Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Evästeiden avulla voimme näyttää sinulle oleellista sisältöä, muistamme vastauksesi kysymyksiin esim. Beauty Genius -työkalussa ja saamme tietoa sivustomme käytöstä.
}
Sulje
Näin luot täydellisen meikkipohjan

Näin luot täydellisen meikkipohjan


Kokonaisuus muodostuu pienistä yksityiskohdista. Täydellisen meikkipohjan avain on saada aikaan mahdollisimman paljon mahdollisimman vähällä. Erityisen tärkeää on käyttää hyviä tuotteita, joista jokaisella on oma tarkoituksensa. 

Tässä muutamia vaiheita (ja tuotteita), jotka ovat meidän mielestämme osa hyvää meikkipohjaa. Oletko valmis?


KOSTEUTUS

Ennen meikin levittämistä iho tarvitsee hieman huolenpitoa. Kosteutus on tärkeää, jotta iho pysyy hyvinvoivana päivän rasitteissa.

Hydra Genius Aloe Water on täydellinen aloitus päivään. Se sisältää sekä aloe veraa että hyaluronihappoa – juuri sitä, mitä ihosi tarvitsee – ja levittyy erittäin helposti ja nopeasti. Kevyt koostumus imeytyy iholle nopeasti kosteuttaen sitä tehokkaasti ilman tahmaista tunnetta. Näin ihosi on valmis päivän haasteisiin.

IHON SÄVYN KORJAUS JA PEITEVÄRIT

Ihon sävyn korjaus on nouseva trendi, jonka moni on jo ottanut meikkirutiineihinsa. Se tarkoittaa vastavärien käyttöä ihon sävyn epätasaisuuksien häivyttämiseen. Esimerkiksi punoittava finni häivyttyy vihreän peitevärin avulla, koska nämä kaksi väriä neutralisoivat toisensa. 

L’Oréal Paris Infallible Total Cover Color Correcting -peiteväripaletti sisältää 2 korjaavaa sävyä (vihreä ja liila) ja 3 concealer-sävyä (3 beigen sävyä käytettäväksi ennen meikkivoiteen levitystä). Ensimmäinen meikkirutiinin vaihe on levittää vihreää sävyä meikkisienen avulla punoittaville ihoalueille. Levitä liilaa sävyä alueille, joita haluat korostaa, kuten poskiluulle, otsalle ja silmien alle. Haluatko peittää jotain? Se hoituu beigen sävyillä. Käytä niitä esimerkiksi peittämään tummia silmänaluksia.
 

MEIKKIVOIDE

Hallitsetko nyt ihon sävyn korjaamisen ja peitevärien käytön? Hienoa, jatketaan siis meikkivoiteella. Tuotteiden valikoima on melkoinen viidakko, ja kaikilla on omat tarpeensa, mutta hyvän meikkivoiteen olisi aina hyvä täyttää seuraavat kriteerit: sen on annettava hyvä peittävyys ilman pakkelimaista lopputulosta ja kestettävä iholla kauniina pitkään. Lookin on myös näytettävä luonnolliselta – meikkivoiteen on sovittava ihosi sävyyn. Etsi meikkivoidetta, joka tuo esiin omaa luonnollista itseäsi sen sijaan, että peittäisit sitä.

L’Oréal Paris True Match nestemäinen meikkivoide on suosikkimme, ja syystä! Se antaa tasaisen ja luonnolliselta näyttävän peittävyyden, mutta antaa ihon hengittää. Ainutlaatuinen koostumus auttaa kosteuttamaan ihoa (sopii siis erinomaisesti kuivalle iholle) ja on erittäin helppo levittää. Se on saatavana 21 sävyssä, jotta löytäisit itsellesi sen oikean.

Vinkki: Levitä meikkivoidetta sormenpäiden avulla varovasti hieroen, jotta se lämpiää hieman. Lämpö auttaa koostumusta levittymään helpommin, mikä sopii erityisesti silloin, kun haluat kevyen lookin.

 
NON-TOURING

Kyllä, luit oikein! Contouring-trendi valloitti meikkimaailman muutama vuosi sitten, eikä ole osoittanut laantumisen merkkejä. Siitä alkoi myös aivan uusi trendi: non-touring. Monet varmasti tietävät, että contouring on illuusioiden luomista kasvonpiirteisiin korostusten ja varjostusten avulla. Non-touring taas tarkoittaa kasvojen korkeiden kohtien korostamista korostustuotteen avulla. Varjon sijaan käytetään siis valoa.

Glow Mon Amour Highlighting Drops on saatavana kahdessa sävyssä. Taputtele sitä poskipäille, leukaan, nenänvarteen ja amorinkaarelle.

Kaikki artikkelit

#message

Lisätietoja