Tutoriaali: Kulmakarvojen värjäys ja muotoilu

Me L'Oréal Parisilla olemme luoneet opetusvideon, jotta voit helposti seurata prosessia vaihe vaiheelta ja luoda kauniit, hyvin hoidetut ja täydellisesti muotoillut kulmakarvat.

Katso Nordic Education Manager Paulinen vinkit tässä nopeassa ja yksinkertaisessa oppaassa.
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": " ", "thumbnailUrl": "https://www.lorealparis.fi/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/nordics/brow-color-lp/brow-yt-cover-fi.jpg?rev=8f42f683746c45f5bc5438de0343c570", "uploadDate": "2024-05-03T08.15.21+00:00", "embedURL": "https://www.youtube.com/embed//NiD2hvfUdrc" }

Kulmakarvat, jotka näyttävät enemmän

Monille kulmakarvat ovat tärkeä osa kokonaisilmettä - mieti, kuinka monta tunnetta voit ilmaista yhdellä kulmakarvojen kurtistamisella.

Kulmia on kaikenmuotoisia, -värisiä, -kokoisia ja -paksuisia, mutta oli lähtökohtasi mikä tahansa, voit helposti luoda täyteläisemmän ilmeen kulmakarvoillesi. Yksi tapa tehdä tämä on käyttää puolikestävää kulmaväriä, joka sopii luonnollisiin piirteisiisi.

Kun meikkaat kulmia, voit ottaa huomioon ihosi ja hiustesi värin, jos haluat luonnollisen ilmeen. Voit myös kokeilla tummempaa tai vaaleampaa sävyä, jos haluat dramaattisemman muutoksen. Oli lähtökohtasi mikä tahansa, kulmavärillä voi olla suuri merkitys yleisilmeellesi.

BROW COLORATION

Kokeile Brow Colorationia, puolipysyvää kulmaväriä, joka antaa täyteläisemmät kulmakarvat jopa 5 viikoksi*.

Voit valita eri sävyjen välillä ja löytää oikean värin haluamaasi ulkonäköön. Pakkauksessa on värivoide, kehiteaine, applikaattori ja pieni astia, johon väri sekoitetaan.

Tuote on helppokäyttöinen, ja vain 5 minuutissa saavutat luonnollisen lopputuloksen. Me opastamme sinua:

*Kuluttajatesti

1. SEKOITA VÄRI

Aloita sekoittamalla värivoide ja kehiteaine pienessä astiassa. Pieni kuvioitu alue osoittaa, kuinka paljon värivoidetta tarvitset. Lisää sitten 15 tippaa kehiteainetta ja sekoita nämä kaksi hyvin yhteen, kunnes saat tasaisen massan.

2. LEVITÄ SEOS

Levitä seos applikaattorilla puhtaisiin ja kuiviin kulmakarvoihin. Levitä tuotetta ohuena kerroksena kulmakarvoihin. Pyyhi reunat muodon määrittelemiseksi ja varmista, että väri levittyy täydellisesti ja tasaisesti koko kulmakarvan alueelle.

Anna tuotteen vaikuttaa kulmissa 5-10 minuuttia, riippuen halutusta värin syvyydestä ja voimakkuudesta.

3. POISTA YLIMÄÄRÄINEN TUOTE

Kun värin on annettu vaikuttaa, poista ylimääräinen tuote kostealla vanulapulla.

Voilá - nauti kauniista, täyteläisistä kulmakarvoista heti, kun avaat silmäsi.

Täydelliset kulmakarvat, jotka kestävät koko päivän

Kun olet värjännyt kulmasi ja antanut niille haluamasi voimakkuuden, voit levittää kulmageeliä pitämään karvat paikoillaan. Kulmageeliä on saatavana värllisenä tai ilman, ja sitä voidaan käyttää muiden kulmatuotteiden lisäksi.

BROW LAMINATION

L'Oréal Paris Infaillible 24H Brow Lamination on läpinäkyvä kulmageelimme, joka takaa, että kulmasi pysyvät täydellisinä koko päivän.

Koostumus antaa vahvan pidon ja mahdollisuuden asettaa kulmasi haluamallasi tavalla. Kulmaharjan ja epäsymmetristen harjaksien ansiosta voit muotoilla jopa itsepäisimmätkin kulmakarvat. Tulos kestää jopa 24 tuntia* ilman hilseilyä ja antaa laminoidun lookin kulmakarvoille.

Pyyhkäise tuote kulmakarvojen läpi karvojen luonnollista suuntaa noudattaen. Jos haluat tuuheamman lookin, kierrä harjaa hieman ja kampaa kulmasi ylöspäin.

Vain mielikuvituksesi on rajana, joten kokeile ja löydä unelmiesi kulmakarvat.

*Jopa 24 tuntia kestävä laminoitu look kulmakarvoille. Itsearviointi n=124.

TUTUSTU TUOTTEESEEN

Täydellinen kulmakarvarutiini

Vain muutamalla tuotteella voit luoda erilaisia kulmakarvoja. L'Oréal Parisilta löydät laajan valikoiman kulmakarvatuotteita, joiden avulla voit korostaa ja muotoilla kulmasi saavuttaaksesi unelmiesi ilmeen.

Piditpä sitten tummemmasta sävystä tai dramaattisemmasta ilmeestä, löydät valikoimastamme tuotteita, joilla saat haluamasi voimakkuuden. Tutustu alla olevaan valikoimaan ja luo täydellinen kulmakarvarutiinisi.

1 tulos(ta)

Product Type
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Kotisivu" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/meikit", "name": "Meikit" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/meikit/silmaemeikki", "name": "Eye Define" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/silmaemeikki/brow-coloration", "name": "Kuinka luoda täydelliset kulmakarvat " } } ] }