Sulje
cover-category-pic

 

TÄRKEÄÄ!


Löydä juuri sinulle sopiva Colorista sävy ja lue vinkit Colorista-tuotteiden käytöstä!
 

COLORISTA HAIR MAKEUP
DO'S & DON'TS

DO

Levitä Colorista Hair Makeup -tuotetta hiuksiin pieniä määriä suortuva suortuvalta saadaksesi kauniin ja tasaisen lopputuloksen.

Aseta pyyhe harteille ennen Colorista-hiusmeikin levitystä välttääksesi vaatteiden tahrautumisen.

Yhdistele värejä niin paljon kuin haluat! Vinkki: sekoita eri värejä luodaksesi oman persoonallisen sävysi.

Viimeistele uusi Colorista Hair Makeup -lookisi levittämällä latvoihin hieman hiusöljyä, niin saat hiuksiin ihanaa pehmeyttä!DON'T

Älä huuhtele koostumusta pois (ellet halua väristä eroon!) – tuote on kuin meikkiä hiuksille, ei tavallinen hiusväri.

Älä käytä vesipohjaisia hiustuotteita, jos hiuksissasi on Colorista Hair Makeup -tuotetta, sillä se voi aiheuttaa värin valumisen.

Jos sinulla on kiharat hiukset, älä harjaa niitä kuivumisen jälkeen (toisin kuin jos hiuksesi ovat suorat), niin saat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Älä mene nukkumaan Colorista Hair Makeup -tuotetta hiuksissasi. Kuten kasvomeikki, tämäkin hiusmeikki on pestävä pois ennen nukkumaanmenoa, jotta väri ei tartu tyynyysi.

COLORISTA HAIR MAKEUP
DO

COLORISTA SPRAY
DO'S & DON'TS

 


DO

Ota huomioon, että aivan kuten maskara ripsissäsi, hiuksesi voivat tuntua hieman kuivemmilta värin suihkuttamisen jälkeen. Kuiva tuntu lähtee kuitenkin shampoopesussa.

Suihkuta Colorista Spray -väriä enimmäkseen latvoihin tai yksittäisiin suortuviin koko hiusten sijaan. Näin saat parhaan mahdollisen tunnun. (jos haluat värjätä hiukset kauttaaltaan, käytä colorista washout -väriä!)

Jos värjäät hiuksesi intensiivisellä sävyllä kuten turquoise tai hotpink, pese hiukset yhden ylimääräisen kerran, koska sävy voi pysyä pidempään vaaleissa hiuksissa (aivan kuten punainen huulipuna huulilla).

Levitä hiuksiin kevyttä geeliä ennen värin suihkuttamista, niin väri kiinnittyy paremmin. Käytä sitten vedetöntä suihketta, kuten elnett-hiuskiinnettä värin kiinnityksen viimeistelyyn.

Peset meikin pois ennen nukkumaanmenoa, pese siis myös hiuksesi Colorista Spray -värin käytön jälkeen. Näin vältät tyynyn värjäytymisen.DON'T


Älä huolestu, vaikka väriä tarttuisi vaatteeseesi. Se lähtee pois pyykinpesussa.

Älä suihkuta Colorista Spray -väriä kaikkialle hiuksiin. Se on kuin meikkiä, ja voi tehdä hiuksistasi kuivat tai jäykät. Jos hiuksesi ovat hyvin pitkät tai paksut, saatat tarvita 2 pakkausta.

Älä suihkuta väriä liian montaa kerrosta. Se voi tehdä hiuksistasi raskaan ja kuivan tuntuiset. Pyri luomaan pehmeä ja kevyt look."

Oliko aamulla herätessäsi tyynylläsi väriä? Ei hätää, se lähtee pois pyykinpesussa.

COLORISTA SPRAY
DO

COLORISTA WASHOUT 
DO'S & DON'TS


DO


Käytä värikarttaa apuna, kun valitset väriä. Se auttaa sinua valitsemaan sopivan värin ja arvioimaan lopputulosta.

Jos hiuksesi ovat värikartan suosituksia tummemmat, vaalenna hiuksiasi colorista ombré - tai balayage -värillä. Siten saat helpommin pakkauksen kuvan mukaisen sävyn. (koskee erityisesti tummanruskeita ja mustia hiuksia!)

Kuten muitakin hiusvärejä, osta 2 tuubia, jos hiuksesi ovat pitkät tai paksut ja haluat värjätä hiuksesi kauttaaltaan.

Jos hiuksesi ovat vaaleat ja/tai värjäät hiuksiasi ensimmäistä kertaa väliaikaisella värillä, valitse väriksi esim. Pink tai peach. Nämä värit haalistuvat nopeammin. Jotkut washout-värit, kuten purple, lilac, blue, aqua ja burgundy sisältävät sinisiä pigmenttejä, ja ne voivat haalistua ensin vihertäväksi ja pysyä hieman pidempään.DON'T

Älä värjää jo värjättyjä hiuksia colorista-värillä. Colorista washout ei välttämättä näy hiuksissa kunnolla.

Älä levitä colorista-väriä kosteisiin tai rasvaisiin hiuksiin. Lopputuloksesta voi tulla vaaleampi tai vähemmän näkyvä.

Älä ujostele: "enemmän on enemmän" hiuksia värjätessä, sillä se auttaa luomaan kauniin värituloksen! (älä pelkää, tuubista tuleva väri on kirkkaampaa kuin lopputulos hiuksissa.)

Oletko kampaajalla, ja hiuksillesi tehdään värinpoisto? Varmista, että hapettimien sijaan kampaajasi käyttää värinpoistoon vesipohjaista tuotetta.

COLORISTA WASHOUT 
DO

#message

Lisätietoja