Hero Banner Skin

Skin Genius - Ihoanalyysityökalu

Hanki ihonhoitoanalyysi + räätälöity ihonhoitosuositus vain lataamalla valokuva. L'Oréal Paris Skin Genius analysoi ihosi yksilölliset tarpeet ja laatii rutiinin sinulle sopivimmista tuotteista ja ainesosista. Skin Genius toimii kehittyneen tekoälyn avulla, joka hyödyntää 30 vuoden aikana kertynyttä tietoa ja ihotautilääkärien asiantuntemusta. Saat parhaat tulokset käyttämällä valokuvaa ilman meikkiä, joka on otettu luonnonvalossa.

SKIN GENIUS -ANALYYSIN 5 TÄRKEINTÄ OSA-ALUETTA

1. JUONTEET JA RYPYT

Analysoimme viiden erityyppisten ikääntyessämme ilmaantuvien ryppyjen ja juonteiden astetta:

1. Otsan vaakajuonteet
2. Glabella (kulmien välissä oleva juonne)
3. Silmäkulmien naururypyt
4. Nasolabiaajuonteet (hymyrypyt)
5. Marionettijuonteet (suunpielen juonteet)

2. HELEYS

Tämä osa-alue tutkii, kuinka valo heijastuu poskilla, jossa ihon heleys on näkyvin ja jossa usein esiintyy ihon kuivuutta, juonteita, laajentuneita ihohuokosia, punoitusta ja epäpuhtauksia.

3.KIMMOISUUS

Tämä osa-alue tutkii ihosi kimmoisuutta kahdella alueella, joilla iho yleensä menettää täyteläisyyttään iän myötä:

1. Nasolabiaajuonteet (hymyrypyt)
2. Leukalinja

4. IHOHUOKOSET

Tämä osa-alue tutkii nenän molemmin puolin esiintyviä laajentuneita ihohuokosia, jotka voivat johtua ylimääräisestä talista, kuivista alueista, mustapäistä tai veltostuneesta ihosta.

5. IHON SÄVY TASAISUUS

Tämä osa-alue tutkii ihosi sävyn tasaisuutta analysoimalla luonnollisia pigmentaatioita, kuten pisamia, sekä värimuutoksia poskien aluella, jotka ovat eniten alttiina ympäristötekijöiden vaikutuksille sekä pigmenttiläiskille.