Sulje
Luonnollisen huoliteltu helposti ja nopeasti Brows by Erika

Luonnollisen huoliteltu helposti ja nopeasti

Brows by Erika

Niin sanotut Instagram-kulmat jäävät tänä keväänä historian kirjoihin ja paikan kulmakarvatrendeissä ottaa luonnollisuus.

Luonnollinen look syntyy, kun voimistat omien kulmiesi mallia ja sävyä kapealla L'Oréal Paris Brow Artist Xpert -kulmakynällä. Tuotteen toisessa päässä oleva harja on kätevä työkalu niin kulmien harjaamiseen oikeaan suuntaan että tarkkojen tai tummien jälkien häivyttämiseen.

Valitse oikea kulmakynän sävy hiustesi juuren sävyn mukaan – hiusjuuriesi värinen kynä sopii kulmiisi takuuvarmasti. Kulmakynän sävyn tulisi olla hieman omia kulmakarvojasi vaaleampi luonnollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. L'Oréal Paris Brow Artist Xpert –kulmakynissä on valittavissa viisi eri sävyä aina kylmästä blondista lämpimään brunetteen.

Täytä kynällä mahdolliset aukkokohdat pienin vedoin karvojen kasvusuunnan mukaisesti. Piirrä viivoja kulmakarvojen alkukohdassa pystysuoraan, keskikohdassa yläviistoon ja loppupäässä alaviistoon. Älä paina liikaa tai väritä liian laajoja alueita. Näin vältät epäluonnollisen efektin.

Vahvista lopputulosta vetämällä pieniä vetoja myös omien karvojen joukkoon. Saat tällä tavoin luotua uskottavan illuusion astetta tuuheammista kulmakarvoista.

Harjaa kulmat lopuksi varovasti läpi kynän toisessa päässä olevalla kulmakarvaharjalla. Näin liian tarkat rajat häivyttyvät ja karvat asettuvat oikeaan suuntaan.

Luonnollisen ehostetut kulmat ovat valmiit!

#message

Lisätietoja