Sulje
Harmaat hiukset – näin luot lookin juuri silloin, kun itse haluat!

Harmaat hiukset – näin luot lookin juuri silloin, kun itse haluat!

Rakastamme harmaata hiuslookia – viileän ylellinen ja kaunis tyyli, joka sopii oikeastaan kenelle tahansa. Voi kuitenkin tuntua turhan suurelta sitoutumiselta kestovärjätä hiukset harmaiksi. Meillä on tähän ratkaisu! Jatka lukemista saadaksesi tietää, kuinka luot harmaan lookin väliaikaisesti Coloristan avulla.

Näin luot harmaan lookin kotona

Katso ensin omaa lähtökohtaasi: oletko vaalea- vai tummahiuksinen?

Jos hiuksesi ovat vaaleat, on vastaus helppo – tarvitset vain Colorista Hair Makeup Grey -sävyn! Väri on kuin meikkiä hiuksille ja erittäin helppokäyttöinen. Sävy peseytyy pois vain yhdessä pesussa. Levitä tuotetta juuri niin kuin haluat – tee raitoja, levitä latvoihin tai luo vaikkapa efekti otsatukkaan! Katso täältä tarkat ohjeet tuotteen käyttöön!

Jos hiuksesi ovat tummat, kannattaa niitä ensin vaalentaa. Siten saat harmaan sävyt näkymään paremmin. Jos vaalennat hiuksiasi mielelläsi itse, meillä on siihen tuotteet. Suosittelemme Colorista Effects -vaalennuksia, joista voit valita joko Bleach, Balayage tai Ombré -vaalennuksen riippuen tyylistäsi ja haluamastasi lookista. Levitä vaalennuksen jälkeen Colorista Hair Makeup Grey -sävyä vaalennettuihin osioihin juuri silloin, kun itse haluat! 

Näin säilytät uuden lookisi parhaiten

Säilyttääksesi hiuksissa viileän sävyn ilman keltaisia vivahteita (kuten vaaleiden hiusten kanssa helposti käy ajan myötä) suosittelemme hopeashampoota, kuten Elvital Color-Vive Purple Shampoo. Shampoon liilat pigmentit neutralisoivat keltaisia vivahteita auttaen säilyttämään hiustesi kauniin viileän sävyn.

#SAFEWAYTOGOGREY

Tutustu Coloristaan

Kaikki artikkelit

#message

Lisätietoja