Sulje
NÄIN LOIHDIT KLASSISEN TYYLIKKÄÄT  KULMAKARVAT AMMATTILAISTEN TYYLIIN

NÄIN LOIHDIT KLASSISEN TYYLIKKÄÄT

KULMAKARVAT AMMATTILAISTEN TYYLIIN

Haaveissa viimeisen päälle huoliteltu ja klassisen tyylikäs kulmakarva-look? L’Oréal Brow Artist Genius Kit on täydellinen paketti siihen tarkoitukseen!

Genius Kitistä on tarjolla on kaksi värivaihtoehtoa, toinen vaaleammille kulmille ja toinen tummemmille. Valitsin itselleni näistä kahdesta värivaihtoehdosta kokeiluun tummemman. Voit myös tässä vaiheessa nyppäistä minipinseteillä pois hajakarvat, jos sellaisia on.

Paletissa on siis kaksi värinappia, joista vasemmanpuoleinen on koostumukseltaan vahamainen ja oikeanpuolinen puuterimainen. Ota ensin siveltimeen hiukan vahaa, jota voi siis kaapaista vähän reilumminkin, sillä värinapista ei irtoa kamalan paljon kerrallaan ja väri on ihoa vasten melko hailakka.

Väritä sitten siveltimellä kulmakarvat haluamaasi muotoon. Siveltimestä ei tässä vaiheessa tule kamalan paljon väriä, mutta vaha auttaa pitämään kulmat muodossaan ja kiinnittämään puuterimaisen värin paikoilleen.

Tämän jälkeen pyöräytä sivellintä puuterimaisessa värinapissa, joka on paletissa oikealla. Sama sivellin sopii siis kummankin värin levitykseen.

Levitä väri kulmaan pienin siveltimenvedoin – terävällä ja ohuella päällä on helppo saada tarkkaakin jälkeä.

Lopuksi käsittele kulmat vielä kulmaharjalla alhaalta ylös ja ulkonurkkaa kohti kulkevin vedoin. Harjalla pystyt myös häivyttämään väriä, jos johonkin kohtaan on lipsahtanut vähän liikaa.

Tässä kuvassa näkyy hyvin kontrasti meikkaamattoman ja meikatun kulman välillä. Mikäli haluat piirtää kulmalle selkeämmän muodon, voit tässä kohdassa täydentää meikkiä vielä Brow Artist Designer -kulmakynällä.

Tässä kuvassa näet kulmat kokonaan meikattuina: lopputulos on hyvin klassinen ja luonnollinen. Voisin hyvin kuvitella käyttäväni Genius Kit -palettia nimenomaan silloin, kun haluan panostaa kulmakarvoihin hitusen arkista pikameikkiä enemmän, mutta itse käyttäisin ehkä puuterimaisen värin lisänä vielä kulmakynää antamassa muodolle viimeisen silauksen.

#message

Lisätietoja