BB-voide opas

Yksinkertainen opas BB-voiteen käyttöön. Tutustu tuotteeseen niin saat tietää kuinka käytät BB-voidetta meikkirutiinissasi.

BB-voideopas: Tutustu tuotteeseen paremmin

On olemassa monia hyviä tuotteita, jotka antavat kasvomeikille kauniin pohjan: BB-voiteet, meikkivoiteet, sävyttävät päivävoiteet ja peitevoiteet. Koska vaihtoehtoja on useita, voi oikean tuotteen valitseminen olla haastavaa.

Lue opas niin saat tietää enemmän suositusta BB-voiteesta. Tämä ihoa hoitava tuote antaa kauniin ja raikkaan ihon. Ehkä BB-voide on juuri sinulle, ihollesi ja meikkirutiiniisi sopiva tuote?

Mitä BB tarkoittaa?

BB on lyhenne sanoista Beauty Balm tai Blemish Balm. Molemmat termit kuvaavat BB-voiteen hoitavia ja kaunistavia ominaisuuksia. BB-voide on kaksivaikutteinen. Tuote peittää ihon epätasaisuuksia aivan kuten meikkivoide ja samalla se hoitaa ja kosteuttaa ihoa päivävoiteen tapaan.

Mistä BB-voide on peräisin?

BB-voide on kauneustuote, joka on peräisin Aasiasta. Myös suomalaiset ovat ottaneet tuotteen hyvin vastaan osana länsimaita kiehtovaa korealaista kauneuskulttuuria eli K-beauty-trendiä. K-beauty sai nopeasti suosiota sosiaalisessa mediassa.

BB-voide on vain yksi korealaisesta kauneustrendistä omaksutuista tuotteista. Esimerkiksi suositut kangasnaamiot ovat myös alunperin Koreasta.

Mikä on BB-voide?

BB-voide yhdistää päivävoiteen ja nestemäisen meikkivoiteen. Sävyttävä päivävoide, joka sisältää päivävoiteen hoitavat ja kosteuttavat ominaisuudet sekä meikkivoiteen ominaisuudet antaa iholle kauniin ja tasaisen sävyn.

BB-voiteessa on hieman enemmän sävyä kuin sävyttävässä päivävoiteessa, joten se antaa myös enemmän peittävyyttä. Tuotteessa yhdistyy kätevästi sekä perinteinen meikkivoide että kosteuttava ja hoitava päivävoide.

Näin käytät BB-voidetta

Yksi BB-voiteen parhaista eduista on monikäyttöisyys.

1. Käytä BB-voidetta pohjustustuotteena

Voit käyttää BB-voidetta pohjustustuotteena ennen päivittäistä kasvomeikkiä. BB-voide pitää huolen, että ihosi on kosteuttu ennen meikkiä eikä kuivu kasvomeikin alla.

2Käytä BB-voidetta meikkivoiteena

Jos haluat vain kevyesti peittävän meikkipohjan, BB-voide on erinomainen valinta suositun ’meikittömän meikkilookin’ luomiseen. BB-voide antaa luonnolliselta näyttävän ja kevyen lookin. BB-voide tuntuu kevyeltä iholla. BB-voiteella ei ole samaa peittävyyttä kuin meikkivoiteella. BB-voide sisältää kevyitä pigmenttejä, jotka tekevät ihon savystä tasaisen.

 Jos haluat peittää ihon epäpuhtauksia, valitse mieluummin peittävämpi tuote, kuten nestemäinen meikkivoide.

3. Käytä BB-voidetta päivävoiteena

BB-voide sopii myös kuivalle iholle. Voit halutessasi käyttää BB-voidetta hoitavana päivävoiteena. BB-voide antaa iholle kevyesti sävyä ja hoitaa samalla ihoa.

Jos ihollasi on taipumusta kuivua tavanomaisen meikkivoiteen alla, BB-voide voi olla hyvä vaihtoehto. Suurin osa BB-voiteista sisältää aurinkosuojan, joka antaa suojaa UV-säteilyä vastaan.

Woke up like this & C’est Magic BB-voiteet ovat kevyitä BB-voiteita, joissa on SPF 20.

Vinkki: Jos ihosi on hyvin kuiva iho, lisää ihollesi ylimääräistä kosteuttä ennen BB-voiteen levittämistä kosteuttavalla seerumilla tai kosteuttavalla voiteella.   

BB-voiteessa yhdistyy molempien parhaat ominaisuudet

BB-voide on monikäyttöinen tuote ja oivallinen lisä meikkipussiin. Parasta BB-voiteessa on, että tuote sekä hoitaa ja suojaa ihoa että antaa sille kevyesti luonnolliselta näyttäävää peittävyyttä. Päivävoide ja meikkivoide yhdessä tuotteessa.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.fi/bb-voide-opas" } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Kotisivu" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/beauty-magazine", "name": "Beauty Magazine" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/bb-voide-opas", "name": "bb voide opas" } } ] }