Pussit silmien alla – Näin häivytät ne

5 vinkkiä silmäpussien häivyttämiseen. Näin saat virkeämmän ilmeen ja hyvinvoivan näköisen ihon ilman näkyviä väsymyksen merkkejä.

5 yksinkertaista vinkkiä, jotka voivat pienentää pusseja silmien alla

 

Ihminen räpyttelee silmiään keskimäärin 10 000 - 20 000 kertaa päivässä, ja se vaatii paljon silmänympärysiholta, jonka iho on erityisen ohut ja herkkä. Väsymyksen merkit näkyvät nopeasti ohuella, herkällä iholla. Stressi ja sähköisten laitteiden valo, joille altistumme päivittäin sekä unen puute, jättävät jälkensä ihoon ja voivat aiheuttaa pusseja silmien alle.

 

Silmäpussien muodostumiseen on monia syitä

 

Silmänympärysalue ovat tärkeä osa kauneutta. Silmäsi kiinnittävät huomion. Silmät ovat ensimmäinen asia kasvoissasi, jonka muut ihmiset näkevät, joten sillä on merkitystä näyttävätkö silmäsi väsyneiltä. Silmien alla olevat pussit tekevät katseesta raskaan ja vanhentavat ihoa.

Joinakin aamuina silmänympärysiho todella tarvitsee apua silmien alla olevien pussien häivyttämiseen. Valitettavasti silmien alla olevat pussit pahenevat iän myötä. 40 ikävuoden jälkeen taipumus silmäpusseihin kasvaa. Syitä ovat mm. nesteen kertyminen ja lihasten heikkeneminen.

 

 

Kuinka päästä eroon pusseista silmien alla?

 

Silmänympärysihon virkistämisen, kiinteyttämisen ja hoidon ei tarvitse olla vaikeaa. Seuraa helppoja vinkkejämme pienentääksesi silmäpusseja.

 

1.  Juo herättyäsi tyhjään vatsaan lasillinen lämmintä vettä, johon on puristettu sitruunamehua. Kuona-aineita poistavista ominaisuuksistaan tunnetun sitruunan mehu poistaa nestettä ja pienentää silmien alla olevia pusseja.

 

2.  Silmien alla oleva iho on erittäin herkkää ja iho voi kuivua helposti. Valitse mieluiten silmänympärysvoide, jolla on viilentävä geelikoostumus. Silmänympärysgeeli täyttää kuivumisesta johtuvia juonteita silmien alla ja pienentää silmien alla olevia pusseja. Levitä geeliä aamuisin ja mahdollisesti myös illalla taputtelemalla se kevyesti ihoon hellävaraisesti hieroen.

Valitse aina silmänympärysiholle kehitetty tuote, mieluiten voide metallisella applikaattorilla, kuten esimerkiksi Cell Renaissance Eye -silmänympärysvoiteemme. Metallisen applikaattorin viileä pinta poistaa ihon alle kertynyttä nestettä. Pallokärkisen muotoilunsa ansiosta voidetta on helppo levittää silmänympärysiholle ja pienentää silmien alla olevia pusseja. Ihanteellinen kiireisiin aamuihin.

3.  Poista meikki illalla joko vaahtoavalla puhdistusgeelillä, hellävaraisella ja tehokkaalla micellar- puhdistusvedellä, tai uuden sukupolven puhdistusöljyillä, kuten Nutri Gold Face Oil -öljyllämme, joka emulgoituu vedellä. Sen lisäksi, että öljy poistaa meikkijäämät, sen pehmeä koostumus on myös lempeä iholle. Hiero öljyä varovasti ihoon. Kasvojen ihon hieronnalla voi olla silmäpusseja pienentävä vaikutus. 

4.  Vältä liian suolaisiaruokia. Suola sitoo vettä. Jos syöt suolapitoisia ruokia illalla, suola saa nesteen kertymään kehoon yön aikana. Kertynyt neste näkyy silmien alla olevina pusseina seuraavana aamuna. Jos sinulla on ongelmia silmien alla olevien pussien kanssa, on hyvä vähentää turhan suolan käyttöä.

 

5.  Olet varmasti herännyt huonosti nukutun yön jälkeen häiritsevät pussit silmien alla. Ei ole mikään salaisuus, että väsymys voi aiheuttaa näkyvät pussit silmien alle. Hyvin nukuttu yö vähentää kasvoilla näkyviä väsymyksen merkkejä.

 

Anti-age silmänympärysvoide voi vähentää silmien alla olevia pusseja

 

Hyvä ihonhoitorutiini auttaa myös vähentämään silmien alla olevia pusseja, Silmänympärysihoon on hyvä käyttää anti-age silmänympärysvoidetta.Iho menettää täyteläisyyttään ja kiinteyttään iän myötä.

Age Perfect -tuotesarjammeClassic Moisturizing Care Eye kosteuttava silmänympärysvoideravitsee ihoa ja vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria. Hoitava silmänympärysvoide auttaa kiinteyttämään ihoa ja vähentämään silmien alla olevia pusseja ja muita näkyviä ikääntymisen merkkejä. 

 

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.fi/pussit-silmien-alla-nain-haivytat-ne" } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Kotisivu" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/beauty-magazine", "name": "Beauty Magazine" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/pussit-silmien-alla-nain-haivytat-ne", "name": "pussit-silmien-alla-nain-haivytat-ne" } } ] }