Sulje
Ainesosat, joista kauneusmaailmassa puhutaan juuri nyt

Ainesosat, joista kauneusmaailmassa puhutaan juuri nyt


Tarkastelimme lähemmin tämän hetken puhutuimpia ainesosia, joiden uskomme tulleen jäädäkseen – ainakin toistaiseksi. Mitä ne ovat ja mitä ne tarkalleen tekevät?


Hyaluronihappo 

Hyaluronihappo kuuluu GAG-molekyylien ryhmään eli glykosaminoglykaaneihin, joita on ihossa luonnostaan. Ihossasi on siis luonnostaan hyaluronihappoa. Hyaluronihappo on molekyyli, joka sitoo ja kuljettaa vettä erittäin tehokkaasti. Se toimii magneetin tavoin vetäen puoleensa vettä ja sitoen sitä itseensä. Kuten tiedämme, vartalo ja erityisesti iho rakastavat vettä.

Kuinka se toimii? Tuotteissa, kuten seerumeissa ja kosteusvoiteissa, hyaluronihappo auttaa ihoa sitomaan vettä/kosteutta tehden ihostasi kosteutetun ja raikkaan. Hyaluronihappoa sisältävät tuotteet sopivat erinomaisesti kuiville ihoalueille.

SITÄ ON TUOTTEESSA

Hydra Genius Liquid Care

Tämä nestemäinen ihonhoitotuote sisältää hyaluronihappoa ja aloe veraa ja kosteuttaa ihoasi 72 tuntia. Aloe vera on ainesosa, joka tunnetaan ihonhoidossa rauhoittavista ominaisuuksistaan. Yhdistä se hyaluronihappoon, ja ihollasi on uusi BFF.

Käytä Hydra Genius kosteuttavaa hoitonestettä aamuisin tavallisen kosteusvoiteesi tapaan ja iltaisin kasvojenpuhdistuksen jälkeen. Paina pumppua kerran ja levitä kasvoille ja kaulalle kevyesti. Hiero pyörivin liikkein.


Korianteri

Sanotaan, että ihmiset joko rakastavat tai inhoavat korianteria. Uskomme, että maun lisäksi tulet rakastamaan sen hyviä ominaisuuksia!  Tämä useimmiten ruoanlaitossa käytetty yrtti tekee paljon muutakin kuin tyydyttää (tiettyjen ihmisten) makuhermoja. Korianteria on käytetty lääkeaineena satojen vuosien ajan, jo muinaisessa Roomassa. Siihen aikaan Hippokrates ylisti yrttiä sen monien hyvää tekevien ominaisuuksien ansiosta. 

Korianterinsiemenistä saadaan uuttamalla eteeristä öljyä, jolla on antioksidanttisia, antiseptisiä ja elinvoimaa antavia ominaisuuksia. Tämä tekee siitä suositun ihonhoidon ainesosan. Viime aikoina tutkijat ovat huomanneet, että eteerinen korianteriöljy on hyväksi myös hiuksille! Öljyn vitamiinit ja mineraalit auttavat antamaan kuluneille hiuksille elinvoimaa ja suojaa. Jos tämä ei saa sinua rakastumaan korianteriin, niin mikä?

SITÄ ON TUOTTEESSA


• Botanicals Fresh Care Coriander Strength Potion

Vuonna 2017 lanseerattu Botanicals Fresh Care -hiustenhoitosarja on saanut inspiraationsa luonnon parhaista kasviperäisistä uutteista. Eteerinen korianteriöljy on yksi sarjan tärkeimmistä ainesosista. Koe eteerisen korianteriöljyn voima sen ylväimmässä muodossa hiuksiin jätettävässä Coriander Strength Potion -seerumissa, joka on erityisesti kehitetty suojaamaan kuluneita hiuksia ja vahvistamaan latvoja. Sen lisäksi hiuksesi saavat aivan ihanan tuoksun!

Levitä muutama pisara seerumia kuiviin tai kosteisiin hiuksiin milloin tahansa päivän aikana. Voilà!


Hiili

Hiili ei tule ensimmäisenä mieleen, kun puhutaan kauneus- ja ihonhoitotuotteista. Haluamme kuitenkin muuttaa tämän, sillä hiili on monikäyttöisempää kuin luulisi.

Hiili toimii aktivoituessaan kuin magneetti, joka vetää puoleensa bakteereita, kemikaaleja, likaa ja muita mikrohiukkasia. Hiili poistaa likaa samalla, kun peset kasvojasi. Siten se voi auttaa tekemään ihostasi virheettömän näköisen. Hiili onkin ihanteellinen ainesosa kasvonaamioissa ja puhdistustuotteissa.
 
SITÄ ON TUOTTEESSA

• Pure Clay Glow Mask


Aivan kuten me tarvitsemme viikonloppuja ja vapaapäiviä akkujen lataamiseen, tarvitsee ihommekin aikaa rentoutumiseen ja uuden energian keräämiseen. Kuinka se onnistuu parhaiten? Tietysti kasvonaamion avulla! Hemmottele ihoasi uudella Pure Clay Glow -kasvonaamiolla. Pehmeä koostumus puhdistaa ihoa syvältä ja poistaa likaa ihohuokosista. Lopputuloksena on ihanan raikas ja heleä iho!

Huolehdi, että kasvosi ovat puhtaat ja kuivat. Käy mielellään ensin suihkussa tai kylvyssä ja levitä sitten kasvonaamiota huolellisesti haluamillesi ihoalueille (vältä silmänympäryksiä ja huulia!). Anna vaikuttaa 10–15 minuuttia. Huuhtele vedellä. Valmista tuli! Yhdistele sitä muiden Pure Clay -kasvonaamioiden kanssa ja luo oma ihonhoitorutiinisi saadaksesi juuri haluamasi tulokset.

 
Mielestämme nämä trendit ovat kokeilemisen arvoisia, joten kokeile sinäkin! Hemmottele itseäsi ja anna ihollesi sekä hiuksillesi upea annos kauneutta!

Kaikki artikkelit

#message

Lisätietoja