Age Perfect Golden Age Rosy Oil-serum

Golden Age Rosy -öljyseerumi on yhtä tehokas kuin seerumi ja yhtä ravitseva kuin öljy - kiinteämpi iho, jolla on kaunista hehkua. Öljyseerumi sisältää korkean pitoisuuden vaikuttavia aineosia ja sillä on välitön ja tehokas vaikutus ihoosi. Täyteläisen öljyn silkinpehmeä koostumus ravitsee ihoa välittömästi ja saa sen tuntumaan miellyttävältä ilman tahmaista tunnetta.

Tuotetiedot
Golden Age Rosy -öljyseerumi on yhtä tehokas kuin seerumi ja yhtä ravitseva kuin öljy - kiinteämpi iho, jolla on kaunista hehkua. Öljyseerumi sisältää korkean pitoisuuden vaikuttavia aineosia ja sillä on välitön ja tehokas vaikutus ihoosi. Täyteläisen öljyn silkinpehmeä koostumus ravitsee ihoa välittömästi ja saa sen tuntumaan miellyttävältä ilman tahmaista tunnetta. Iho on välittömästi kosteutettu, kiinteämpi ja saa kaunista roosansävyistä hehkua. 4 viikon jälkeen iho on kiinteämpi, ravittu ja elinvoimainen* *Mittaustulos, 40 henkilöä.
Ainesosat
Ainesosalista saattaa olla muuttunut. Tarkista aina ainesosalista ostamastasi pakkauksesta.
Käyttö
Levitä päivittäin hyvin puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle ennen tavanomaista kosteusvoidettasi
Age Perfect
Golden Age Rosy Oil-serum
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Kotisivu" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/ihonhoito", "name": "Ihonhoito" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/ihonhoito/kasvojen-hoito", "name": " Kasvojen hoito" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/kasvojen-hoito/age-perfect", "name": "Age Perfect" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/kasvojen-hoito/age-perfect/golden-age", "name": "Age Perfect Golden Age" } } , { "@type":"ListItem", "position": 6, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/age-perfect/golden-age/rosy-oil-serum", "name": "Rosy Oil-serum" } } ] }