Age Perfect Golden Age Rosy Oil-serum

Golden Age Rosy -öljyseerumi on yhtä tehokas kuin seerumi ja yhtä ravitseva kuin öljy - kiinteämpi iho, jolla on kaunista hehkua. Öljyseerumi sisältää korkean pitoisuuden vaikuttavia aineosia ja sillä on välitön ja tehokas vaikutus ihoosi. Täyteläisen öljyn silkinpehmeä koostumus ravitsee ihoa välittömästi ja saa sen tuntumaan miellyttävältä ilman tahmaista tunnetta.

Tuotetiedot
Golden Age Rosy -öljyseerumi on yhtä tehokas kuin seerumi ja yhtä ravitseva kuin öljy - kiinteämpi iho, jolla on kaunista hehkua. Öljyseerumi sisältää korkean pitoisuuden vaikuttavia aineosia ja sillä on välitön ja tehokas vaikutus ihoosi. Täyteläisen öljyn silkinpehmeä koostumus ravitsee ihoa välittömästi ja saa sen tuntumaan miellyttävältä ilman tahmaista tunnetta. Iho on välittömästi kosteutettu, kiinteämpi ja saa kaunista roosansävyistä hehkua. 4 viikon jälkeen iho on kiinteämpi, ravittu ja elinvoimainen* *Mittaustulos, 40 henkilöä.
Ainesosat
Ainesosalista saattaa olla muuttunut. Tarkista aina ainesosalista ostamastasi pakkauksesta.
Käyttö
Levitä päivittäin hyvin puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle ennen tavanomaista kosteusvoidettasi
Tuotteiden ympäristö- ja sosiaaliset vaikutukset

L'Oréal Paris on sitoutunut jatkuvasti parantamaan tuotteidemme ympäristövaikutuksia koko niiden elinkaaren aikana, mukaan lukien koostumukset, pakkaukset, tuotanto ja käyttö, ja antamaan kuluttajille niistä kattavaa ja läpinäkyvää tietoa. Merkintäjärjestelmä on 11 riippumattoman tiedeasiantuntijan hyväksymä ja tiedot on vahvistanut riippumaton auditointiyritys Bureau Veritas.

Globaali ympäristövaikutus

SCORE B

Hiilijalanjälki:

9.3g1 Per käyttö
136g / 10mL

Vesijalanjälki:

0.52 Per käyttö
6.2 / 10mL

Valmistusolosuhteet:

Valmistettu Saksassa vastuullisessa tehtaassa
Jätehuolto: 100%
Uusiutuva energia: >99%

Pakkauksen ympäristövaikutukset

Sertifioitu: 100%
Kierrätetyjen materiaalien osuus3 : 25%
Kierrätettävä4 :
Uudellentäytettävä: Ei

Tuotteiden sosiaaliset vaikutukset

Tuotteen raaka-aineet ja tuotekomponentit saadaan alihankkijoilta, jotka ovat sitoutuneet kunnioittamaan YK:n työoikeuksia koskevia perusperiaatteita.

1 Hiilidioksidiekvivalenttia grammoina (luokan "kasvovoide" keskiarvo = 9.6g)
2 Vesi-indeksi, mukaan lukien veden laatu + veden niukkuus (m3) – luokan "kasvovoide" keskiarvo = 1.9
3 Ilman sulkemisjärjestelmää
4 Kierrätysohjeet voivat vaihdella paikallisesti

Lue lisää menetelmästämme ja miten vähennämme ympäristöjalanjälkeämme!

Katso lisää
Age Perfect
Golden Age Rosy Oil-serum
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Kotisivu" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/ihonhoito", "name": "Ihonhoito" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/ihonhoito/kasvojen-hoito", "name": " Kasvojen hoito" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/kasvojen-hoito/age-perfect", "name": "Age Perfect - Kasvojen hoito" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/kasvojen-hoito/age-perfect/golden-age", "name": "Age Perfect Golden Age" } } , { "@type":"ListItem", "position": 6, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/age-perfect/golden-age/rosy-oil-serum", "name": "Rosy Oil-serum" } } ] }