISTUMINEN
  Jotta voit osallistua tähän kilpailuun, asuinpaikkasi on sijaittava Suomessa ja sinun on oltava vähintään 18-vuotias. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä Yleiset kilpailuehdot. 
   
  L’Oréalin työntekijät, mukaan lukien yhtiön käyttämien mainostoimistojen ja muiden yhteistyöyritysten sekä yhtiön sidosyritysten ja yhtiöön etuyhteydessä olevien yritysten työntekijät, eivät voi osallistua kilpailuun. Tämä koskee myös työntekijöiden perheenjäseniä ja samassa taloudessa asuvia henkilöitä.

  Näin osallistut kilpailuun:

  1. Kirjoita kommenttikenttään, mikä asia sinun mielestäsi paranee ajan myötä sekä perustelut vastauksellesi.

  Vain yksi kilpailuvastaus henkilöä kohden hyväksytään.

  Kilpailuun osallistuminen tapahtuu 25.4.2018 ja 9.5.2018 välisenä aikana.
  Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä Yleiset kilpailuehdot ja L’Oréalin päätökset, jotka ovat lopullisia kaikkiin kilpailuun liittyvissä asioissa.
   
  L’Oréal pidättää oikeuden muuttaa näitä kilpailuehtoja milloin tahansa kilpailua ennen, kilpailun jälkeen tai kilpailun aikana.

  VOITTAJAT
  Voittajat valitsee raati, joka koostuu kolmesta L’Oréalin markkinointitiimin edustajasta. Raati valitsee voittajat luovimpien vastausten perusteella.

  Raadin päätöksestä ei voi valittaa eikä raadin tarvitse perustella päätöstään.
    
  Voittajat saavat tiedon voitosta suoraan Facebook-yksityisviestillä. Lisäksi tieto voittajista julkaistaan Facebookissa etu- ja sukunimen osalta viimeistään 16.5.2018.
   
  Jos voittaja ei vastaa ilmoitukseen voitosta 3 päivän sisällä, L’Oréal saattaa valita uuden voittajan. Ensimmäinen voittaja ei tässä tapauksessa saa palkintoa ja hänet poistetaan kilpailusta.

  PALKINTO
  Palkinto sisältää:
  – 1 x Men Expert Vita Lift Anti Wrinkle Turbo Gel
  – 1 x Men Expert Vita Lift Global Anti-aging Cream
  – 1 x Men Expert Vita Lift Anti-aging Eye Cream

  Palkinnon arvo on yhteensä noin 50 euroa.
   
  Palkinto tulee hyväksyä sellaisenaan. L’Oréal pidättää oikeuden korvata palkinnon toisella palkinnolla, joka on samanarvoinen tai suurempi arvoltaan kuin alkuperäinen palkinto, mikäli sitä ei voida antaa kuvatunlaisena mistä tahansa syystä. Palkintoa tai sen osia ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi omaisuudeksi. Palkinnon voittaja on vastuussa mahdollisista lisäkustannuksista liittyen palkinnon vastaanottamiseen, mukaan lukien mahdolliset henkilökohtaiset verot. L’Oréal pidättää oikeuden vaatia voittajalta henkilöllisyystodistusta ennen palkinnon luovuttamista. 


  HENKILÖTIETOJEN JA KILPAILUVASTAUKSEN KÄSITTELY
  Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisella viestillä Facebookin kautta, ja häntä pyydetään antamaan seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, toimitusosoite ja puhelinnumero.

  Kilpailun yhteydessä annetut henkilötiedot kerätään palkinnon lähettämistä varten, ja ne ovat ainoastaan L’Oréalin ja L’Oréalin yhteistyökumppaneiden käytettävissä. Kaikki annetut henkilötiedot poistetaan sen jälkeen, kun kilpailu on päättynyt ja voittajat on valittu.

  Kilpailuvastauksen lähettämisen yhteydessä itsestäsi antamiasi tietoja käytetään vain kilpailun hallintatarkoituksiin. Et saa muuta lisätietoa tai markkinointipostia, ellet anna L’Oréalille siihen erillistä suostumusta. Henkilötiedot, kuten kilpailun voittajan etu- ja sukunimi, julkaistaan internetissä ja/tai sosiaalisen median kanavissa, kun kilpailun voittaja julkaistaan. Lisätietoja L’Oréalin henkilötietojen käsittelystä saat yksityisyyden suojan käytännöstämme https://www.lorealparis.fi/privacy .

  Lähettämällä kilpailuvastauksesi hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn edellä esitetyllä tavalla. Jos kilpailuvastauksesi on puutteellinen tai siitä puuttuu tarvittavia henkilötietoja, et voi osallistua kilpailuun. L’Oréal pidättää itsellään oikeuden poistaa osallistujan kilpailusta ja hylätä minkä tahansa kilpailuvastauksen harkintansa mukaan, mikäli osallistuja rikkoo kilpailuehtoja, mikäli tapahtuu vilppiä tai mikäli kilpailuvastaus todetaan väärennetyksi, manipuloiduksi tai muulla tavoin sopimattomaksi.
   
  L’Oréal ei ole vastuussa kadonneista, virheellisesti lähetetyistä tai myöhästyneistä kilpailuvastauksista tai teknisistä ongelmista, jotka saattavat vaikuttaa kilpailuun osallistumiseen. 

  OIKEUKSIEN LUOVUTTAMINEN
  Osallistumalla kilpailuun luovutat L’Oréalille oikeudet lähetettyyn kilpailuvastaukseen, mukaan lukien muun muassa tekijänoikeudet valokuviin ja tekstiin. L’Oréal saa muun muassa oikeudet julkaista kilpailuvastauksen kokonaan tai osittain sekä kilpailijan nimen L’Oréalin verkkosivuilla ja/tai sosiaalisen median kanavissa Suomen lakien ja hyvien toimintatapojen mukaisesti. Hyväksyt, että L’Oréal voi käyttää muun muassa nimeäsi, asuinpaikkaasi ja lähettämiäsi valokuvia. Lisäksi annat suostumuksesi siihen, että kilpailuvastausta ja lähetettyjä valokuvia ja muita kilpailun yhteydessä otettuja valokuvia tai syntyneitä kuvaoikeuksia voidaan ilman korvausta tai erillistä suostumusta käyttää kilpailuun liittyen rajoittamattoman ajan maantieteellisestä sijainnista riippumatta markkinointi-, mainostus- tai tiedotustarkoituksiin missä tahansa mediassa tai muodossa, mukaan lukien internetissä.

  VASTUU
  Osallistumalla tähän kilpailuun vapautat L’Oréalin, sen sidosyritykset ja siihen etuyhteydessä olevat yritykset, mukaan lukien yritysten johtajat ja työntekijät, kaikesta vastuusta liittyen eturistiriitoihin ja kaikkiin vammoihin, menetyksiin ja vahinkoihin, jotka liittyvät suoraan tai epäsuorasti kilpailuun tai voitettuun palkintoon. L’Oréalin vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä kilpailuehdoissa ilmoitetun palkinnon arvoa tai määrää.
    
  Lähetetty kilpailuvastaus on annettu L’Orealille, ei Facebookille. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä eikä siten ole vastuussa kilpailuun liittyvistä väitteistä.

 • L'Oréal Paris Colorista -kilpailu

 • Osallistuaksesi kilpailuun sinun tulee olla 18-vuotias, asua Suomessa ja hyväksyä nämä kilpailuehdot.

  L'Oréalin työntekijät, taikka heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua kilpailuun. 

  Kilpailua ei sponsoroida, tueta taikka hallinoida Facebookin  toimesta.

  Kilpailuun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käytetään ainoastaan kilpailun hallinnoimiseen. Lisätietoja L'Oréalin henkilötietojen käsittelystä voit lukea osoitteesta http://lorealparis.fi/kaeyttoeehdot

  Osallistumalla kilpailuun sitoudut näihin sääntöihin ja hyväksyt tietojesi käsittelyn yllä olevalla tavalla.

  Kilpailu alkaa torstaina 23.11.2017 ja päättyy keskiyöllä perjantaina 1.12. klo 12.00

  Kilpailuun voit osallistua kommentoimalla kilpailupostaukseen, mikä on sinun oma L'Oréal Paris Colorista -suosikkituotteesi, kilpailun ollessa käynnissä. Kilpailussa valitaan 5 voittajaa.  


  Voittajat arpoo L'Oréalin edustajista koostuva raati, sen jälkeen kun kilpailu on päättynyt. L'Oréal Paris on yhteydessä voittajiin Facebookissa 1.12.2017

  Raadin päätös on lopullinen, siitä ei voi valittaa eikä päätöstä tarvitse perustella. 

  Yhden palkinnon arvo on noin 100e. Palkinto sisältää 100 euron arvosta L'Oréal Paris Colorista -hiusvärisarjan tuotteita. 

  Palkitoa ei oi muuttaa rahaksi, taikka muuksi omaisuudeksi. Voittaja on vastuussa mahdollisista kuluista jotka liittyvät palkinon vastaanottamiseen, esimerkiksi veroista. 

  Huomioithan, että voittajalla on täysi vastuu palkinnon arvon ilmoittamisesta paikallisille veronviranomaisille, sen maan verolainsäädännön mukaisesti, jossa voittaja on velvoitettu maksamaan veroja.
  Jos voittajat eivät vastaa 48 tunnin sisällä siitä kun heihin ollaan oltu yhteydessä, L’Oréalilla on oikeus valita uudet voittajat. 

  Jos osallistuminen on puutteellinen tai tarvitsemamme tiedot ovat puutteellisia, osallistuja poistetaan kilpailusta. Jos kilpailun ehtoja rikotaan tai tapahtuu vilppiä, L'Oréal pidättää oikeuden poistaa osallistujia kilpailusta. L'Oréal ei ole vastuussa kadonneista osallistumisista, virheistä tai myöhästymisistä lähetyksissä, eikä myöskään kolmannesta osapuolesta johtuvista teknisistä ongelmista, jotka voivat vaikuttaa osallistumiseen tai lopputulokseen.

  Liitymällä mukaan kilpailuun annat L'Oréalille oikeuden käyttää kilpailuun lähetämiäsi kuvia, tekstiä ja muuta materiaalia. Näin ollen L'Oréal voi halutessaan julkaista osan, taikka kaiken lähettämäsi materiaalin Suomen  lainsäädännön sallimalla tavalla.