MITÄ SCIENCE AT HEART TARKOITTAA?

Se on meidän tapamme sanoa, että tiede on kaiken työmme ydin ja kantava voima – on ollut jo yli 110 vuotta aina siitä lähtien, kun tiedemies Eugène Schueller perusti L’Oréal Paris -merkin. Tiede on myös tuotteidemme sydän, eli ne on kehitetty ja testattu huolellisesti, jotta voisimme tarjota näkyviä ja todistettuja tuloksia.

Tämä on kauaskantoinen sitoumus, joka tuo sinulle innovatiivisimpia ja tehokkaimpia tuotteita.
Koska olet sen arvoinen.

TUTUSTU TIETEESEEN, JOHON TUOTTEEMME PERUSTUVAT

Science at heart tarkoittaa, että kaikkien tuotteidemme perusta on innovatiiviset teknologiat ja koostumukset.

- Tuotteidemme tehokkuus on todistettu riippumattomissa instituuteissa kosmeettis-kliinisillä testeillä, instrumentaalisilla testeillä tai kuluttajien itsearviointitesteillä.

- Olemme kehittäneet erittäin tarkan turvallisuusarviointimenetelmän. Lisäksi olemme kehittäneet uraauurtavia testausvaihtoehtoja, kuten Episkin-keinoihon, joka on kehitetty ihmisen ihosoluista ja muistuttaa oikeaa ihoa.

TIEDE ON KAIKKIEN TUOTTEIDEMME YDIN

SCIENCE AT HEART TARKOITTAA TUOTTEITA, JOTKA SISÄLTÄVÄT TEHOKKAITA AINESOSIA

Valitsemme aktiiviainesosat ja muut ainesosat huolellisesti voidaksemme luoda mahdollisimman innovatiivisia koostumuksia ja tuotteita, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita. Käyttämiimme tehokkaisiin ainesosiin kuuluvat mm. pioniuute, granaattiomenaöljy ja hyaluronihappo.

Hyaluronihappo, jota on ihossa luonnostaan, on vettä sisällään pitävä molekyyli. Se auttaa pitämään kudokset kosteutettuina ja hyvinvoivina, ja sillä on osoitettu olevan monia hyviä ominaisuuksia.

Mitä hyaluronihappo sitten tekee? Se voi pitää sisällään 1000 kertaa oman painonsa verran vettä sekä sitoa ja säilyttää vesimolekyylejä, kun sitä on ihonhoitotuotteessa. Siksi hyaluronihappoa sisältävät seerumit sopivat erinomaisesti kuivalle iholle, jolla on vaikeuksia pysyä kosteutettuna. Ja tietysti kenelle tahansa, joka haluaa pitää ihonsa täyteläisen ja sileän näköisenä.

KOKEILE JOTAIN HYALURONIHAPPOA SISÄLTÄVISTÄ TUOTTEISTAMME

SCIENCE AT HEART TARKOITTAA TUOTTEITA HERKÄLLE IHOLLE

Monilla Pohjoismaissa asuvilla on herkkä iho. Ja monet meistä ovat kuulleet termin, mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa?

Ensinnäkin herkkä iho ei ole ihotyyppi. Iho voi olla herkkä ihotyypistä riippumatta, olipa se sitten rasvoittuva, epäpuhtauksiin taipuvainen, kuiva tai ikääntyvä. Herkkä iho tarkoittaa sitä, että erilaiset tekijät voivat vaikuttaa siihen helpommin aiheuttamalla reaktion tai voimakkaan tunteen. Tekijät voivat olla sisäisiä (stressi, alkoholi, jne.) tai ulkoisia (lämpötilan vaihtelut, tuuli, jne.). Joissain tapauksissa iholla voi esiintyä kutinaa tai polttavaa, pistelevää tai kihelmöivää tunnetta.

Tässä tapauksessa iho voi tarvita erityistä hoivaa, joka auttaa vahvistamaan ja säilyttämään ihon suojamuuria. Tarjoamme innovatiivisia ja hoitavia tuotteita, jotka sopivat herkälle iholle.

KOKEILE JOTAIN TUOTTEISTAMME, JOTKA ON KEHITETTY HERKÄLLE IHOLLE, SILMILLE TAI HUULILLE

SCIENCE AT HEART TARKOITTAA INNOVATIIVISIA TEKNOLOGIOITA JA TESTAUSMENETELMIÄ

Kauaskantoinen sitoumuksemme on tuoda sinulle mahdollisimman tehokkaita tuotteita. Tämä tarkoittaa, että kehitämme uusia teknologioita ja testausmenetelmiä, kuten Reflect U ja Episkin.

Uudessa Excellence Crème Universal Nudes -innovaatiossa tieteelliset asiantuntijamme ovat yhdistäneet lämpimän vivahteen, kullan, ja kaksi kylmää vivahdetta, tuhkan ja helmiäisen, saadakseen nudensävyisen, luonnollisen ja harmonisen yhdistelmän, joka imartelee kaikkia ihonsävyjä. Kutsumme sitä nimellä Universal Reflect “U”, koska se sopii kaikille ihonsävyille. Ei enää pelkoa siitä, että valitsisit epäimartelevan sävyn!

Lisäksi L’Oréal on jo 30 vuoden ajan sitoutunut eläinkokeettomuuteen, minkä vuoksi se on kehittänyt erittäin tarkan turvallisuusarviointimenetelmän ja uraauurtavan vaihtoehtoisen Episkin-testausmenetelmän, jossa testaamiseen käytetään ihmisen ihosoluilla luotua, oikeaa ihoa muistuttavaa keinoihoa.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Kotisivu" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/science-at-heart", "name": "science-at-heart" } } ] }