CC-voideopas

Yksinkertainen opas CC-voiteen käyttöön. Tutustu tuotteeseen niin saat tietää miksi CC-voide on välttämätön lisä meikkipussiisi.

CC-voideopas: Tutustu tuotteeseen paremmin

CC-voide on kauneudenhoitotuote, johon kannattaa tutustua. CC-voide hoitaa ihoa ja antaa sille kauniin, tasaisen sävyn.

Saattaa olla vaikea valita erilaisista tuotteista. Mitä eroa on CC- ja BB-voiteella? Mihin CC-voidetta käytetään? Ja mitä etuja tuotteella on?

Lue opas ja tutustu CC-voiteeseen paremmin. Ehkä tarvitset juuri CC-voiteen täydentämään meikkirutiinisi. 

Mistä CC-voide on peräisin?

Ehkä olet kuullut CC-voiteesta. CC-voiteista on nimittäin tullut todella suosittuja tuotteita. Markkinoilla on jo monelaisia tuotteita.

CC-voiteen suosio ei olle yllättävä. CC-voiteessa yhdistyvät meikivoiteen ihon sävyä korjaavat ominaisuudet sekä ihon hoito ja kosteutus. CC-voide on BB-voiteen sisarustuote.

Niillä on muutakin yhteistä kuin vain nimi. CC-voide on nimittäin BB-voiteen tapaan peräisin korealaisesta kauneuskulttuurista eli K-beauty-trendistä. Korealainen kauneuskulttuuri tunnetaan tuotteista, jotka hoitavat ihoa tehokkaasti.

Kauneuskulttuurista on tullut erittäin suosittu länsimaissa. K-beautyn periaatteena on, että kauneudenhoitotuotteiden tarkoitus ei ole vain kaunistaa, vaan myös pitää iho hyvinvoivana.

Mitä CC tarkoittaa?

CC on lyhenne sanoista Color Control. CC kuvaa tuotteen ihon sävyä korjaavia ominaisuuksia. CC-voide sisältää ihon sävyä korjaavia ainesosia, jotka häivyttävät ihon punoitusta ja kasvojen sävyeroja sekä tasoittavat ihon sävyä.

CC-voide sopii erityisesti sinulle, joka haluat peittää ihon punoitusta tai epäpuhtauksia.

Mikä on CC-voide?

CC-voide on BB-voiteen tapaan sävyttävä kasvovoide. CC-voide on yleensä hieman peittävämpi. CC-voiteita on usein saatavana 2-3 eri sävyssä. CC-voide ei yksinään riitä hoitamaan ja kosteuttamaan ihoa. Useimmat CC-voiteet sisältävät aurinkosuojan ja jotkut myös anti-age-ainesosia.

Näin löydät itsellesi sopivan CC-voiteen

Sopivin CC-voide riippuu ihosi tarpeista. Valitse kuivalle iholle CC-voide, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Jos haluat neutralisoida kasvojen punoitusta tai peittää epäpuhtauksia, on hyvä valita voimakkaan sävyinen CC-voide.

Väriä korjaava CC-voiteemme sopii erityisesti punoitukseen taipuvaiselle iholle. Voiteen vihertävä sävy neutralisoi punoitusta yhdessä punoitusta estävien ainesosien kanssa. CC-voiteemme sisältää SPF20, joka autaa suojaamaan ihoa auringon haitallisia UV-säteitä vastaan. CC-voide peittää kevyesti ja hoitaa samalla ihoa. Saat parhaat puolet molemmista: luonnolliselta näyttävän ja kauniin lopputuloksen ja kevyen peittävyyden.

Kuinka käytän CC-voidetta?

Voit käyttää CC-voidetta monella tavalla tarpeittesi ja tyylisi mukaan.

1. Käytä CC-voidetta päivävoiteena

Voit halutetessasi käyttää CC-voidetta tavanomaisen päivävoiteen tapaan. CC-voide kosteuttaa ja hoitaa ihoa, joten sillä voi hyvin korvata perinteisen päivävoiteen.

Jos sinulla on erityisen kuiva iho, levitä CC-voidetta kosteuttavan päivävoiteen päälle antamaan lisää hoitoa ja kosteutta iholle.

2. Käytä CC-voidetta peitevoiteena

CC-voidetta voi käyttää korvaamaan peitevoide. Kuinka peittävä CC-voide on rippuu sen sävyn voimakkuudesta.

3Käytä CC-voidetta meikkivoiteena

Voit käyttää CC-voidetta meikkivoiteen tapaan. CC-voide sisältää vähemmän pigmenttejä kuin tavanomainen meikkivoide. CC-voide antaa iholle luonnolliselta näyttävän ja kevyen lopputuloksen sekä korjaa ihon sävyeroja ja tekee ihon sävystä kauniin tasaisen.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.fi/cc-voideopas" } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Kotisivu" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/beauty-magazine", "name": "Beauty Magazine" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/cc-voideopas", "name": "cc voideopas" } } ] }