Sulje
 Löydä sinulle sopiva  maskaraharja

Löydä sinulle sopiva

maskaraharja

Maskaraharjan muotoilu vaikuttaa paljon siihen, millaisen lopptuloksen maskara antaa ripsillesi. Kerromme nyt erityyppisistä harjoista, kuinka ne toimivat ja millaisen efektin ne antavat – jotta voisit helposti löytää oman suosikkimaskarasi.

Black

Unlimited Mascara

Lisää suosikkeihin

Kärkeä kohden kapeneva harja tavoittaa helposti jokaisen ripsen – jopa alaripset ja pienet ripset silmäkulmien vieressä. Lopputuloksena on avarammalta näyttävä katse. Harja auttaa antamaan myös pituutta ja tuuheutta. Jos haluat lisäksi myös ripsiä kohottavan efektin, valitse Unlimited-maskaramme, jossa on taipuva varsi.

black

Paradise Extatic

Lisää suosikkeihin

Megaharja on täydellinen silloin, kun haluat maksimaalista tuuheutta ja dramaattisen lookin. Leveä harja tuuheuttaa ripsiä – ja mitä tiheämmät harjakset, sitä enemmän tuuheutta. Suureen harjaan tarttuu paljon koostumusta, ja kun hallitset tekniikan, on harjaa helppo käyttää. Kokeile esimerkiksi Paradise Extatic -maskaraa, joka tekee ripsistä kauniin tuuheat.

Feline

Volume Million Lashes

Lisää suosikkeihin

Kaartuva harja on ihanteellinen, jos haluat kohottaa ripsiä. Kaartuva harja mukautuu ripsirajan muotoon ja tavoittaa ripsien tyven, jolloin maskaraharja ja maskaran koostumus auttaa taivuttamaan ripsiä ylöspäin. Kokeile Volume Million Lashes Feline -maskaraa, joka on suorien ripsien paras ystävä.

Musta

Volume Million Lashes

Lisää suosikkeihin

Kumiharjaan tarttuu koostumusta juuri sopivasti, mikä auttaa erottelemaan ripsiä ja tuuheuttamaan niitä helposti kerros kerrokselta. Ikoninen Volume Million Lashes Black -maskara antaa eleganttia tuuheutta, eikä koostumus paakkuunnu. Lopputuloksena kauniin erotellut ripset.

Musta

Telescopic

Lisää suosikkeihin

Kapea harja levittää koostumusta tasaisen ohuesti ripsiin kauttaaltaan. Lopputuloksena on tarkasti erotellut ripset, joista jokainen erottuu koko pituudeltaan. Siro harja tavoittaa helposti kaikki ripset ja on ihanteellinen myös alaripsille. Valitse Telescopic-maskaraklassikko, jos haluat pitkät ja erotellut ripset.

Miss Manga Black

Mega Volume

Lisää suosikkeihin

Joustava harja on erinomainen valinta, jos haluat antaa ripsille megatuuheutta muutamalla harjanvedolla. Harjan kapeneva muoto antaa 360 asteen tuuheutta ja tekee maskaran levityksestä helppoa sekä ylä- että alaripsiin. Haluatko luoda manga-lookin? Kokeile Miss Manga -maskaraa, jonka ihana harja antaa megatuuheutta mangatyyliin.

Black

Miss Baby Roll

Lisää suosikkeihin

Kiertyvät harjakset antavat täydellisen yhdistelmän – tuuheat ja kauniin kaarevat ripset. Harja tavoittaa kaikki ripset helposti, eikä sinun tarvitse liikuttaa harjaa edestakaisin luodaksesi tuuheutta. Kokeile Miss Baby Roll -maskaraa, jonka kumiharjaa on kierretty 180 astetta. Se tavoittaa pienimmätkin ripset papiljotin tavoin ja taivuttaa niitä.

#message

Lisätietoja