Sulje
ROHKEAN  LINJAKAS

ROHKEAN

LINJAKAS

Rohkean tuuheat kulmakarvat ovat olleet muodissa jo pitkään. Linjakkaat kulmakarvat kehystävät kasvoja ja antavat upean intensiivisen katseen.

Aloita harjaamalla kulmat pitkiksi ylöspäin.

Piirrä ns. ”ääriviivat” molempiin kulmiin kulmakynällä. Pidä huoli, että viivat menevät symmetrisesti. Voit vetää kulmien alkulinjan reilusti silmänurkasta yli ja korostaa kulmien korkeinta kaarikohtaa jyrkästi.

Älä kaarra kulmien loppua alaspäin, vaan päinvastoin venytä sormilla hieman ihoa ylöspäin ohimolta, niin saat luotua kulmien loppuun oikeanlaisen korkean linjan.

Lähde täyttämään kulmia terävällä kulmakynällä ohuin karvansuuntaisin vedoin kulmien alusta kohti kulmien korkeinta kohtaa, mistä jatkat kulman loppuun kaventaen linjaa loppua kohden.

Kun kulmien linja on valmis, harjaa ne vielä kerran ja tarkista symmetrinen linja. pehmennä tarvittaessa kynän jälkeä pumpulipuikolla.

Lookki viimeistellään Lorealin Brow Artist Plumper värillisellä kulmavahalla, joka antaa lopullisen tuuheuden, syvyyden värille ja pehmentää kynän jälkeä. Harjaa kulmakarvoja kulmavahan hajalla hieman ylöspäin kulman alusta loppuun asti.

Tämä kulmageeli on todella pitkäkestoinen ja pitää rohkeastikin muotoillut kulmat ojennuksessa pitkään. Harjaspää on juuri sopivan pieni ja oikean muotoinen. Täydellinen apuri tuuheiden kulmien muotoiluun. Tämän rohkean linjakkaan lookin viimeistelin korkealla tiukalla ponihännällä ja luonnollisella meikillä, jolloin voimakkaat kulmat pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Asuksi valitsin yksinkertaisen, mutta linjakkaan mustan housupuvun.

#message

Lisätietoja