Silmänrajausopas

Helppo opas kauniin silmänrajauksen tekemiseen.

Miniopas: Näin teet kauniin silmänrajauksen

Kaunis, tarkka silmänrajaus piristää kaikenlaisia silmämeikkejä. Silmänrajaus antaa silmämeikillesi persoonallisuutta, dramaattisuutta ja intensiivisyyttä. 

Monet välttävät silmien rajaamista, koska kauniin rajauksen tekeminen tuntuu vaikealta. Mutta kauniin silmänrajauksen tekeminen ei välttämättä tarvitse olla monimutkaista.

Yksinkertaisilla vinkeillä, pienellä harjoittelulla ja kärsivällisyydellä opit helposti tekemään upean silmänrajauksen. Lue oppaamme ja opi rajaamaan silmät kauniisti.

 

Miten löydän parhaan silmänrajaustuotteen?

Itsellesi sopivin silmänrajaustuote riippuu luonteestasi ja tyylistäsi. Erilaisilla silmänrajaustuotteilla on omat etunsa ja ominaisuutensa. Silmänrajaustuotteen tulisi olla miellyttävä käyttää ja samalla korostaa parhaita puoliasi sekä antaa meikillesi persoonallisuutta. 

 

Kolme erityyppistä silmänrajaustuotetta

1.     Silmänrajauskynä

Monet suosivat silmänrajauskynää. Kiinteän koostumuksensa ansiosta se on helppo levittää. Silmänrajauskynä sopii hyvin aloittelijalle, jos haluat harjoitella silmänrajauksen tekemistä. Useimmat silmänrajauskynät ovat kevyitä sävyltään, joten niitä on helpompi häivyttää. Silmänrajauskyniä on saatavana monissa sävyissä.

 

Super Liner Le Khol -silmänrajauskynämme on saatavana sekä klassisena mustana, mutta myös esimerkiksi kauniissa vihreässä sävyssä ’Rainforest Green’.     

 

2.     Nestemäinen silmänrajaus

Monet välttelevät turhaan nestemäisiä silmänrajauksia. Nestemäisellä silmänrajauksella on nimittäin puolensa. Nestemäinen silmänrajaus on voimakkaamman sävyinen. Sillä saa pitkäkestoisemman ja huomiota herättävämmän lopputuloksen.

 

Nestemäinen silmänrajaus on hyvä valinta sinulle, joka haluat dramaattisemman lopputuloksen, kuten ”Cat Eye” -kissansilmät tai vaikuttavan siipimäisen rajauksen. Nestemäisen silmänrajauksen levittäminen vaatii vakaan käden. Silmänrajauksen ohuen siveltimen avulla rajaus on helppo levittää lähelle ripsirajaa.

 

Saat huolitellun, tarkkaan määritellyn ja ammattimaisen lopputuloksen. Nestemäinen koostumus saattta kuitenkin levitä, jos hierot silmääsi tai ulkona sataa. Jos pidät nestemäisestä silmänrajauksesta, on ehkä hyvä valita vedenkestävä silmänrajaus. 

 

3.     Geelimäinen silmänrajaus

Geelimäinen silmänrajaus antaa vapautta. Geelimäisen silmänrajauksen koostumus on voidemainen. Levitä geelimäinen silmänrajaus ohuella meikkisiveltimellä.

 

Voit halutessasi kerrostaa silmänrajausta tai tehdä siitä kevyemmän. Voit itse valita geelimäisen silmänrajauksen paksuuden ja intensiteetin. Luo oma persoonallinen lookisi.

  

   

Askel askeleelta: Näin teet kauniin silmänrajauksen

Upean silmänrajauksen tekeminen vaatii pientä harjoittelua ja kärsivällisyyttä. Mutta vain kolmella helpolla askeleella opit helposti ja nopeasti hallitsemaan taidon. 

1.     Hyvä pohjustus

Käytä aina pohjustustuotetta ennen silmien rajaamista. Käytä pohjustusainetta luomivärin alla ja levitä luomiväri ennen silmänrajausta. Näin silmärajaus asettuu iholle kauniisti ihon eikä imeydy siihen. Saat kauniimman ja kestävämmän lopputuloksen sekä enemmän pigmenttiä ja intensiivisyyttä.

 

2.     Pidä silmäluomi sileänä

Kauniin ja tarkan silmänrajauksen tekeminen on lähes mahdotonta, jos silmäluomi ei ole sileä. Silota silmäluomi venyttämällä varovasti ihoa etusormella. Aseta etusormi silmäkulmaan ja venytä silmäluomen ihoa kevyesti. On helpompi tehdä tarkkaa työtä, jos istut tuolilla niin voit rentoutua ja keskittyä täysin silmänrajauksen tekemiseen.

 

3.     Yhdistä rajaus keskellä

Tarkan silmänrajauksen tekeminen on hieman helpompaa, jos piirrät luomelle pisteitä ja yhdistät ne lopulta toisiinsa. Piirrä luomen keskikohtaan pieni piste. Piirrä sitten viiva silmän sisänurkasta keskipisteeseen.

 

Tee sitten viiva silmän ulkonurkasta keskelle - ja kas, näin sinulla on tarkka rajaus koko silmäluomella. Jos viivan yhdistäminen vain yhteen keskipisteeseen on vaikeaa, voit jakaa linjan useisiin pisteisiin. Tee niin monta pistettä kuin haluat.

 

Vinkki: Dramaattisen lopputuloksen saavuttamiseksi tee lopuksi pieni siipirajaus. Siipirajaus silmien ulkonurkassa korostaa ja kohottaa silmiä, jolloin ne vaikuttavat suuremmilta. Oikealla tekniikalla jokainen voi oppia tekemään kauniin silmänrajauksen. Ja muista, että harjoitus tekee mestarin.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.fi/silmanrajausopas" } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Kotisivu" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/beauty-magazine", "name": "Beauty Magazine" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/silmanrajausopas", "name": "silmanrajausopas" } } ] }