Vaurioituneiden hiusten korjaaminen

Bond Repair - hiustenhoitosarjan sisältä sitruunahappo tarjoaa intensiivistä hoitoa vaurioituneille hiuksille. Sarjaan kuuluva Bond Repair Rescue Pre-Shampoo laitetaan hiuksiin ennen shampoopesua. Tuote valmistelee hiukset optimaaliseksi muita sarjan tarjoamia hoitoja varten. 

Elvital Bond Repair sopii kaikentyyppisille vaurioituneille hiuksille ja rakentaa hiuksia uudelleen sisältäpäin, ytimestä pintakerrokseen. Sarjan esishampoo ja hoitoaine ovat koostumukseltaan voidemaisia, kun taas shampoo luo runsaan, hiuksia syleilevän täyteläisen vaahdon. Hiuksiin jätettävän seerumin koostumus on kevyt ja kirkas, eikä se jätä hiuksia raskaiksi. 

Yhteistä kaikille neljälle tuotteelle on niiden koukuttava tuoksu, jossa on ihastuttava yhdistelmä greippiä, eksoottisia kukkia ja raikkaita marjoja.

Bond Repair - sarjan käyttöohjeet

Elvital Bond Repair -hiustenhoitosarjaan kuuluu 4 tuotetta. Optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme, että käytät koko tuotesarjaa. 

Vaihe 1: Korjaa 

Ensimmäinen vaihe hiustesi hoidossa on Bond Repair Rescue Pre-Shampoo [12 % Bond Repair -yhdistelmä sitruunahapolla]. Se on voimakkain hoitoaineemme, ja sitä käytetään ennen shampoota. Koostumus antaa hiuksiin runsaasti sitruunahappoa, joka rakentaa hiuksia uudelleen sisältäpäin ja vahvistaa hiuskuituja.  

Lisää Bond Repair Rescue Pre-Shampoo kosteisiin hiuksiin ja anna tuotteen vaikuttaa 5 minuuttia. Huuhtele hiukset lopuksi huolellisesti. 

Vaihe 2: Tehosta 


Pese hiukset hellävaraisesti Bond Repair Shampoolla [5 % Bond Repair -yhdistelmä sitruunahapolla]. Koostumus muodostuu ylelliseksi vaahdoksi, joka puhdistaa hiukset tehokkaasti ja hoitaa niitä samanaikaisesti.  

Vaihe 3: Vahvista 

Kolmannessa vaiheessa keskitytään hiuskuitujen vahvistamiseen. Levitä Bond Repair Conditioner [10 % Bond Repair -yhdistelmä sitruunahapolla]. Voidemainen sitruunahappoa sisältävä hoitoaine vahvistaa hiuksia ja sulkee hiuksen pinnan maksimaalisen hoidon aikaansaamiseksi.  

Levitä hoitoaine hiusten latvoihin, anna vaikuttaa 3 minuuttia ja huuhtele hiukset lopuksi huolellisesti. Hiuksesi jäävät joustaviksi ja pehmeiksi. 

Vaihe 4: Suojaa  

Viimeinen vaihe on hiuksiin jätettävä Leave-In -seerumi [Koostumus rikastettu 20 % sitruunahappoyhdistelmällä], joka on kuin kirsikka kakun päälle tässä hiuksia ravitsevassa hoitorutiinissa. Suojaavaa hiusseerumia voidaan käyttää sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin. 

Läpimurtokoostumus

Elvital Bond Repair -hiustenhoitosarja on rikastettu sitruunahapolla. Vaikka hiustenhoidon ja hapon mainitseminen samassa lauseessa saattaa kuulostaa hämmentävältä, on ainesosa täysin luonnollinen ja sillä on hiuksia korjaava vallankumouksellinen ominaisuus. Tämä perustuu sitruunahapon molekyylirakenteeseen, joka tunkeutuu syvälle hiuskuitujen sisimpään kuorikerrokseen ja vahvistaa hiuksia näin sisältäpäin.

Molekyylit uudelleenrakentavat soluja neutraloimalla ionit, jotka tyypillisesti aiheuttavat hiusvaurioita. Kaikkien Bond Repair -tuotteiden koostumus tarjoaa hiuksille äärimmäistä hoitoa oikeilla pH-arvoilla ja sitruunahapon oikeaoppisella annostelulla. 

Bond Repair tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät sekä vastustuskykyisemmät ulkoista rasitusta, kuten harjausta, kuumuutta, vaalennusta tai värjäystä vastaan. Nämä kaikki tekijät rasittavat ja heikentävät hiuksia, mikä voi lopulta johtaa hiusten vaurioitumiseen.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Kotisivu" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/hiukset", "name": "Hiukset" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/hiukset/hiustenhoito", "name": "Hiustenhoito" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/hiustenhoito/elvital", "name": "Elvital -hiustenhoitotuotteet" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/hiustenhoito/elvital/bond-repair", "name": "Bond Repair - Hiustenhoitoa kaikentyyppisille vaurioituneille hiuksille " } } ] }