Opas huulten muotoiluun

Helppo miniopas täydelliseen huulten muotoiluun, jolla saat kauniit ja täyteläisemmän näköiset huulet täysin luonnollisesti.

Helppo opas: Näin saat kauniit huulet huulten muotoilulla

Lip contouring eli huulten muotoilu on meikkitaiteilijoiden kikka kauniilden huulten luomiseen. Tunnet ehkä jo tekniikan kasvomeikistä. Korostustuotteella, aurinkopuuterilla ja peitevoiteella voit korostaa parhaita kasvonpiirteitäsi, piilottaa virheitä ja antaa kasvoille ilmettä.

Samaa tekniikkaa voidaan käyttää huulten muotoiluun. Valon ja varjon avulla saat luotua kauniit huulet juuri haluamallasi tavalla. Huulten muotoilu on yksinkertainen tekniikka, jolla luodan kauniit, täyteläiset huulet täysin luonnollisesti. Lue opas ja opi muoitoilemaan huulet kauniisti kolmella helpolla askeleella.

 

Oikeanlaisella huulimeikillä saat kauniit huulet

Huulten muotoilu vaatii oikeat työkalut, jotta saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Hyvä nyrkkisääntö on, että valo korostaa ja varjo piilottaa. Se on hyvä pitää mielessä, kun hankit huulimeikkejä huulten muotoiluun.

Vaikuttavaan huulten muotoiluun tarvitset: huultenrajauskynän muotoilemaan ja korostamaan huulia. Osta yksi tai kaksi sävyä omia huuliasi vaaleampi huultenrajauskynä.

1.     Kaunis huulipuna. Valitse vapaasti huulipunasävy, joka sopii persoonalliseen lookiisi.

2.     Huulikiilto tai nestemäinen huulipuna antaa huulille kiiltävän pinnan. Jos haluat tuoda huulesi esiin, viimeistele huulet kiillolla.

 

Askel askeleelta: Kuinka luon pulleamman vaikutelman huulten muotoilulla?

Voit käyttää valoa ja varjoa huijaamaan huulet näyttämään täyteläisemmiltä luonnollisesti. Sinun ei tarvitse turvautua kosmeettisiin käsittelyihin. Oikea tekniikka, pieni harjoittelu ja kaunis huulimeikki antavat upean lopputuloksen. Seuraamalla kolmea yksinkertaista askelta voit muotoilla huulesi ja saat kauniit, täyteläiset huulet.

 

1.     Aloita kosteuttamalla ja pohjustamalla

Saat parhaan lopputuloksen kosteuttamalla ja pohjustamalla huulet ennen huulten muotoilua. Kun huulet ovat hyvin kosteutetut, huulipuna ei asetu kuivaan tai kuolleeseen ihoon. Saat kauniin, tasaisemman lopputuloksen.

 

Vinkki: Aloita kuorimalla huulet puhtaalla hammasharjalla. Liikuta hammasharjaa varovasti huulillasi pyörivin liikkein. Kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa ja kiihdyttää verenkiertoa, mikä saa huulet näyttämään pulleammilta.

 

2.     Muotoile huulet huultenrajauskynällä

Käytä huultenrajauskynää huulten muotoilemiseen. Levitä huultenrajauskynää huulten ääriviivoja seuraten. Rajaa huulet amorinkaarta pitkin kohti suupieliä.

 

Piirrä reunoilta viistosti ylöspäin, näin huutenrajaus säilyttää muotonsa hymyiltäessäkin. Huultenrajauskynää on helpompi käyttää, kun kärki on täysin terävä. Kynä on hyvä teroittaa joka kerta ennen huultenrajauksen levittämistä.

 

Vinkki: Aloita rajauksen tekemin huulten keskeltä. Se tekee rajauksen tekemisestä helpompaa.

 

3.     Viimeistele kauniilla huulipunalla

Viimeistele huulimeikkisi kauniilla huulipunalla. Valitse vapaasti huulipuna, joka mielestäsi täydentää tyyliäsi ja lookiasi parhaiten. Tärkeintä on, että huulipuna vastaa huultenrajauskynän sävyä.

 

Laajasta huulimeikkivalikoimastamme löydät aina huultenrajauskynän, joka sopii täydellisesti yhteen huulipunan kanssa.

 

            Vinkki: Jos haluat korostaa huuliasi vielä enemmän, levitä huulikiiltoa huulipunasi
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.fi/opas-huulten-muotoiluun" } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Kotisivu" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/beauty-magazine", "name": "Beauty Magazine" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/opas-huulten-muotoiluun", "name": "opas-huulten-muotoiluun" } } ] }