Ihonhoitoa C-vitamiinilla

C-vitamiini on tehokas ainesosa ihonhoidossa. Se on täynnä antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ympäristössämme esiintyviltä vapailta radikaaleilta. Vapaita radikaaleja syntyy ihon altistuessa esimerkiksi auringolle ja saasteille.

C-vitamiinin antioksidantit auttavat vahvistamaan ihon suojakerrosta, tasoittamaan ihon sävyä ja heleyttämään ihoa. Se onkin siis todellinen monitoimija, joka heleyttää niin varttunutta, ennenaikaisesti ikääntynyttä kuin sameaakin ihoa.

C-vitamiiniseerumi

Kasvoseerumi on hyvä tapa lisätä C-vitamiinia ihollesi. Kokeile esimerkiksi Revitalift Clinical Vitamin C -seerumia, joka on rikastettu puhtaalla C-vitamiinilla, E-vitamiinilla ja salisyylihapolla.

Seerumi auttaa tasoittamaan ihon epätasaista sävyä sekä ehkäisemään näkyviä ihohuokosia ja juonteita. Jo kuukauden käytön jälkeen ihosi on jopa 2x säteilevämpi ja tuntuu 3x sileämmältä.

Revitalift Clinical C-vitamiiniseerumia on helppo käyttää. Levitä 2-3 tippaa huolellisesti puhdistetuille kasvoille aamuin illoin. Suosittelemme aina viimeistelemään ihonhoitorutiinisi aamuisin joko kosteusvoiteella tai aurinkovoiteella, joiden suojakerroin on vähintään SPF 15.

C-vitamiinia sisältävä päivävoide

Seerumi voidaan yhdistää kosteuttavaan Revitalift Clinical Daily UVA Fluid SPF 50 -päivävoiteeseen, joka heleyttää ja uudistaa ihon pintaa.

Päivävoide sisältää UV-suodattimia, SPF 50 sekä C-vitamiinin johdannaisen, Cg-vitamiinin, joka on C-vitamiinin miedompi muoto. Voitkin siis käyttää voidetta päivittäin puhdistetulle iholle ja ennen meikkiä.

Kevyt koostumus auttaa ehkäisemään auringonsäteiden aiheuttamia ikääntymisen merkkejä, kuten läiskiä, epätasaista ihon sävyä ja juonteita - Cg-vitamiini nimittäin heleyttää ihoa ja parantaa sen koostumusta.

Tietoa C-vitamiinista ihonhoidossa

C-vitamiinia esiintyy ihonhoidossa eri vahvuuksina. Kun otat C-vitamiinin osaksi ihonhoitorutiiniasi, saatat kokea lievää pistelyä ja punoitusta tuotteen levittämisen jälkeen. Tämä on aivan normaalia ja vain merkki siitä, että vitamiini on aktiivinen.

Mikäli käytät C-vitamiinia ihonhoitorutiinissasi ensimmäistä kertaa, voit aloittaa alhaisemman C-vitamiinipitoisuuden sisältävillä tuotteilla. Voit myös käyttää tuotteita aluksi vain muutaman päivän välein parantaaksesi ihosi sietokykyä.

C-vitamiinin yhdistäminen muiden aktiivisten ainesosien kanssa

C-vitamiinia voidaan helposti yhdistää muiden aktiivisia ainesosia sisältävien ihonhoitotuotteiden kanssa. Vitamiini toimii hyvin yhdessä esimerkiksi ihoa kosteuttavan hyaluronihapon ja niasiiniamidin kanssa, jotka C-vitamiinin tapaan torjuvat hyperpigmentaatiota sekä auttavat vahvistamaan ihon suojakerrosta ja rauhoittamaan ihoa.

C-vitamiini ja aurinkosuoja

Suosittelemme käyttämään meikin alla aurinkovoidetta tai päivävoidetta, jossa on aurinkosuojakerroin. Näin saat parhaan suojan auringonsäteitä vastaan.