Sulje
Hopeashampoo  - viileä pelastajasi hädässä, kirjaimellisesti

Hopeashampoo - viileä pelastajasi hädässä, kirjaimellisesti

Olivatpa hiuksesi värjätyt, vaalennetut, harmaat tai vaaleat, niillä on usein taipumusta taittua hieman keltaiseen. Helppo ja tehokas keino päästä eroon lämpimistä vivahteista ja saada hienostuneempi sävy on käyttää hopeashampoota.
 
Monet tuntevat hopeashampoon, mutta nimestään huolimatta sen vaikuttava ainesosa on liila pigmentti. Liila nimittäin neutralisoi keltaisia pigmenttejä erittäin tehokkaasti - nämä kaksi väriä ovat toistensa vastavärejä ja neutralisoivat siten toisensa. Hopeashampoo-nimitys viittaa sen sijaan viileään sävyyn, jonka hiuksesi saavat, kun käytät tuotetta. Sen lisäksi, että hopeashampoo neutralisoi keltaisia sävyjä, voi sen avulla myös luoda hieman rohkeamman lookin: jos hiuksesi ovat tarpeeksi vaaleat, voi lopputuloksena olla trendikäs tuhkanvaalea sävy!
 
Hyvä tietää, kun käytät hopeashampoota:
 
Hopeashampoo sävyttää hiuksia väliaikaisesti
Jos hiuksesi ovat tummemmat ja niissä on vaaleita raitoja tai ombré-liukuvärjäys, voi hopeashampoo olla täydellinen ratkaisu vaaleampien osioiden sävyn raikastamiseen. Muista, että hopeashampoo sävyttää hiuksia vain väliaikaisesti - et siis voi kestovärjätä tai -vaalentaa sillä hiuksiasi. Suosittelemme käyttämään Colorista Silver Shampoota säännöllisesti pitääksesi keltaiset vivahteet poissa.
 
Kemiallisesti käsitellyt hiukset pigmentoituvat nopeammin
Värjätyt, raidoitetut tai vaalennetut hiukset imevät itseensä pigmenttejä nopeammin kuin värjäämättömät hiukset, koska hiussuomut avautuvat hieman tällaisten käsittelyjen aikana. Jos käytät hopeashampoota ensimmäistä kertaa ja hiuksesi ovat vaalennetut, kannattaa shampoon vaikutusta pitää silmällä - hiusten sävy voi nopeasti muuttua harmaanliilaksi. Sekin lopputulos voi toki olla upea, paitsi jos toiveenasi on täydellisen vaalea sävy. Jos hopeashampoon vaikutus ei ole mielestäsi tarpeeksi voimakas, voit käyttää sitä hieman useammin, kunnes saavutat halutun lopputuloksen.
 
L'Oréal Paris Colorista Silver Shampoo -vinkkejä, joiden avulla luot ammattimaisen lopputuloksen kotona
Jos hiusten latvat ovat hyvin kuluneet, on suositeltavaa levittää hopeashampoota ensin hiusten tyveen ja jatkaa sitten kohti pituuksia. Siten kuivat latvat eivät ehdi imeä itseensä yhtä paljon pigmenttiä, ja lopputuloksesta tulee tasaisempi. Tuliko lopputuloksesta kuitenkin liian voimakas? Ei huolta - hopeashampoo ei ole kestoväri! Ylimääräinen sävy peseytyy helposti pois muutamassa pesussa (riippuen hiustesi vaaleus-, vaalennus- tai värjäysasteesta).
 
Viimeisenä muttei vähäisimpänä: käytä lopuksi hoitoainetta! Se sulkee hiussuomut ja saa uuden viileän sävysi säilymään kauniina pidempään.

 

 

KAIKKI TUTORIAALIT

#message

Lisätietoja