Anti-age voiteet» Säilytä ihon elinvoimaisuus

Jossain vaiheessa elämää tulee aika, jolloin tavanomaisen kosteusvoiteen käyttö ihonhoidosssa ei enää riitä. Iän myötä kaikille ilmaantuu juonteita ja ryppyjä kasvoille - se on aivan luonnollista. Silloin kannattaa panostaa tehokkaaseen ihonhoitoon ja ottaa anti-age voiteet osaksi päivittäistä ihonhoitorutiinia. Mutta miten valitset itsellesi sopivimman tuotteen? Lue lisää helposta oppaastamme!

ANTI-AGE VOITEET – HOITOA IKÄÄNTYNEELLE IHOLLE

Iän myötä kaikille ilmaantuu ryppyjä. Kasvoille ilmaantuvat juonteet ovat luonnollinen osa elämäämme. 

Ajan myötä ihomme sidekudos menettää osana luonnollista ikääntymisprosessia elinvoimaisuuttaan ja kimmoisuuttaan, jolloin iholle ilmaantuu ryppyjä.

Onneksi voit auttaa ihoasi säilyttämään joustavuutensa ja häivyttämään ikääntymisen merkkejä ottamalla anti-age voide osaksi päivittäistä ihonhoitoa. 

 

 

MITÄ ANTI-AGE VOITEET OVAT?

On olemassa monenlaisia ikääntymisen merkkejä vähentäviä tuotteita, joiden vaikutuksilla on usein suuri ero. 
 
Siinä missä voiteet ryppyjä vastaan keskittyvät pääasiallisesti ryppjen vähentämiseen, anti-age voiteet auttavat taistelemaan erilaisia ikääntymisen merkkejä vastaan, kuten ryppyjä, veltostunutta ihoa ja tummia läiskiä.
 
Ikääntymisen merkkejä vähentävä voide voi sisältää useita vaikuttavia ainesosia, jotka auttavat ylläpitämään ihon kimmoisuutta ja elinvoimaisuutta.

Erilaisia vaikuttavia anti-age ainesosia ovat: 

  • Retinoli - vähentää ryppyjä
  • Hedelmähappo -  edistää solujen uusiutumista
  • Hyaluronihappo - antaa iholle intensiivisesti kosteutta
  • Proxylan-ainesosa - tekee ihosta joustavamman
  • C-vitamiini – antioksidanttinen vaikutus
  • Kalsium – vahvistaa ihoa
  • Koffeiini - pienentää pusseja silmien alla
 

LÖYDÄ IHOLLESI SOPIVIMMAT AINESOSAT

On joitain erityisiä ainesosia, mineraaleja ja vitamiineja, jotka auttavat vahvistamaan ja uudistamaan ikääntynyttä ihoa. Valitessasi anti-age voidetta, sinun kannattaa etsiä ihotyypillesi sopivia ainesosia, jotka vähentävät juuri haluamiasi ikääntymisen merkkejä.

 

  Virkistä ihoasi
Jos haluat raikkaamman ihon, valitse voide, joka sisältää E-vitamiinia. E-vitamiini auttaa virkistämään ja hoitamaan ihoa. 

  Vähennä olemassa olevia ryppyjä
Pystysuorat rypyt voivat saada meidät näyttämään väsyneiltä ja hieman vihaisilta. Jos haluat silottaa ilmeryppyjä, kuten syviä nasolabiaalijuonteita ja otsaryppyjä, valitse ryppyjä vastaan kohdennettua hoitoa. Tulokset? Vähemmän ryppyjä ja kiinteämpi, kosteutettu iho!

  Heleytä elottoman näköistä ihoa
Kuiva iho kaipaa kosteuttavia hoitoja. Hyaluronihappo on erinomainen ainesosa tekemään ihosta heleämmän ja sileämmän. Hedelmähappoa tai retinolia sisältävä voide myös kuorii ihon pintaa.

• Anna kasvoille täyteläisyyttä
Hyaluronihappoa sisältävät voiteet häivyttävät ryppyjä ja antavat iholle täyteläisyyttä, jolloin kasvojen iho näyttää selkeästi nuorekkaammalta, kiinteämmältä ja täyteläisemmältä. Hyaluronihappo autaa myös pusseihin silmien alla!

• Vahvista veltostunutta ihoa
Jos ihosi menettää kimmoisuuttaan ja joustavuuttaan, käytä tuotteita, joiden koostumus sisältää peptidejä. Nämä vaikuttavat aineosat palautttavat iän myötä vähenevää ihon kimmoisuutta.

  Hoida ohutta ja haurastunutta ihoa
Jos ihosi tuntuu veltostuneelta, valitse ihoa vahvistavaa kalsiumia sisältävä koostumus.

  Tasoita pigmenttimuutoksia
Iholle saattaa ilmaantua pigmenttimuutoksia iän myötä tai raskauden yhteydessä. Voit tasoittaa ihon sävyä tuotteella, joka vähentää pigmenttimuutoksia. Aurinkosuojavoiteen käyttö on erityisen tärkeää pigmenttimuutosten ehkäisyssä.

 

MILLOIN ANTI-AGE VOITEIDEN KÄYTTÖ TULISI ALOITTAA?

Anti-age voiteiden käyttö voidaan aloittaa jo 30-vuotiaana. Näin luodaan pohjaa kauniille iholle myös myöhemmällä iällä. Nuorempana tavoitellaan sileää ja tasaista ihoa, jolla ei juuri näy juonteita. Silloin ihonhoidoksi riittää ihon kosteutus ja huolellinen päivittäinen puhdistus.
 
Mutta kun ensimmäiset rypyt alkavat ilmaantua, on hyvä aloittaa anti-age voiteen käyttö joka päivä. Hyvällä anti-age ihonhoidolla voit myös vähentää uusien ryppyjen ilmaantumista. 

 

L’ORÉAL ANTI-AGE VOIDE KAIKKIIN TARPEISIIN

L'Oréalin tuotevalikoimasta löytyy useita iholle kosteutta antavia anti-age voiteita. Itsellesi sopivin anti-age voide riippuu siitä kaipaako ihosi kosteutta, kiinteyttä vai heleyttä.

L’Oréal Age Perfect -tuotesarjassa on anti-age voide kaikkiin tarpeisiin. Valitse uuteeen ihonhoitorutiiniisi sopivat anti-age yövoiteet, päivävoiteet, silmänympärysvoiteet, seerumit ja kasvovedet  - täydellisiä ikääntyvälle elinvoimaisuutta kaipaavalle iholle.

Nauti ihon raikkaasta heleydestä ja elinvoimaisuudesta.

 

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.fi/anti-age-voiteet-sailyta-ihon-elinvoimaisuus" } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Kotisivu" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/beauty-magazine", "name": "Beauty Magazine" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/anti-age-voiteet-sailyta-ihon-elinvoimaisuus", "name": "anti-age-voiteet-sailyta-ihon-elinvoimaisuus" } } ] }