Sulje
KOKEILUSSA CARA DELEVINGNEN   räväkkä kulmatyyli

KOKEILUSSA CARA DELEVINGNEN

räväkkä kulmatyyli

Luonnollisen tyylin ystävä uskaltautui kokeilemaan rohkean näyttävää kulmakarvatyyliä suoranaiseksi kulmakarvaikoniksi nousseen Cara Delevingnen hengessä. Jaiks!

Ehkä hiukan hämäävästi L’Oréal Brow Artist Plumper -kulmageelien hylsyistä kokomusta on omistettu värittömälle geelille ja ruskea värilliselle. Kuvittelin itse mustan olevan musta ja ruskean ruskea. Huomaa siis tämä, kun valitset kulmageeliä. Tämä meikki toteutettiin siis värillisellä geelillä, joten käytössä oli ruskea hylsy.

Kulmageelin harjasosa on samantyyppinen kuin ripsivärissäkin. Suosittelen kaapimaan harjasta liiat geelit puikon reunaan ennen kulmiin kajoamista – muuten tulee helposti sotkua.

Kulmageelin levitys on loppujen lopuksi melko yksinkertaista hommaa. Edetään vain kulmakarvojen suuntaisesti ja harjataan väriä karvoihin. Huomasin tosin itse geeliä levittäessäni, että jos väriä haluaa kulmiin runsaammin, niin kannattaa kokeilla harjata myös vastakarvaan. Värillisen geelin levitys saattaa vaatia hiukan harjoitusta, sillä ainakin tämä aloittelija onnistui sotkemaan väriä vähän kulmien ylikin.

Jos joku epäili minun tapaani mahtaako geelillä saada näyttävää jälkeä aikaiseksi, niin tämä kuva toimikoon havainnollistuksena. Meikkaamaton kulma näkyy kuvassa vasemmalla puolella ja geelillä käsitelty oikealla.

Näyttävä kulmatyyli toimii yllättävän kivasti, vaikka onkin selvästi omaa arkimeikkiäni voimakkaampi. En ehkä arjessa osaisi käyttää näin vahvaa kulmameikkiä, mutta jonkun erityisemmän tyylin osana tämä voisi toimia. Tyylivinkki: jos kulmakarvat ovat supernäyttävät, anna suosiolla niille päärooli ja jätä silmämeikki luonnolliseksi. Vahvat kulmat eivät kaipaa rinnalleen kuin hehkuvan ihon, ripauksen poskipunaa sekä korkeintaan huulipunan.

#message

Lisätietoja